4 зодии, които не показват чувствата си

Не се дистанцирайте, имайте повече търпение
10 авг 2018 19:16, Иванка Гъркова
15
4 зодии, които не показват чувствата си
Pixabay

Показването на чувствата и емоциите е трудно за много хора. Много често ние обвиняваме наши близки или приятели, че се дистанцират от нас и не споделят, но истината е, че те просто са си такива и трябва да го приемем. Има мъже и жени, които ще се смеят в наше присъствие, но останат ли сами в своята стая, могат да плачат с часове. Те никога не биха показали на околните колко са наранени и какво всъщност се случва в сърцето им. 

Скорпион, стрелец, козирог и водолей са знаците от зодиака, които са известни с това, че са по-затворени и пазят емоциите си за себе си. Това не означава непременно, че са студени и безчувствени, а точно обратното. Просто те носят всичко дълбоко в душата си и създават защитни стени, за да го скрият от другите. Разбира се, идва момент, в който те могат да "отключат" тайните си за някого. 
 
Рано или късно, ако бъдете търпеливи, искрени и лоялни към представителите на тези зодии, те ще ви се доверят и ви допуснат по-близо до себе си. 

Скорпион
 
Аурата му е доста мистериозна. Скорпионът може да изглежда много тих, студен и коравосърдечен, но дълбоко в душата си е разкъсван от емоции. Светът на скорпионите не е сив, както повечето хора си мислят. Ако общувате с човек с този знак, ще си помислите, че няма сърце и не му пука за околните, но не сте прави. Той може да ви се скара, да се държи грубо, но след като се разделите ще размишлява на дълго и нашироко за отношенията между вас. 
 
Стрелец
 
Той е известен със свръхестествената си способност винаги да бъде оптимист. Дори и когато няма никакъв признак за светлина в тунела, стрелецът намира вяра и мисли положително. Хората с тази зодия обожават своята свобода и често се уединяват, за да помечтаят. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Препоръчвам ви теленовелата Бялата робиняВсяка сьбота и неделя следобед от 16 до 18 часа по Диема фемилиНаташа Клаус Сара от големият хит Трима братя три сестри е Ана в Бялата робиня
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе аз тази на снимката изобщо, ама въобще няма да я гледам от коя зодия е. Простотии.
10
3
 
6
 
! Отговори
лъв преди 5 години
Потайни са доста, така е, чак дразнещо, и четирите зодии, особено водолеите. А дотук май само емоционални инвалиди са коментирали.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако разбереш че твоята приятелка към която изпитваш силни чувства на обич изневери ще ревеш, като магаре. И топка ще застане на гърлото ти да те души от болка и мъка. Ако твоя приятелка изневери към която изпитваш дълбоки топли чувства само. Дори ще проявил любопитство към нея да ти разкаже в детайли. За това не може а всяка жена да изневеряваш и тя да разбира. Не трябва да се подиграваш с нечий чувства твърде болезнено е.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боли ако обичаш. Ако не обичаш няма да трепнеш.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако някъде в дълбоката гора едно дърво падне и никой не чуе и никой не е видял,има ли значение?Все едно не е паднало.Същото е и с изневярата.Покрий го добре.Иначе ще нараниш другия.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като си мисля, май всички сме едни и същи.Като ти изневерят, боли.Ако ти падне на удобно и скрито, го правиш.Човещинка, както рекъл оня.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не ми е дремело каква зодия е някой и какво споделя,ако си паснеш с партньора добре,ако ли не - свят широк,хора разни,избор голям.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпионките и Козирогините се влюбват страстно, изпитват дълбоки чувства, а като секс-партньорки са способни на чудеса, но трябва да са се влюбили наистина.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На стрелеца все нещо не му достига в секса. А той иска чувствен страстен изпълнен с емоции секс. И в повечето случаи се чувства празен.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отдаден изцяло е козирога нищо, че не си вдига ципа. Стрелеца е с теб сега и след два часа е с друга без да го е грижа. Ако му търсиш отговора и обесненията ще ти каже"да не съм ти мъж". От къде на къде ще го питаш и ще му държиш сметка за действията. Козирога по принцип си е безчувствен. Това че прави любов с теб не означава, че има чувства към теб. Малко погрешни са му сигналите, които подава. Но остава абсолютно равнодушен. Секса си е аек нищо повече. Ако има чувства ще ти каже т че те обича.
1
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова ли Стрелците обичат да кръшкат? Но пък когато са стеб се отдават изцяло.