Алкохолна лумпениада в Big Brother, изгониха Кирил

Динко чупи и блъска, заплашиха го, че няма да се прибере в Ямбол
21 ное 2017 09:23, Александър Попов
41
Алкохолна лумпениада в Big Brother, изгониха Кирил
Кадър: Нова

И новата порция звезди, събрани под претенциозното наименование Big Brother: Most Wanted, предлагат на зрителите предимно скандали, напоени с алкохол.

Снощи бе изгонен и първият участник, багажа си събра варненецът Кирил. И на него му бе пришита странна опаковка - бил новият българин. От излъчените кадри вчера обаче не се видя нищо ново. Обидчив, наливащ се с алкохол и сеещ заплахи - явно това е новият ни образ, поне според продуцентите.

Заради номинацията си от страна на Мариела Нордел, той се превърна в обикновена оплаквачка, която не е намерила никаква подкрепа от останалите. Готвачката се обърна към него в женски род, но той започна да реагира едва след като тя се прибра в стаята, където незнайно защо и тя ревна. Иначе Кирчо започна скандал с рапъра Dee защо не го е подкрепил, а крясъците им нервираха Динко и той счупи чаша в масата.

"Ти не си нормален брат, можеше да извадиш окото на някой с това. Нужно ли е да трошиш. Добре ли си?", атакува Кирил.

Ловецът на бежанци не му остана длъжен: "Няма да се занимавам само с тебе цяла вечер, бе! Писна ми да ти слушам пискливия женски глас! Като не можеш да пиеш, няма да пиеш", категоричен бе Динко и му изля виното в чешмата.

Новият българин пък му отвърна в стил 90-те: "Ей, няма да ми скачаш, бе! Няма да можеш да се прибереш в Ямбол".

За да бъде лумпениадата пълна, Мариела Нордел пък реши да вкарва Коцето в Европейския парламент. Тя се изчетка сама какви възможности има и тръгна да го увещава да стане евродепутат. С мотива, че щом Бареков може и Коцето ще влезе. Фолкпевецът взе на подбив мераците й, но Нордел настоя: "Ти не осъзнаваш, че си перфектният продукт. Аз знаеш ли на колко високо ниво съм работила. Стажът съм си го карала в Европейския парламент. Занимавала съм се с черен ПР - в най-тежката сфера съм била. За пет години магаре мога да вкарам в европарламента, пък теб ли няма да вкарам бе, Коце. Ти си идеален за политик. Помисли бе момче".

Коцето обаче не се върза на гръмките приказки и дори ги превърна в тема на обсъждане с останалите съквартиранти, които се усъмниха в психическото здраве на Нордел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
djoni преди 6 години
Хора, познавам Киро лично и той е едно образовано и честолюбиво момче. Не знам дали на автора не му е платено да пише такива глупости. Относно Динко, той е явно е свикнал да заплашва и бие всички, и когато някой не се свие пред него и не може да го приеме.
30
1
 
2
 
! Отговори
Уаууу, преди 6 години
Няма по- вонлива клоака от Биг Брадър. Много народ влезе там и се окаля. Какво ли не правят някои за известност и пари. Човешко падение и ниски страсти. Отврат.
29
0
 
3
 
! Отговори
Хах преди 6 години
Вчера гледах брадъра.Сцената в която онези двамата се разправаха и се появи онова *** и каза-"Ехооо,тук съм" ахахаха.Тази сцена е култова,и в историята на Холивуд няма такава сцена ахаахаха
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долнопробни актьорчета в филиала на Карлуково сътворен в Нови хан от алчното джудже Тупарев.
27
0
 
11
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 28Защото ги гледа голяма част от подрастващите, които не са се оформили все още като характери. Гледайки ги те им подражават, пренасят всичко в живота. И вместо да се образоват и придобият положителни качества те стават кретeноидни същества, не хора. А ти защо мислиш, че тези 90 - 95% са еталон за подражание?
26
1
 
10
 
! Отговори
Мосю Густав преди 6 години
Изпростял народ, изпростяла държава...
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** Кирил пък къде тръгнал да се отваря на Динко и да го заплашва че нямало да се прибере до Ямбол. Динко един път ако го удари трябва да викаш спешната помощ.
24
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам един въпрос към всички, които смятат, че държанието на тези хора не е това, което се очаква: Защо смятате, че това държание е недопустимо при положение, че те се държат като 95% от българите? Всеки един от коментиращите тук има поне един познат/приятел, който се държи по абсолютно същия начин? Защо се възмощавате и плюете нон-стоп при положение, че почти всеки един от нас е псувал, нервирал се е за глупости, напивал се е и т.н.?! П.П.: типична българска черта - аз съм от другите 20%!
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ненормална Държава ненормални граждани
22
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственият нормален човек в къщата и те го изгониха.. има логика
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде тези са от ***-от нагоре, това е ясно. Ама за да го дават още това, значи все пак има и такива, които го гледат. Това вече е по-притеснително, защото акот ези вътре са няколко души, можем да ги наречем изключения, ама за да са в ефир и то в прайм тайма, значи достатъчно хора на тяхното ниво, че да ги гледат. Това вече не говори добре за нацията ни.
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НОВА се хвалят с това предаване ,че предизвикало най-голям зрителски интерес.И това било много хубаво за тази телевизия.Жалко,че това предаване е пагубно за България....Все едно сме в *** махала,където два рода спорят "честна ли е булката"
19
7
 
4
 
! Отговори
iStoryTime преди 6 години
Аз виждам един християнизиран ром Динко тоест роми (Дасикане рома) които са били насила християнизирани по Византия да обаче такава Литература не съчествува само в България разберете само защо , успех в Проучванията кой какъв е в България
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А,не сте прави . Предишните випове Джулиана Ганди и шеф Петров няма кой да ги бие по простотия и грозотия .
17
2
 
25
 
! Отговори
Ако искате вярвайте преди 6 години
Дори неандерталците в техните си пещерни общности са имали по-добри и "човешки" взаимотношения. Това което "пускат" по "талавизура" е кошмар!
16
15
 
0
 
! Отговори
Исмет преди 6 години
ас съм за джиноу бянколана и за дии
15
2
 
51
 
! Отговори
хаххаха преди 6 години
А после се обиждайте на проф. Иво Христов, като казва че в България преобладават предимно ***. Погледнете какво върви в праймтайма на една от националните телевизии... Просто се потвърди една поговорка, а именно че 'от истината боли', но по добре някой да ти я каже в очите, така поне има шанс да се поправиш.
14
1
 
25
 
! Отговори
Жалко... преди 6 години
Виждаме, че мутро стила и диващината станаха норма на поведение. Бруталното невежество се рекламира и насърчава.
13
1
 
13
 
! Отговори
Рон преди 6 години
Диваци !!!!!
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде събраха всички селяни на едно място. Като зоопарк е.