Пуснаха Харви Уайнстийн... Срещу гаранция от $1 млн.

На продуцента бяха повдигнати обвинения в изнасилване
25 май 2018 21:00,
11
Пуснаха Харви Уайнстийн... Срещу гаранция от $1 млн.

Обвиненият в изнасилване и извършването на други престъпления на сексуално основа Харви Уайнстийн беше освободен под гаранция от 1 милион долара, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

По-рано правоохранителните органи на Ню Йорк арестуваха скандалния холивудски продуцент по обвинения в изнасилване и други криминални действия от сексуален характер. Уайнстийн се яви в полицейския участък доброволно. По-късно той пристигна в съда в нюйоркския район Манхатън.

Още по темата

На продуцента бяха официално предявeни обвинения, в които се изтъква, че той е използвал своите пари и власт, за да въвлича жените в ситуации, при които да извършва спрямо тях насилствени действия от сексуален характер.

Съдът постанови той да бъде освободен под гаранция от 1 милион долара, които да се заплатят в брой. Уайнстийн е заплатил сумата, след което е напуснал сградата на съда. Продуцентът ще трябва да носи специално устройство, следящо за неговото местонахождение. Освен това ще му бъде забранено да пътува извън пределите на щатите Ню Йорк и Кънектикът.

Адвокатът на подсъдимия Бен Брафман заяви от своя страна, че Уайнстийн се счита за невинен и се надява съдът ще снеме от него всички обвинения, които той отрича. Датата на следващото дело по случая е насрочена за 30 юли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
8
 
! Отговори
Баба Утка преди 5 години
Нали се сещате, че тук става дума само за сума и дума? Кой дал кой взел? Защо тези неща изникват и растат след толкпва години? Ако аз мълчах толкова време не би ме накарало едно изявлвние да проговоря.И да е имало нещо такова, го виждам по Взаимна Изгода!
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДодоНека направим един мисловен експеримент - ако Харви беше гей и ти предложи да правите секс срещу това да те направи звезда ще се навиеш ли, колко мъже ще се навият на подобна сделка? Сигурно има такива, но това са единици. По правило това са типично женски похвати, секс за да направи нещо мъжа за тях, винаги е било така, примери колкото искаш, така и ще бъде, такава е женската природа. Въпроса е защосега решиха да се правят на непорочно девици?
6
2
 
38
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Колкото и да ми е противен Харви Уейнстин, едно трябва да се признае - т.нар. изнасилвания са били доброволен секс срещу материални и нематериални облаги. Точка. Било ли им е хубаво на дамите? Вероятно не! Хубавец ли е Харви? Със сигурност не! Но ако някой е изнасилен, чака ли да минат 12 години за да се оплаче? Със сигурност не! Просто попадна в геополитическите интереси на едни хора да забъркат тази каша точно сега...
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***.врите наречени актриси трябва да са на подсъдимата скамейка и да върнат наградите и парите от банковите си сметки, спечелени благодарение на таланта си... в леглото. Егати театъра.
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както знаем в Холивуд много дами са готови да дадат двата си бъбрека, черния дроб и половината сърце, за да станат известни и богати.Какъвто и да е чичко Харви, е нямало да може да си развява байрака, ако е имало кой да се оплаче в момента на деянията му...сега след 100 години всичките внезапно изкочили пострадали са смешни.
3
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, изедоха го тоя Харви :) за цялата история с него мога единствено да кажа дъатата египетска поговорка - Га ядоха кифтетата не ревахаЧовека с огромна вероятност никой нищо насила не е карал да прави. Вероятно много от късно присетилите се засегнати лица с радост са му свършили работа срещу кариерно развитие. Ако не им е харесвало, защо не са се оплакали веднага?!
2
3
 
7
 
! Отговори
ined преди 5 години
Платил е гарнцията от $1000000 с монети по 1 цент
1
8
 
13
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Ч.ифута си е наел адвокат ч.ифут! Ч.ифутите настъпват като *** отвсякъде...