Няма лоша реклама: Мегз – гола!

Дизайнерката заложи на любимия си подход, провокацията
16 юли 2018 22:02, Криси Табачка
39
Няма лоша реклама: Мегз – гола!
Снимка: Instagram

Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, заложи на любимия подход на родните знаменитости и реши да рекламира себе си с плът.

Дизайнерката използва личния си профил в Instagram, за да качи снимка, показваща всичките ѝ дадености, за да обяви нов проект. Към кадъра тя разказа за колебанието си коя снимка да избере.

"И накрая избрах тази – сигурно много безинтересна на фона на всички други, но значеща толкова много за мен.", написа Каканашева.

Самата тя обяснява, че се притеснявала от "леката голота", но пък накрая се престрашила.

Интересно е, че самата Мегз споделя, че автор на снимката е любим човек, когото не назовава по име.Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Gio преди 5 години
"Зарчето" (G класата) задължително трябва да е с някаква измислена лепенка на МВР на предното стъкло, че инак се губи елемента на силикона. Вярно, че е от новите, но "товара" на задната седалка опорочава марката. Ама......това е нашата родна действителност.
32
0
 
11
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Плати на доктора да ги надуе(да ги направи ци.ц.и с главно Ц), сега плаща на редактора да ги видим. Чудя се, защо не снима някое порно с мазни мераклии от Сливенско-Ямболския край, което после "случайно" да изтече в нета. После има да я викат "дизайнер" по Костинбродско, Левски, Пазарджишко, Костенец, Ихтиман. То сега почват сватбите и по Делиормана. Ще падне "дизайн" това лято. С Мима Отварачката се надскачат - онази показва задница, тази виме...
31
0
 
7
 
! Отговори
ха ха аха преди 5 години
Единствената "даденост" на тази е МекиЯ и.....
30
0
 
10
 
! Отговори
no name преди 5 години
ММм да. Някои са известни само с млечните си жлези и междукрачието, и усилено си ги рекламират. Как иначе богатите клиенти (пардон сродни души) ще знаят какво си купуват. От години е ясно, че всички тези голи снимки на миски, плеймейтки, манекенки и пр.курвочи се правят с цел да се предлагат на пазара на с-екс услугите, това са им каталозите. Само цените не са отбелязани. Гнусни, деградирали същества.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пряк резултат от налаганите "ценности". След 3 години никой няма да я помни, а тя ще работи на поточната линия в някоя фабрика.
28
0
 
30
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Гола-облечена ,една и съща грозотия е...
27
0
 
12
 
! Отговори
Stoian преди 5 години
Гола а гумите със зимна шарка ..ей и богатите пестят от лятни гуми
26
0
 
17
 
! Отговори
АААААААААААААААААААА преди 5 години
рекламата кърти мивки,чак старите ми плочки в банята изпопадаха.А старата вана на четири се разцепи.Майкоу ше трябва и аз едно такова фото да си направя.Ше го постна по фсички медии,сайтове със зов за помощ.За банята такова,цяла голата ше докарам, без колебание
25
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ковролетище
24
7
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Толкова + в коментари скоро не съм виждал! Браво на Мегз, умее да обединява хората!
23
2
 
13
 
! Отговори
Где е с*рала? преди 5 години
Според мен момето, след като е смъркало кокаин, му се е ходило по естествена нужда, ама насред полето няма тоалетна и се е обърсало с гащите и си е останало голо в колата и чака някой да го закара до Софиу.
22
0
 
25
 
! Отговори
Има лоооша реклама преди 5 години
Напротив има лоооша рекрама.Дизайнерка, а няма никакъв вкус. Нито за сексапилна рокля, нито грим, нито прическа,нито за фон е помислила. Да се беше нагласила малко, да скрие част от ,,даденостите си" да не праши толкова народа. Много е остаряла, личат й бръчките.Като я гледам се е напила яко и е ср*а*ла насред някакви трактори. И това ако е реклама?
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мне не става.Бакти и постижението аз - престрашила се да се снимала гола. Кой нормален човек има такива цели? Увца куха
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакви пясъци , на фона отзад е голяма купа със сено и мрежа пред нея .Не виждате ли , че снимката е правена на ливадата в колата където са правили кекс на природа , и тя е доволна , по изражението на лицето и личи , и той *** кача , който я снима полугола излязла от задната седалка на джипа
19
0
 
30
 
! Отговори
Румен преди 5 години
И вие да си платите и вас ще ви пуснат в този сайт.
18
0
 
27
 
! Отговори
Говори Радио Ереван преди 5 години
Даохме на една моделиерка, показваща прелести права лопата и я попитахме дали знае какъв е този инструмент. Отговорът беше: - Такъв голям и странен вибр***тор не съм виждала!
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали са ни бели и арни,затуй ще бягат по Дубай.За там са прелест,докът не им бият шута на принцесите от измислените приказки.
16
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избива комплекси. Толкова неуравновесен човек. Жалко , че малките момичета искат да подражават на това недоразумение.
15
0
 
26
 
! Отговори
Олеее преди 5 години
Ужас!
14
37
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много си е арна, на който ме му аресва, да си удари една ножка и да спре с глупавите коментари. Тая персона ако я видите нейде и веднага че и пристанете, смешници!