Кресида, Челси... Бившите на Хари – на сватбата му!

Принцът поддържа много добри отношения с тях
22 май 2018 09:20, Петя Славова
16

Продължават коментарите около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. На изисканата церемония се откроиха и бившите приятелки на новия херцог на Съсекс.

Още по темата

Едната от тях е Челси Дейви. Двамата имаха бурна връзка, в която имаше раздели и събирания. Но окончателно приключи през 2011 година. Въпреки раздялата Хари и Челси запазиха добрия тон в отношенията си.

В социалните мрежи се появиха шеговити коментари по повод изражението на Челси по време на брачната клетва.

Потребители направиха колаж с репликата: "Това трябваше да съм аз", предаде Bulgaria ON AIR.

На сватбата присъстваше и друга бивша приятелка на Хари – Кресида Бонас. Тя е модел и актриса, а връзката им продължи две години. Бонас пристигна на събитието с изключително цветна рокля.

Това не е първата кралска сватба, на която младоженецът кани бившите си половинки. На сватбата си принц Уилям направи същото, а още по-назад във времето бившите половинки на принц Чарлз също присъстваха на тържеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до коментар номер 1 който казва "Някой го е натиснал за тази интернационална и междурасова сватба!"-все още ли не знаете, че този някой е ОБОНГО който пръв беше поканен на Сватбата. Така, че ИЛЮМИНАТИТЕ вече превзеха Английския Дворец, а Меган е само изпратен за определена мисия ТРОЯНСКИ КОН. Ще става интересно.......
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подсказва на Мегън, че е син на баща си. Вижте коя стои сега до принц Чарлз!
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свадбата с полу-*** красавица е задължителна за подчертаване на мултинационалния характер на Великобритания, която даже излиза от ЕС под напора на цветнокожите си граждани, които искат да си внасят безпрепятствено вторите, третите и т.н. мюсюлмански съпруги, които да бъдат изхранвани от социалните помощи внасяни като данъци от бледоликите работещи.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В приказките, принцовете са красиви и задължително се женят за бедни красавици. В тази приказка само едно условие е изпълнено...донякъде.
5
0
 
13
 
! Отговори
ДО №1 преди 5 години
Никой не го е натискал да остави никоя от двете. Той даже искаше да се жени за Челси. Бяха се разделили, преди 2-3 години той пак се опита да стопли отношенията с нея, но тя не искаше - баща и е милионер, на нея пари не и трябват, а не искала да си загуби свободата, не искала да се съобразява с протокол и така нататък.... Сега вече сигурно съжалява, но какво да се прави.....А тази Меган просто се залепи за него в подходящото време, той искаше да се жени. Кралицата не беше съгласна, но се примири
4
2
 
16
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Не мисля, че някой го е натискал за каквото и да е било. Просто е загубен и глупав като майка си, която се хвана с арабин след развода си с баща му. А ако новата снаха не се държи подобаващо много лесно ще бъде разкарана и заменена с някоя от бившите му както апропо стана с Даяна (май Камила също е била на сватбата им с Чарлз).
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Нали намериха връзка между кралицата и пророка Мохамед чрез някаква мароканска принцеса, която станала любовница на един от испанските крале и му родила дете, което има потомък, който пък е сроден с един от предците на Елизабет . Онази мароканска принцеса била дете на някой от потомците на Пророка.
2
2
 
23
 
! Отговори
Да се има предвид преди 5 години
Ако Камила е била на сватбата на Чарлз и Даяна, трябва да се помисли какво би могло да се случи в бъдеще.Току виж, Хари вземе пример от баща си.
1
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Падение на хора без достойнство...