Кейти Пери проговори за депресията си

33-годишната звезда в лична изповед пред "Vogue"
18 юли 2018 15:07, Eкип на Teenproblem
6
Кейти Пери проговори за депресията си
Снимка: Reuters

Кейти Пери е страдала от пристъпи на ситуационна депресия миналата година. Тогава сърцето ѝ е било разбито, защото получавала от публиката "смесени реакции" относно албумът ѝ "Witness", разказа тя пред австралийското издание на "Vogue". 

33-годишната певица каза, че отдавала голямо значение на мнението на публиката, а тогава феновете не са реагирали по начина, по който Кейти очаквала. Затова и решила да отиде в института "Хофман" в Калифорния, който се занимава с емоционалното и психическо здраве.
 
"През годините мои приятели са ходили там и се връщаха съвсем като нови хора. Исках и аз да отида. Бях готова да пусна всичко, което ме спираше да бъда себе си напълно. Музиката е първата ми любов. И сякаш вселената ми каза: "Добре, ти говориш за любов на човека към самия себе си и автентичност, но сега ще те подложим на тест и ще видим колко точно обичаш себе си в действителност", разказа изпълнителката на "Dark Horse".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: звездиКейти Пери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Депресията убива, хора, хич не е лиготия, и е заболяване, въобще не е за омаловажане. Има 3 стадия. Като не сте компетентни в някоя област, не е задължително да на пишете коментар. Със здраве!
5
4
 
0
 
! Отговори
сд преди 5 години
До dдфсфТишоо?
4
12
 
6
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Бедните у нас - депресии нямат!Нямат време за такива лиготии....а за лудницата Хофман - и пари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИлияНе мисля.
2
3
 
4
 
! Отговори
Илия преди 5 години
Случайно ли Пери е във формата на Пернатата Змия - Дявол и Сатана?
1
13
 
17
 
! Отговори
dдфсф преди 5 години
Абе депресии-мепресии. Поредните женски истерии и глупости. Само паламарка им трябва редовно и да знаят кой е мъжа вкъщи и няма депресии да имат повече. Сигурно на Кейтито и е намалял протеина, който поема, та затова се е вкиснала нещо.