Божидара Бакалова и сгодената Анита ще леят пот в битка

Щяло да бъде дуел между "богини" във "Фермата"
13 окт 2017 10:50, Александър Попов
15

Снимка: Фермата

Божидара Бакалова и Анита Гъркова ще се изправят в поредния дуел за оставане в шоуто "Фермата". Втората женска битка ще се осъществи заради фермера на седмицата Гечо, който определи Божидара за първи дуелист. По думите му, дизайнерката се е показала като ненужна във фермата, а тя от своя страна избра да се бори за оставане срещу Анита. Бакалова прие решението на Гечо със смирение и му благодари, че е нейн учител.

"Приемам Гечо като един баща, който ми преподава уроци по смирение. Може би моят баща не е могъл да го направи. Приемам всичко с отворено сърце, любов и благодарност. Щастлива съм, че точно той ме учи на глад и работа", коментира Бакалова.

След дълго колебание, на церемонията в четвъртък вечер, Божидара избра гримьорката Анита за втори дуелист, като я предпочете пред най-възрастната участничка Дарина. Промяната на решението й се случи в последния момент и бе продиктувано от инцидент с Дарина, след който адвокатката получи инжекция против тетанус. Самата Божидара призна, че това е предопределило избора й.

"Дарина може да ми е майка. Анита работи само от 2 дни, тя предимно се гримира. Дарина е по-полезна за фермата", обоснова се Божидара и допълни, че в неделя очаква красив дуел между "богини".

Самата Анита призна, че е очаквала да бъде призована на дуел и няма притеснения за представянето си. Само преди няколко предавания тя прие годежен пръстен от своя приятел, който падна колене и поиска ръката й в национален ефир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
до румен преди 6 години
ех,Румене жал ми е за теб!ти вече си опростачен ! - мъкаааа ! ,заради такива като теб се правят такива предавания ,ама ти няма да го осъзнаеш за Съжаление!
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага да се проведе дискусия в Народното Събрание/Парламент и тн!
10
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това го гледам от немай къде ,не трябваше да дават формата на Иван и Андрей - Не могът да работят стойностно! -все търсят сеира ,пошлости и все по-надолу . Яд ме е ,че Бтв бяха по-качествената телевизия ,а се спускат вече на нивото на конкурента.Спрете умишлено да опростачвате народа!
9
0
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Тоя мравояд с прежда в косата от снимката е напълно излишен във фермата !!! На полье !
8
0
 
16
 
! Отговори
Готино преди 6 години
Уж Иван ОТ Андрей искаха да решат демографския проблем на България,а с кастинга си ни навират единствено злобни жени с дребни душици,неспособни в почти всичко,то на човек лошо да му стане направо..
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двете са излишни за ферма.Миналата година "риалитито" на опусумите беше "Кръчмата",сега е "Баш бай Брадър"...има трима,четирима мъже работливи фермери и една нормална българка Ивона,всичко останалото е ...сеирджии мързеливи влезли единствено за пари.Андрешко и Иванушка не могат да избягат от себе си и да направят нещо наистина градивно.Кастинга за участници е под всякаква критика-особенно тази сбъркана "богиня" на лукавството.
6
2
 
2
 
! Отговори
teo преди 6 години
До 11 ЩОМ СА ГЛУПОСТИ, ТО ТОЗИ ФОРМАТ НА МИЛИОНЕРИТЕ ИВАН И АНДРЕЙ Е ОБРЕЧЕНО НА ПРОВАЛ!?!?
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анчето е вънка от доста време. Ясен е двубоя.
4
1
 
15
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Ако са искали патриотично предаване, защо вкараха онази италианска скрипя, която непрестанно обижда на етнически принцип? Българите били прости, не знаели как да ядат, били груби, мързеливи...
3
1
 
8
 
! Отговори
Абе фермата преди 6 години
Сякаш на някого му пука ???!??!?!?!?!?!
2
2
 
13
 
! Отговори
11 преди 6 години
До teoТи па мноо навътре ги зимаш тез глупости ...
1
6
 
10
 
! Отговори
teo преди 6 години
Кой разумен от тази ферма ще изхвърли хитрата и нагла адвокатка и хитрия и мазен философ Иван, които придават лошия образ на ФЕРМАТА??? АКО "НОВОТО НАЧАЛО" НА ТАЗГОДИШНАТА ФЕРМА Е ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ СИЛНИТЕ, А ДА СЕ ОСТАВЯТ НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ, ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ТОЗИ ФОРМАТ!!! Иван и Андрей са достатъчно богати за да се ИЗГАВРЯТ С ТАЗГОДИШНАТА ФЕРМА В КОЯТО СА СЪБРАЛИ ДВАДЕСЕТ ЛАГЕРНИЦИ НА ЕДНА ПОЧИВКА!!! Иван и Андрей показват как НЕ трябва една ферма да се гради и да съществува!!!