Преди финала: Чеченката Марина се сбогува с "Фермата"

Вдовицата Виолета я отнесе в последния дуел в шоуто
11 дек 2017 12:15, Александър Попов
29
Преди финала: Чеченката Марина се сбогува с "Фермата"
Снимка: Фермата

Изненадващо за феновете на "Фермата", в последния дуел на Арената за този сезон младата вдовица Виолета успя да отстрани от шоуто безапелационно считаната за машина в битките Марина.

Двубоят на блондинките завърши 8 на 2 точки в полза на 28-годишната софиянка, която затвърди амбициите си да стане първата жена, спечелила формата.

Победата, която извоюва Виолета в неделя вечер, й осигури имунитет от извънредната елиминационна битка, която ще се разиграе тази вечер в шоуто, и я приближи още една крачка до наградата от 100 000 лева.

Изненадващо за всички 46-годишната чеченка Марина се оказа бавна и разсеяна в силовите игри, но по-подготвена на въпросите от Алманаха – единствената битка, която спечели.

"Чеченката победи българката по българска история и география", потресен коментира Станислав, който подкрепяше Марина заедно с Алек, докато в агитката на Виолета бяха най-добрата й приятелка Валерия, както и Елена, Калоян и Яни.

Решителната битка в дуела се оказа четвъртата, която Марина бе оценила с четири точки, защото смята себе си за изключително издръжлива. Това решение обаче й изигра лоша шега, след като не успя да издържи на лоста с тежести, който поддържаше 10 минути и 26 секунди. С 80 килограмово натоварване Виолета успя да издържи 30 секунди повече и разгроми опонентката си с резултат от 8 на 2.

След победата Виолета сподели, че се гордее със себе си и че е направила всичко заради децата си. Марина остана силно разочарована от представянето си, но въпреки това коментира, че не съжалява за нито една секунда в шоуто.

"Влязох си като умна кифла и излизам като умна кифла с пълнеж. Тук започнах наново, правих всичко, мога всичко вече и не ме е страх от нищо. Още с раждането на синовете ми аз съм се чувствала българка. Сега наистина съм българка", коментира чеченката.

Финалът на "Фермата" ще бъде излъчен на живо на 17 декември от 20:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кифлата със силиконов пълнеж с гласа си за АлекСа Червилото, потвърди значението на фамилията си Сучкова.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МаринкА се хвали че имала любовник с 19 години по-млад от нея.т.е на възрастта на големия и син.И е работила в сайт за възрастни до преди две години когато същия син е бил на 24 години.Явно не им е много удобно и на двамата и сина от този факт и само големия се явява от кумова срама да каже две думи за нея за разлика от малкия и син.Направо ги съжалявам тези млади мъже.
23
3
 
1
 
! Отговори
Владо 92 преди 6 години
Не ! Кой е АлекСа?
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владо 92-АлекСа ти ли си???
21
9
 
1
 
! Отговори
Владо 92 преди 6 години
Виолета " дълбокото гърло" за една марихуанка е готова да я мине цяла рота.
20
9
 
0
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Гледащите подобни "реалитита" се сбогуват с здравият си разум!
19
3
 
10
 
! Отговори
шменти капели преди 6 години
Като е "чеченка" защо не каза и едно изречение на чеченски, не изпя една чеченска песен а ми пееха с Мьиша руски песни и развяваха руски знамена? Чеченците са мюсулмани а тя не е.Големият и син каза че двете му баби по башина и майчина линия са им помагали не е била сама,но шило( Маринка) в торба стои ли? Фалшива и лицемерна жена.
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във Фермата няма по-противни същества от неосъществения футбалерко и доспейския дървар.Надминаха жените по клюки,схеми,интриги и подмазвачество.Нито една от жените не заслужава финал за цялостното и представяне във фермата и от оставащите и от отпадналите.Лош кастинг.
17
3
 
12
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
Горда българка съм, браво, браво Виолета.Тази от самото начало не я харесвах.Дай й да позира и да провокира мъжете.Да ама Не.Адиос мучача.Хахаха.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достатъчно е да се изгледа видеовизитката и за формата Фермата и човек да си направи изводите.Не я заклеймявам за това което е работила но не и харесвам точно поради тази и работа.Само жена която си носи 'урвенското в себе си може да учатва в това.Можела е да работи и друго, но избрала най-лесното,но нали е разкрепостена и обича нестандартния секс та затова.Не ми допадна още от началото защото се държеше точно като бивша.....а излезе че и точно такава е била.Професионално изкривяване е получила.
15
2
 
12
 
! Отговори
Готино преди 6 години
За жалост си мисля,че ще избере Сетиуи се за фермер,все пак я подкрепи на дуела,но пък така Яни ще опатка Алек преди финала..
14
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох,разгеле таз се махна ,че фермата с нея приличаше на евтино пУрно от 80те . мн противно с-во с тоя гласец дето докарва и тез физиономии - брррр.искам дуел Алка оревалка лепкавата и станислав "мъжкарите" !
13
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марина е атрактивен образ и е жалко,че си тръгна.Останалите са безлични и не виждам никой от тях,който да заслужава наградата.
12
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О Боже...превзета била... а софиянката дето само и знае балалайката, е самата скромност. Мога да назова поне трима души, които заслужаваха да си тръгнат преди Марина, която между другото победи софиянката Виолета на Алманаха. Живи и здрави!
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото е "българка" толкова е и "чеченка".Визията и антропологичните и белези са северноазиатски,а фамилията и типично руска.
10
8
 
13
 
! Отговори
сбогом преди 6 години
Лисанка си тръгна...И от еротичният сайт са я пенсионирали вече.За 10 години работа каква ли пенсия ще вземе?
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надявам се,Яни фермер и дуели-Станислав+Алек и Елена +Валерия.
8
23
 
5
 
! Отговори
Komentator преди 6 години
Сериозно, кой още гледа тази риалити трагедия...? Трябва да си много близък родствени на някой от екипа, за да гледаш и даже коментираш случващото се!!!
7
15
 
16
 
! Отговори
Зрител преди 6 години
Радвам се че Виолета остана. Това превзето същество Марина, ме дразнеше. Ще се радеам ако си тръгнат Алек и селският бек Станислав. Тези хора само схеми кроят и ако някой спечели тотем, не спрат да го оплюват.
6
6
 
0
 
! Отговори
lyubomir преди 6 години
До бгEy, ti normalen li si be, kade sravnyavash tezi *** s bulgari...........................Tova e obidno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!