Ваня Щерева и Тото заедно? На писателката й се иска да псува мащабно

Писателката за "разходките" в социалната мрежа и лъжите
14 дек 2017 15:00,
13
Ваня Щерева и Тото заедно? На писателката й се иска да псува мащабно
Снимка: Facebook

Ваня Щерева беше набъркана в медийни публикации с Тото от "СкандаУ", с когото изкараха няколко седмици в шоуто VIP Brother. Двамата бяха близки в предаването, едва ли се подминават и след него.

Още в шоуто стана ясно, че между тях няма как да има нещо повече от приятелство, а и Тото в един момент разкри, че има сериозна приятелка.

Продължават обаче инсинуациите, че писателката и певецът имат интимна връзка. Което провокира доста гневен пост от страна на писателката, който публикуваме с нейно разрешение.

"Понякога ми се иска да ги изпсувам мащабно - написа Ваня Щерева на страницата си във Facebook. - А не да отмина с усмивка, както често постъпвам. Понякога искам да съм невъзпитана. Неприлична. Да не се водя някаква интелигентна.

Да съм долнище, което ходи, разправя се, удря дебели готвачи в муцуната. Ама то и това няма да промени нищо. Когато някой се е разходил по стената ми и е превърнал нещо казано от мен в тъпа "новина"...

Или пък, когато нямам шанс да се виждам с приятел, да си правим наши си неща, без да се напише, че съм влюбена в него, и без да се отбележи, че съм на възрастта на майка му... Преди години си направих експеримент – писах в една от книгите пикантни подробности около мен по тема, която тогава беше яко разцъквана от жълтите.

Нито дума не излезе след това. Много лесно бе! Статуси четете, ама с книгите зор, а? Мързеливи, долни, грозни, некадърни писачи. Блиц, Млиц, Шприц и всякакви там преписвачи, (тук следва псувнята, ама не мога да я измисля достатъчно сочна)!

Да се удавите в собствената си посредственост, дано! А, и като станете на моята възраст, пратете ми снимка, моля, да ви видя как изглеждате. Благодаря".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
34
 
! Отговори
Боже! преди 6 години
Видяхме колко е интелигентна-един смислен разговор не проведе...Седиш и се Чоплиш с отварачки, затварачи и....Как пък на поговори за изкуство, бежанци, здравеопазване,образование -то интелекта във всяка секунда си личи....Търтей безподобни-селски свински черва от Варна и *** на София!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12
10
 
10
 
! Отговори
37 годишен преди 6 години
Ох СУзиии...
11
48
 
10
 
! Отговори
До10 преди 6 години
Тя не е дърта ,ти си малък
10
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дърта .....!
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами Псувай ! ама това се учи на улицата сред хората - не в таксито или тв студията
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кака ви Ваня му е спряла тока на Тото! Факт!Такива женици ги усещам само на пръв поглед.Само не мога разбера що не си го признае като Десито Банова.
7
13
 
48
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
"Да не се водя някаква интелигентна."Кой я е излъгал, че се води интелигентна? А тя защо му е повярвала? Или сама се е заблудила? Мисля, че Ваня Щерева е блестящ пример за образцова посредственост.
6
8
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 3 В тази връзка( за придирчивите) ме подсети за новогодишен скеч от преди 25 години с Тодор Колев и Татяна Лолова. Тодор Колев го играе падишах, а Татяна дъщеря на везира. И нещо сгафил везира пред Тодор Колев и праща дъщеря си да го предразположи..ако може и сексуално...И оная отива до леглото му и бай Тодор се изправя бавно и тя му говори нещо и накрая: Е, не ме ли харесА?( на шопски)И Най-великия: Не е до харесването, бе, сестро, ние караме наред, но......
5
10
 
10
 
! Отговори
До № 1 преди 6 години
Ти си Щирлиц бе не си Анонимен.Как всичко си разбрал ,чул и видял.АМА явно си от тия гдето и *** за зеле не ставаш.т .Как то ти познаваш по,,палавият поглед",така и по поста ти си личи че си примитивен пубер.
4
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле, колко вървежна я изкарахте Ванчето... даже някой искал да си ляга с нея?!
3
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие оставете Тото и Ваня Щерева,ами из Ямбол се приказва,че Захажаева била на гости в къщата на Динко! Вярно ще излезе,че дъртото чукало обича по-младите от нея,а и Дичето като го гледам,не е от много придирчивите!
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да и запърши веднъж-дваж и толкова!
1
11
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щерева, не се прави на луда. Яхаш го яко тоя Тото та две не виждаш. То ти и личеше по палавия поглед към него в къщата. Иначе професионално да ти кажа, че ти тегля една майнa защото развали хубавия сериал Под Прикритие, когато ти му стана режисьор. Не ставаш ***!