Нищо странно! Смъртта на Долорес О'Риърдън – естествена

Вокалистката на The Cranberries почина на 46 години
16 яну 2018 16:23,
18
Нищо странно! Смъртта на Долорес О'Риърдън – естествена
Снимка: Rеuters

Полицията съобщи, че смъртта на Долорес О'Риърдън не е подозрителна, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА.

Вокалистката на The Cranberries бе намерена мъртва в лондонски хотел. Полицията първоначално оповести, че смъртта й е необяснима, но че нищо подозрително не е открито.

Още по темата

46-годишната ирландска музикантка бе в Лондон, за да запише кавър на хита Zombie заедно с лосанджелиската рок банда "Бад улвс".

Дан Уейт от звукозаписната компания "Илевън севън" поясни, че О'Риърдън му оставила вокално послание, в което заявява, че очаква с нетърпение предстоящите записи.

"От посланието се вижда, че тя е изпълнена с живот, шегува се и е развълнувана, че ще се срещне с мен и съпругата ми тази седмица", казва Уейт.

Междувременно стана ясно, че продажбите на нейните соло албуми и дисковете, които е записала с The Cranberries, рязко са се увеличили след смъртта й, съобщи Контактмюзик.

Продажбите на най-новия диск Something Else на групата са нараснали с над 900 процента, а тези на излезлия през 2007 г. дебютен соло албум Are You Listening? на О'Риърдън - с над 145 процента.

Продажбите на хита Linger на The Cranberries пък са се увеличили с над 35 %.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Хората не умират на 46 години ей така, освен това на Острова правят аутопсиите с месеци - например на Джордж Майкъл заключението излезе 3 месеца след смъртта, така че заглавието ви е мегатъпо. Че няма нещо подозрително означава няма съмнения за убийство, не че няма нищо странно.
16
1
 
15
 
! Отговори
venix преди 6 години
Охх... R.I.P. Dolores! ;(
15
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто е умряла от "дълбока старост" на едни 46 години нищо необичайно! Абе тия от кога хората по света ги имат за "умници"? Да умреш на 46 години откога се има за нещо нормално? Защо не кажат с какво е пребозала и с каква доза се е умъртвила? Но то е все едно дали ще кажат или не хората знаят че тези от този бранш обичат да се въанасят в небесата и да плуват в облаците.
14
9
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Ще помоля днес.бг да започне да съобщава и за умрелите по селата и светът по подробно!!!! Така ще успеете да но депресирате по добре!!!!
13
2
 
15
 
! Отговори
По преди 6 години
Естествена смърт на 46 години!!!!!
12
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Продажбите на най-новия диск Something Else на групата са нараснали с над 900 процента, а тези на излезлия през 2007 г. дебютен соло албум Are You Listening? на О'Риърдън - с над 145 процента."Тези на запад са егати овцете. Само да умре някой и се юрват да му купуват албумите.
11
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тео.на конспитациитеИ какво му е чак подозрителното???Търсиш д апрочетеш, че е било свръхдоза?? Искаш пикантерии?И така де е, какво???Ще я направи по-малко талантлива? Ще направи музиката и по-малко добра?Или ще даде поводи на балканските псевдохора да я изкарат каква ли не??!!
10
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свръхдоза, та свръхдоза. Не се знае жената да е била наркоманка, била е на антидепресанти и болна от анорексия, а тя в напреднала фаза води до внезапно отказване на органи. Талантлива жена беше.
9
0
 
9
 
! Отговори
Таню преди 6 години
Така написано, се едно у къщи щеше да иляди... Луда работа...
8
23
 
9
 
! Отговори
Колю преди 6 години
А как така, за тази смърт не е виновен Борисов?
7
21
 
7
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Миле китич и всичко е точно
6
30
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, че ще умре след свръх доза. Кое не е едтествено....
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но всичко е точно!
4
6
 
25
 
! Отговори
до номер 3 преди 6 години
На забавен ли се правиш?
3
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е Миле Китич да е жив и здрав!
2
10
 
62
 
! Отговори
Тео.на конспитациите преди 6 години
Винаги е подозрително когато някой вокалист се спомине в хотелска стая а после прави бързи сто милиона от продажби на албуми посмъртно!
1
10
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е да 46 годишни *** като мухи по хотелите ... нищо странно !