Уилям и Хари уважиха ролите си в "Междузвездни войни"

Принцовете бяха на премиерата на сагата в Лондон
13 дек 2017 15:07,
4
Уилям и Хари уважиха ролите си в "Междузвездни войни"
Снимки: bTV

Принцовете Уилям и Хари разгръщат актьорския си талант в "Междузвездни войни: Последните джедаи". В култовата сага и двамата братя имат роли, макар малки.

Те се появяват в осмия филм от поредицата в ролята на щурмоваци - елитните имперски войски в бели брони. Но заради шлемовете си, Хари и Уилям не могат да бъдат разпознати на екрана.

Участието във филма беше повод и височайшите особи да се разходят по червения килим вчера, преди прожекцията в "Ройъл Албърт хол" в Лондон. Те бяха в компанията на актьорите Марк Хамил, Джон Бойега, Дейзи Ридли и Адам Драйвър.

Липсваше обаче Кари Фишър, която изигра принцеса Лея. Холивудската звезда почина миналата година, след като колабира по време на полет от Лондон за Лос Анджелис. Тя завърши всичките си сцени за лентата приживе.

Коментарът на един от главните герои - Джон Бойега за "Междузвездни войни: Последните джедаи", е че "не само е най-изпълненият с действие филм, но е и най-емоционалният, който дърпа в няколко различни посоки зрителя и е спонтанен".

Очаква се кинопродукцията на "Уолт Дисни" да е №1 по приходи за 2017 г., съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Клиент преди 6 години
Снощи го гледахме. Много глупав. Нищо не се случва през целия филм. Дисни плиткоумни тъпотии.
2
4
 
4
 
! Отговори
OMG WTF преди 6 години
Дано не е клонинг на "Империята отвръща на удара", дано не е клонинг на "Империята отвръща на удара", дано не е клонинг на "Империята отвръща на удара"...
1
4
 
28
 
! Отговори
Phi преди 6 години
Каква ирония - поредицата, представяща битката на хората/свободомислещите/онеправданите/доброто срещу статуквото/империята/наследствените богаташи/злото, да кани за актьори именно лица от втората група.