Два кадъра, единият е излишен! Коя е истинската Тита?

Как социалните мрежи създават паралелна реалност за звездите
22 фев 2018 12:45, Александър Попов
42

Тита на събитие предната нощ. Снимка: Иван Ерменков

За никого не е тайна, че социалните мрежи създават паралелна реалност по отношение на вида ни. Всеки иска да се представи в най-добрата си светлина, а често забравяме, че имаме и реален живот. При звездите тази тенденция е още по-застъпена, но пък и гафовете са още по-разпознаваеми.

Певицата Тита е поредната, която разчита на Photoshop, за да създава илюзии сред феновете си по отношение на фигурата си, пише Tialoto.bg. Нашумялата родна певица обаче все повече гастролира в родните клубове, като трудно може да бъде разпозната, ако даден фен я познава само от социалните мрежи.

Подопечната на Криско певица се появи в столичен клуб с дълга червена рокля, която допълнително акцентираше върху пищните ѝ форми. Младата изпълнителка видимо е наляла излишни килограми в областта на талията, а и не само. Бюстът ѝ допълнително засилва усещането за наднормено тегло. Иначе казано – нищо общо с антилопа.

Само ден по-късно пък Тита блесна в Instagram във вид, който няма нищо общо с видяното в клуба вечер по-рано. С видими корекции с Photoshop. И създава усещането дори, че е нездраво слаба.

Два дни, две снимки – коренно различни визии. Коя е истинската Тита?

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
53
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много си е добре момичето!
34
8
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЪЗела имат предвид
33
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антилопа ама друг път.... ама виж Гъдела е със сигурност хахахах
32
56
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен не са толкова важни годините, килограмите и външният вид. Важен е талантът и усилията, които полага.
31
7
 
54
 
! Отговори
змей преди 6 години
До Край 34не мислиш ли че имаме право на избор и да не го вдигаме "самолета" от всяка шепа вълна дето видим :))) . ти ако го вдигаш от всяка снимка или клип си е проблем да ти кажа :)))
30
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами те звезди така се правят - от медиите. Иначе момичето има страшен талант, който си пролича в Х Фактор, когато пееше истински песни. Нейните са три, всичките на Криско и за съжаление умопомрачително пошли, заедно с последната с още по-пошлото крадено видео.
29
62
 
18
 
! Отговори
Край преди 6 години
Мъже на които не им се вдига самолета от Гери/Тита /Дита и пр. трябва да се прегледат. Имат един от следните проблеми:1. гей са;2.еректилна дисфункция;3.или имат фетишистко отклонение и не им представляват интерес млади и здрави жени, а примерно магарета/кучета/ транзистор веф/ Ала Погачова и пр.
28
8
 
65
 
! Отговори
баста бе преди 6 години
Стига сте ги звездосвали тези еднодневки.Направи една посредствена песьовка-"звезда",излиграе една некаква си никаква роля-"звезда",мине през няколко телевизии да им запълни времето-"звезда".
27
48
 
10
 
! Отговори
maistora преди 6 години
УОХХХ... перфектните .. да им пръсна дисплея аз ! ;))))))))
26
8
 
57
 
! Отговори
SPQR преди 6 години
Нискостеблен прахопърдел
25
9
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роклята е със страшно лоша кройка..............Подозирам Мегз.
24
57
 
12
 
! Отговори
ТабуреткаМАРТИНЕЛИ преди 6 години
Ще ме извинявате , ама и тази е дебеланка и другата Герчето Никол и тя. Това им е ген. Ниски, трътлести, като табуретки. Ама нали са специални, айде табуретки от Мартинели. Иначе за тръби не бих ги върнал
23
47
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момичето е много слабичко, още от Х Фактор, освен това манекенства и има достатъчно скорошни интервюта, така че не е само фотошоп. Роклята е със страшно лоша кройка, с много обем в ханша и дебели презрамки, което в комбинация с бюста създава такъв ефект. Представям си коментиращите с много очевидно целящите да предизвикат анорексия коментари към момиче с ПОДнормено тегло как изглеждат.
22
10
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз паччча,както многото подобни на нея ,занимаваща се с бла-бла е типичен тунеядец, който ще харчи излишно парите ни за нещо, което никого не го интересува и не му не нужно...
21
55
 
14
 
! Отговори
Бати преди 6 години
Излишни килограми ли!!! На батко са му точно!!
20
7
 
59
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абе защо повечето като ги гледам и се сещам за:"...чифт очи, останалото г*з..." Че "очите" са и силиконени. За чак такива балъци ли ни имате мъжете, бе "дами".
19
59
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер е момичето, на мен ми харесва и в интервютата изглежда доста скромна и умерена, за разлика от някои други "звезди".
18
70
 
15
 
! Отговори
Ivan преди 6 години
Bulgarkite sa grozni zatova pravqt plastiki
17
57
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Машалла, много си е добре, що ли се прави на гърчотина.
16
8
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тита не е певица, а е буква от гръцката азбука !!!