О, Джизъс! Русата Златка вече топли чаршафите на Благо Георгиев

Футболистът и плеймейтката вече официално двойка
19 сеп 2018 19:30, Александър Попов
50
О, Джизъс! Русата Златка вече топли чаршафите на Благо Георгиев
Снимка: Instagram

Вече е факт новата двойка в ниските нива на родния шоубизнес. Татуираният от глава до пети бивш футболист Благой Георгиев приюти неуспешно сгодента Златка Райкова.

Плеймейтката направи истински цирк за малко повече чум преди няколко месеца в риалити шоу и се сгоди за ММА боеца Георги Валентинов. Още на следващия ден обаче стана ясно, че този годеж е повече от фиктивен, а двамата се разделиха преди 4 месеца.

Тя обаче не остана дълго време без партньор и пристана на Благо, който пък тренираше здраво и обикаляше заведенията с Георги.

"Влюбени сме! Със Златка сме заедно от месец и не мисля, че правим нещо лошо. Държа да отбележа, че аз от половин година не съм с Есмер, а тя е разделена с Георги от близо 4 месеца. Докато излизахме в една компания с Георги, между мен и нея не е имало нищо. Любовта ни пламна впоследствие", призна пред "България Днес" Благой Георгиев.

Златка и Благой движеха в една компания след завръщането на полузащитника от Русия в България, когато той заяви официално, че бракът му с красивата Есмер Омерова, от която има и дете, е вече в миналото.

По това време моделката все още беше във връзка с Георги. Валентинов и Благой дори демонстрираха мъжко приятелство и често тренираха заедно във фитнеса.

Страстта на скандалната блондинка към спортисти не е нещо ново. Преди време Райкова беше влюбена и в Благой Иванов-Багата, докато той не я замени с адашката й Златка Димитрова. Името на плеймейтката се прочу и със скандала, в който тя публично призна, че е била с Валери Божинов още по времето, когато той беше обвързан с Алисия. Русокосата красавица имаше и двугодишна връзка с бизнесмена Павел Лазаров, на когото Преслава роди дъщеричка преди броени дни.

Любовният списък на Благо по нищо не отстъпва на този на новата му любима. Джизъса има на сметката си дългогодишна връзка с гимнастичката Христина Витанова, от която има две деца - Йоана и Давид. Двамата се разделиха скандално, след като плейбоят залитна по фолкпевицата Лияна, с която изкара бурна, но краткотрайна любовна афера. Христина намери сили да прости тогава на покаялия се Благо и двамата се събраха. Щастието им отново не се оказа вечно и двамата в крайна сметка сложиха край на връзката си завинаги.

Последва авантюра с моделката Куини Алис, а докато играеше в Русия успя да разбие и още един годеж - този на старлетката Биляна Евгениева и Христо Сираков. Той и Биляна бяха изловени при едно от прибиранията му у нас от папараци в интимна близост, докато плеймейтката се гласеше да стане законна съпруга на Ицо 100-те манекенки.

Единствената жена, която успя да накара плейбоя да я заведе до олтара, е рускинята Есмер Омерова. Техният брак обаче продължи само 3 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то и най верните ги връхлетява старостта и самотата.На кой каквото му е писано.Обаче те пари изкарват,стандарт на живот търсят,който в България не може да се придобие по друг начин.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая я искам за 6 часа
36
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лелеее, че то цял турски сериал! Али бил влюбен във Ферхунде, ама тя обичала брат му, *** той пък имал дете от братовчедка й, която преди това имала връзка с чичо му... голЕми драми, голЕмУ нещо!
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Древна професионалистка и нашарен футбалерко.
34
0
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Какви драми ...
33
9
 
6
 
! Отговори
Pillar преди 5 години
Кой каквото ще да казва Златка си башка бохча ! Най - важи от сите , класически модел е!
32
0
 
18
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
Каквато държавата, такъв и шоубизнеса.
31
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 13И какъв им е стандарта на тия?Карат нови коли, висят по чалготеките, имат вероятно по някое апатаментче.Имаме две нови коли, не са гъзарски марки, но пък съм си изкарала парите с акъл, не с ***; имаме жилище, по кръчми не ходя, защото не ми е приятно, не защото не мога.И имам един мъж, с който сме заедно повече от 30 години, защото във всеки един момент знам че можем да разчитаме един на друг. Тая на кого може да разчита? И с какво и е по-добър стандарта от моя?
30
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера какво си размяткват чаршафите по медиите. Да си сменяш мъжете през ден добродетел ли е вече? Ако бях преспала с половината държава, щеше да ме е срам, не да се хваля с това. Не че бих го направила, и тях не ги разбирам защо го правят ... Аз ли съм нещо сбъркана или светът изтрещя?
29
0
 
14
 
! Отговори
123 преди 5 години
Аре стига бе само да си го вкараш и половин София ти е баджанак. Тези какви ли болести си предават. Ниъск елт какво ли е това?!
28
1
 
30
 
! Отговори
Тигър преди 5 години
Много батак е останал в България.Аз съжалявам за тези бедни хорица, които се отдават на временните удоволствия и след време ще изгният самички, никой дори няма да им сложи едно цвете на гроба. Колко много говорят за любовта, а колко малко я познават.Аз предпочитам да имам една жена в живота си и да знам, че ще ми бъде вярна до гроб и когато имам нужда от чаша вода ще ми даде. Жена, която да я боли когато и мен ме боли.Тези днешни модерни връзки са лишени от всякаква любов, само похоти и смрад
27
0
 
15
 
! Отговори
21 преди 5 години
Ще се появят нови видове венерически болести и много устойчиви мутации на старите
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плеймейтките не разбраха ли, че всяка година излиза нов модел на пазара. Предишните бързо се амортизират. Остава им да се пробват в порнобизнеса с няколко негроиди :))))))))))))))))))))))))))))
25
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тая нали имаше пръстен, щеше да се омъжва.
24
0
 
52
 
! Отговори
,,,,, преди 5 години
Вече ми е жал за тия плеймейтки. Не осъзнават колко зловещо ще ги връхлети старостта и самотата. Без нищо истинско в живота, така става накрая.
23
0
 
46
 
! Отговори
44444 преди 5 години
Май най- потърпевш е Георги, на който Благой му се пишеше приятел, а Златка годеница.Демек и двамата го прецакаха за да си начешат някои работи.Но от два *** какво може да очаквате освен смрад.Жалко че и деца отглеждат тези хора, много жалко.Но за това кухо футболистче принципно няма никакви ценности, дано гние в ада с измислените му татуировки.А русата тъпня не е мръднала на милиметър от онова предаване в което показа каква е.
22
0
 
26
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Това не е Библейско
21
2
 
59
 
! Отговори
Шундата хабене няма преди 5 години
Само се подмива о е готова за следващияЛошо няма повече народ Да смаже каеала
20
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След две водки и тази полезна информация ще спя по-добре.
19
0
 
22
 
! Отговори
ИВАН преди 5 години
До Киро Кардана Важна новина на първа страница... за обществото,а може би то заслужава такива простотии?