Родман готов за венчило с Електра! За кой ли път?

Двамата бяха съпрузи в периода 1998-1999 година
23 апр 2018 21:35, Екип на Tialoto.bg
3
Родман готов за венчило с Електра! За кой ли път?
Източник: Instagram

Не са много мъжете, които хранят топли чувства към бившите си, ала Денис Родман е един от тях. Той не просто се възхищава на бившата си съпруга Кармен Електра, но би ѝ предложил отново брак при първа възможност.

"Ако ми се отдаде възможност да се засека с Кармен, вероятно бих я помолил да се омъжи за мен отново. Разсъждавал съм по темата през последните няколко години. Бих ѝ предложил отново. Засичали сме се няколко пъти, но не сме си говорили за брака ни, а за ежедневни неща. Имаме специална връзка", сподели баскетболната легенда пред Page Six.

Родман и експлеймейтката Кармен бяха съпрузи в периода 1998-1999. Макар семейният им живот да изтрая по-малко от година, Денис призна, че пази много горещи спомени от този период, сред които и страстен секс в съблекалнята на тогавашния му отбор "Чикаго булс".

Самата Електра също загатна в шоуто на Опра Уинфри през 2014, че с Денис усилено са консумирали брака си: "Връзката ни беше много страстна. Когато беше добре, беше невероятно. Когато беше зле, беше много зле".

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ще ти мине живота да ровиш в Уикипедия мой.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е мнооого тъпо парче.