Дани Спартак надви Хари Потър и грабна 100 бона

Към наградата получи и договор в ресторанта на шеф Ангелов
25 май 2018 10:00, Александър Попов
28

Снимка: Нова тв

Дани Спартак стана победител в първото издание на готварското риалити Hell’s Kitchen. На финала той пребори Филип, станал известен с шеговития прякор Хари Потър, и грабна голямата награда - чек за 100 000 лева и договор с ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

Преди да се впуснат във финалния кръг от състезанието, Дани и Филип получиха задачата от шеф Ангелов да разработят собствени 4-степенни менюта, а времето, за което трябваше да го направят бе само една нощ.

Финалната задача, която двамата получиха от шеф Ангелов, бе далеч по-сложна от това да приготвят сами авторските си менюта.

В ресторанта на Hell’s Kitchen се завърнаха бившите участници, а финалистите си избраха отборите в честна игра. Така Дани и Филип трябваше да влязат в ролята на шеф Ангелов и да контролират своите екипи.

Изборът на авторски менюта също се оказа от ключово значение. В стремежа си да покаже максимума от себе си, сложното основно ястие на Филип се оказа твърде трудно за приготвяне от неговия отбор и той значително се забави с издаването на поръчките си още в средата на вечерта.

След най-важната за двамата вечерна резервация, шеф Ангелов бе готов със своето решение, като взе под внимание и анкетните карти, които попълниха гостите в ресторанта. Изборът му бе труден, но и напълно категоричен – победител стана Дани Спартак.

На финала на шоуто стана ясно, че предстои и втори сезон на кулинарната надпревара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Дани СпартакHell’s Kitchen
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Познавам лично Дани,знам от къде е тръгнал и какво е постигнал ! Браво,Дани!
25
1
 
12
 
! Отговори
бивш студент преди 5 години
Изгледах половин епизод на това предаване и не ми стана ясно защо този г-н Ангелов изхвърли в коша няколко порции гъши дроб - не че нещо ама за мен е грях да се хвърля храна един килограм от която струва колкото да се напълни един хладилник! Това ме отврати от шоуто.
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако гледаме обективно нещата и двамата са много добри, но още в началото на предаването преди 3 месеца бе ясно, че финалът ще е между тях, другите участници не са им на нивото, само Марко се доближава, Светла и Нина нямат този опит и познания.Въпреки този предизвестен финал аз бях сигурен, че ще избере Дани поради изброените от коментарите по-долу факти - Дани е от София, Дани няма ресторант, Дани е по-изпълнителен и вероятно има по-голяма нужда от тази награда. Филип обаче е по-добрия готвач.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото му трябва послушен, да води ресторанта по неговите правила и спазва рецептите му, които със сигурност са добри. Ясно се видя разликата между двамата. Супер менюто на Филип се приготвяше значително по-бавно, макар и да е било по-вкусно. Просто бизнес. Когато попълваш анкетна карта за вкус даваш 10 на Дани защото сигурно е много добро, но не си опитал на Филип за да разбереш, че може да има по-добро.
22
0
 
20
 
! Отговори
Безспорно преди 5 години
Филип е по-добрият готвач, не знам защо Ангелов избра ревльо послушковеца
21
4
 
14
 
! Отговори
Hate-ъра преди 5 години
Първо Дани и Ангелов имат отношения от доста преди това предаване да започне.Второ нито един от тея топ аматьор/професионалисти не става за нищо и го доказаха с това че за 3 месеца имаха 5-6 издадени изцяло вечери, всички останали бяха провал ПЪЛЕН.Трето - колкото и да не се справяха все някои трябваше да вземе наградата (аз лично бях заложил на Светла).Но нагласеното си е нагласено и то се вижда във всеки един формат които се излъчва в БГ ефира. Айде честито...
20
9
 
4
 
! Отговори
До 2753 преди 5 години
Неграмотен си , няма как да знаешмятай салфетки в някоя столична дупка и се кефи ......който не е гледал Гордън Рамзи няма как да разбере ;)
19
3
 
12
 
! Отговори
2753 преди 5 години
Това е *** унизителното предаване! 2 пъти се опитах да го гледам и не знам водещия как го траят.
18
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има една неприязън между София и Варна и още отначалото бях сигурен че варненеца Филип няма да спечели въпреки че е най-добрия
17
6
 
7
 
! Отговори
ей преди 5 години
До :DГледай на Ути блъвочите със вечната запръжка тогава. На мен ми харесват точно този тип кулинарни предавания, тебе никокй не те кара да ги гледаш.
16
0
 
15
 
! Отговори
23 преди 5 години
този младеж на първата снимка изглежда нечистоплътен
15
7
 
51
 
! Отговори
:D преди 5 години
Всички кулинарни предавания по нашите телевизии трябва да започват така:Здравейте уважаеми зрители!Сега ще ви покажем как се приготвя храна, която вие не може да си позволите в кухня, която вие никога няма да имате с продукти, които вие не сте в състояние да си закупите!Какви стриди, какви омари, трюфели, калмари!? Я слезте на земята бе хора! Това е България с доходи от 350-400 евро на месец!
14
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надявам се да няма втори сезон на тези измишльотини. Предпочитам сериал да гледам пред тези гнусотии.
13
4
 
21
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
Шоуто го спечели един оли - флегма. Не знам този как ще върти кухня. Сигурно подчинените му ще го командват за по лесно.
12
2
 
38
 
! Отговори
11 преди 5 години
Как па не напрайха един боб със свинско?
11
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дани е бачкатор, а на Ангелов му трябва работно магаре да опъва каиша.Дани е не е лош - готин е, разбира си занаята, но Филип е знаещият, артиста в кухнята, и със сигурен, че един ден ще е конкурент на Ангелов.Да са живи и здрави и Дани и Филип
10
9
 
42
 
! Отговори
Мастър Кеф преди 5 години
Всички тия реалитита са залъгалка за балмурници. Наричат се Мастър Шеф вместо Майстор Готвач и комбинират несъвместими продукти с претенциите че правят нещо значимо, а балъците гледат с отворена уста, преглъщат и им текат лигите .... и всичко само да сме интересни, щото ако сготвят един вкусен боб в гърне няма кой да ги гледа, тука си требе нещо по-чуждоземско дето ще си изкълчиш езика докато го кажеш ама да нахраниш човек с това - НЕ СТАВА!Да си ядат сами бъркочите, аз даже няма и да ги гледам
9
0
 
15
 
! Отговори
Мнение едно преди 5 години
И двамата се отличаваха от ден едно, Дани като млад татко, наградата ще му е от полза,Но в мнение едно се казва истината:)
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова желание главните готвачи да станат шефове!
7
7
 
37
 
! Отговори
kiril преди 5 години
Това предаване бе една изкуствено създадена драма и суматоха от началото до края.