Стораро предлага наргиле, Дюран – дрехи. Звезди с бизнес!

С какво се изхранват всъщност знаменитостите ни...
21 окт 2017 14:05, Петя Славова
11
Стораро предлага наргиле, Дюран – дрехи. Звезди с бизнес!
Снимка: "Монитор"

Въпреки че демонстрират добро финансово състояние, зад скъпите екскурзии и дрънкулки на звездите стои всъщност къртовски труд, не задължително ориентиран в професионалната им сфера. И ако някои знаменитости влагат печалбите си в коли или недвижими имоти, то на други им се налага да съчетават кариерата си с различни бизнес начинания. Често името продава и страничните проекти се увенчават с успех, като най-честата професионална преориентация е от музикалната сцена в ресторантьорството или смяна на точилката в ръката с микрофон.

Тони и Фики въртят бар и сладкарница

Гласовитата фамилия Стораро се слави със стабилна кариера в лекия жанр, но допълнителен приход баща и син получават и от ресторантьорство. Двамата отвориха наргиле бар в началото на месеца. Кокетно, уютно, с плочи, цигулка и кларинет за декорация – така може да се опише новото заведение на попфолк звездите. Сгушено в центъра на София, мястото подсказва, че го въртят музиканти, още с прекрачването на прага. Наргиле барът предлага тютюн с 99 различни вкуса, а Фики се е заел с инициативата скоро да вдигне и кът за плейстейшън игри. Тони пък разкри, че първоначално това е бил магазин за платове, но негов приятел и съдружник е дал идеята да отворят заедно заведение. "Спокойно е, идеално за срещи с приятели. Тук ще си гледаме мачовете от европейското и световното първенство по футбол", намигна пред "Монитор" изпълнителят. Уютът в бара по традиция е поверен на женска ръка. "Гюлджан и майка ми много ни подкрепят. Дават ни идеи кое как да е, какви чашки да сложим. Те отговарят за частта с декорацията", разказа ни Фики. Преди година знаменитото семейство отвори и сладкарница, която в момента е поверена на майката на 41-годишния фолкидол. Засега не обмислят трето заведение, но оставят вратичката с идеи открехната.

Лео Бианки готви с рими на уста

Любимецът на зрителите Лео Бианки спокойно може да бъде определен като най-добрия рапър сред готвачите или най-успешния пицар сред рапърите. Първият чужденец в историята на българския "Биг Брадър" прекрачи прага на Къщата два пъти и не стигна до заветното първо място, но експлоатира умело популярността си, за да развие успешен бизнес у нас. Вечно усмихнатият италианец се задържа на малък екран и като водещ на кулинарно предаване.

Лафовете му проправиха път в музикалния бранш като част от проекта 4D, в който с рими стрелят още Део, Рафи и Играта. Бианки стопанисва две пицарии, които са притегателен център за световните знаменитости по време на престоя им в София. Тото Кутуньо се гощава с мус от ягоди, Жерар Депардийо се вмъква през задния вход на ресторанта му, за да хапне парпаделе с рагу, а с Ерос Рамацоти говорят с часове за футбол над пица пеперони. Екип на RAI 1 идва да заснеме концерта на поп звездата през 2015 г. и интервюира Лео за срещата му с Ерос и историята му като успешен италианец в България. В началото на февруари в заведението до корта на Малееви в столицата Бианки посрещна Григор Димитров и половинката му Никол Шерцингер. „Много весело момиче, невероятно земно, говорихме си 20 минути. Видя, че имам татуирани ноти, и ме попита дали се занимавам с музика. Казах й, че съм рапър. Тя се изненада и рече: „А, и аз правя неща с хип-хоп!” А аз й викам: „Аз знам за теб!”, усмихва се Лео.

Милко гради хотелски комплекс с европари

Палавият мустак на попфолка Милко Калайджиев е позагърбил музикалната си кариера за сметка на друг бизнес. От години той залага на земеделието. Набеденият за Христофор Колумб на БГ шоубизнеса гледа и продава доста успешно пъпеши и дини. За начинанието си той кандидатствал за европроект, но не го одобрили. Положителен отговор обаче получил за изграждането на хотелски комплекс в село Мезек край Свиленград.

То носи името "Калайджиевата къща" и според описанието певецът лично ще посрещне на вратата всеки посетител. В същия регион изпълнителят на култовия шлагер "Къде си, батко?" стопанисва и язовир, за който инвестира 133 хиляди лева. На въпроса защо е оставил музиката на заден план Калайджиев шеговито отговаря, че пеенето му е слабост, останалото – работа.

Есил Дюран гарнира музиката с мода

Най-добрата джаз изпълнителка във фолка Есил Дюран се разписа за първи път в хрониките на модния подиум през 2013 г. За определен период тя остави певческата си кариера на заден план, за да се фокусира върху шева и кройката. Дебютът й в сферата бе вдъхновен от любимия й мюзикъл „Чикаго" и кабаретната атмосфера на 40-те. „За мен жената се показва в най-добра светлина след полунощ. Тя е най-истинска не през деня, когато ходи на пазар, вързана на кукуригу, или върти мусака за обяд, а вечер. Тогава слага най-скъпия си парфюм, качва се на 15-сантиметров ток и носи онази загадъчност, която мъжът никога не се изморява да преследва”, разказа тогава за изданието Есил. Изпълнителката на "Хей, момиче" се отчете с две участия в "Златната игла", като признава, че не се е решила лесно на тази крачка. Наскоро 48-годишната красавица разкри, че обмисля да хване игла и конец и да създаде цяла колекция дрехи за кучета. Вдъхновение тя черпи от четирикракия си най-добър приятел Тоби, с който я дарява фолкидолът Орхан Мурад.

От козметика до шев и кройка

Плеймейтката Моника Валериева вече не се черви при въпроса с какво се занимава, за да си позволи "Бентли", защото бизнесът й с мигли стигна чак до мол в Дубай. Марката й бе забелязана на витрините в лъскав магазин в любимата дестинация на родните секссимволи. 27-годишната изкусителка лансира усърдно козметичния си бранд "Мис Моника" в социалната мрежа. "С времето и с опита си на модел и публична личност се научих на много трикове от най-добрите гримьори и професионалисти! Знам, че един грим (дневен или вечерен) никога не е завършен без хубава основа на кожата и подредени мигли след добре нанесен грим върху очите!", убедена е самопровъзгласилата се за "селфи кралица" дама. Гордостта на Дупница предлага мигли, изработени от косъм от норка, чиято цел е да придадат 3D ефект на погледа. Тя дори направи обиколка на родните градове, за да промотира начинанието си пред абитуриенти.

Плеймейтката Златка Райкова пък се зае с начинанието да крои дрехи. Русокосата красавица не е загърбила кариерата си на модел, но успява да припечелва и от модния си лайбъл Bless by Zlatka Raykova. Преди месец тя пренебрегна традиционната котешка пътечка и използва барплота на оборотен нощен клуб в София, за да представи модната си колекция. Сред звездите, дошли да видят първи най-актуалните тоалети на бранда, бяха певицата Алисия, Евгени Минчев, попфолк дивата Ванеса, актрисата Илияна Лазарова, както и половинката на преквалифициралия се в дизайнер секссимвол – MMA боецът Георги Валентинов. Това е вторият опит на еротичната моделка да стартира собствен бизнес. Преди години тя започна да разработва своя сватбена агенция, но претърпя неуспех.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са ''знаменитости" само за ромите от гетата.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двата чу:ка що ни ги показвате, какви са, с какво са допринесли за културата на България? Ще ви кажа, с ...
8
0
 
9
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Жалко, че никой не е открил книжарница или читалище или школа за чужди езици, математика и др. Ама кой то учи и чете в днешно време? Ако имаш беемве, джобни за кафе и наргиле какво по-хубаво в този кратък живот?
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Стораро ли вече ще трови децата ни?Къде е държавата?
6
1
 
16
 
! Отговори
Бранимир преди 6 години
Ама кой са тези та толко внимание и се отделя
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси гнуснярите.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няква разновидност на ало изманиците.
3
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Фикрет и баща му Тунчер!
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са маймюнопитеци, какви знаменитости!!! Защо пишете за тях? Те разлагат младите хира у нас, с примитивното си мислене и чалга поведение. Имаме поети и писатели, литератори, хора с идеи и мислене, защо ни ги набутвате тези турски м:::Али? Повръща ми се като ги видя!!!
1
2
 
29
 
! Отговори
ами преди 6 години
Знаменитостите ни.........горко ни щом това са ни знаменитостите.....