Бедственото положение: Мистър "София" Ричард Величков

Фитнес инструкторът не се различава от плеймейтките
Обновена: 23 сеп 2018 16:47 | 23 сеп 2018 16:40, Александър Попов
65
Бедственото положение: Мистър "София" Ричард Величков
Да са ви познати подобни селфита? Снимка: Instagram

Носителят на титлата "Мистър София 2018" Ричард Величков ще понатрупа някаква съмнителна известност покрай участието си във VIP Brother.

Родните плеймейтки често попадат на мушката на медиите, отнасят критики, в голямата си част – заслужени. Днес обаче ще обърнем внимание на Ричард, който спокойно може да попадне в графата "мъжка плеймейтка".

Може да си зададете логичния въпрос "Защо?".

Откакто понашумя покрай различни конкурси Ричард има една цел в живота си – да стане известен. Върхът на неговата мисъл бе визитката му в риалитито, като акцентът беше, че искал да го разпознавали на улицата, да се снимат с него...

"Всички най-красиви жени ги тренирам аз. Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България", заяви той.

Преди конкурса "Мистър София" веруюто му не е било по-различно:

"Конкурсите са част от суетната страна на амбициозните хора. Аз съм устремен към това да печеля, побеждавам и трупам титли. Очаквам да придобия известност, която ще я използвам в работата си и бъдещите си проекти".

Ричард търси медийна слава с доста познати и безсмислени начини. Първо се заяде с организаторите на гей парада.

"Нямам против всеки да бъде такъв, какъвто реши, но не мога да се съглася да се демонстрира по толкова ярък и вулгарен начин. Това не е просто празник, както казват организаторите. Това е политическа демонстрация, с която се цели промяна в българското законодателство. Като "Мистър София" 2018 година съм категорично против провеждането на "София Прайд" и призовавам всеки буден гражданин да се включи в контра парада", заяви Величков.

Явно фитнес инструкторът си е помислил, че е носител на някаква много престижна титла и мнението му е задължително. Разбира се, има право, но тук не става въпрос за защита на някакви идеи, а желание "нещо да се напише за него", или мама да го види "на телевизора".

После скочи на силиконките.

"Защо ви е да участвате в подобен конкурс и какво ще ви донесе той? Това конкурс за красота или за чужди тела, поставени във вашето е? Смятате ли, че силиконът ви прави красиви? Кое е по-важно: да имаш силикон или естетическо красиво тяло", пита фитнес инструкторът.

Заяде се с Джулиана Гани на тема купени титли, но и тя го посече: "Умрях! Мистър София обичал да трупа титли и корони, а и бил горд, че вече е старши фитнес инструктор! Боже, опази от такива комплексирани мъже!", написа Гани в социалните мрежи.

Пак обаче не го отразиха сериозно, а амбицията му, която е по-висока от ръста му, се премести към Гери-Никол. Все пак тя е далеч по-известна от него – защо да не щипне от нейната слава? И заяви, че не ползвал Photoshop като певицата, която ваела с програма дупарата си. То ако не е тази програма няма да остане звезда с читава визия, ама това е друга тема.

Когато решиш да участваш във VIP Brother, трябва да разполагаш и с малко акъл. Ричард явно си е мислел, че ще лежи по диваните, ще покаже няколко упражнения, ще покаже преса и всички ще започнат да въздишат по него. Но шоуто е направено така, че вади и неща, с които едва ли би се гордял. Ричи Известното демонстрира беден речник и незнание на думи като "инфантил". А тази дума го определя доста смущаващо добре.

Някъде дотук да срещнахте нещо за фитнес тренировки, режими на хранене? Не, плеймейтките винаги търсят лесния начин за самореклама, включително и тези с мъжки полови белези...

Накрая една прогноза. Ричард Величков може и да стане малко по-известен, но няма как да бъде VIP. Иска му се, но за да си важен с нещо само с мускули не става. Не става и само със силиконови гърди, да пита Нора Недкова. А и Ричи си е все пак с едни гърди назад дори в тази категория желаещи да са известни заради известността. До няколко месеца ще бъде забравен. Защото няма какво да предложи...

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
6
 
! Отговори
б преди 5 години
Ричърд с бедна душица а милионер искал да става няма как Жалък
51
1
 
13
 
! Отговори
Август Траян преди 5 години
Срам и позор за гледащите тази УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ!!! Сори, но това са над 90% От Българите! Нямате култура, възпитание, морал! Децата ви също гледат и стават като вас! И се чудите защо отвсякъде бълва простащина, бандити и тъпота??? това сте Вие- огледален образ на обществото Ви, КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА!! ДЪРЖАВАТА НЕ ВИ Е ВИНОВНА....
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
комплексиран умрялко
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 52Аз ще му вържа - ушите! :)))))
48
20
 
15
 
! Отговори
Маняк преди 5 години
Хубаво тяло има пича....Не може всичко да има..всеки... Щом е направил хобито си професия, значи не му се налага да работи нито ден, че и Печели от това. Успял е да се продаде в тая гнусна телевизия за 100 000 хонорар (това си е един апартамент). И аз да съм и аз бих се навил.Нищо лошо нчма в поддържаното мускулесто тяло. А тия които казват че на 40-50 щели да увиснат, ако не тренират. Те като и в момента си висят, кво да кажем за тогава
47
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някоя куха плеймейтка като него може и да му върже, но истинска жена - никога. Кух като 100 горски хралупи....:-) Големи глупости изговори в това шоу.
46
1
 
32
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Комплексарче!
45
1
 
38
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
*** този верно е като мъжка плеймейтка - в интелектуално отношение имам пред вид. А иначе със тези изскубани вежди и Сергейска физиономия си е жив джендърмерист.
44
2
 
29
 
! Отговори
eve1 преди 5 години
Къв е тоя ***?
43
5
 
36
 
! Отговори
прост 1 преди 5 години
Аи стига бе,анаболчо,дават камара пари за стероиди,висат цел ден в залата,а работа немат ли си,станат на 40-50 години и всичките им там наречени мускули увиснат като на кърмачка гърдите,искали да станат известни,с кое по-точно,с мускули и анаболи,ха-ха,земете направете нещо,направете една чешма да ви помнят,изградете един параклис,направете нещо в полза на обществото,и тогава ще сте известни.
42
1
 
46
 
! Отговори
ВАНКО 10 преди 5 години
Предполагам майка му е била голям фен на "Хубава жена" с Ричард Гиър ,иначе не си обяснявам как биха го кръстили със това прекрасно ,натурално българско име РИЧЪРД!!!!
41
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карай, че е гай, ама това име Ричард ми е в повече.
40
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво за позицията на това момче.Естествено джендърите му се нахвърлиха .
39
12
 
33
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Ричард Величков, кoпеле... ето затова аз не живея в България.
38
0
 
3
 
! Отговори
спас преди 5 години
До Емаи ***
37
14
 
21
 
! Отговори
Димо преди 5 години
Авторът явно е гей и се дразни, че някой е против развяването на голи *** по улиците.
36
5
 
22
 
! Отговори
Ема преди 5 години
***. Кулагин ще го оправи вербално
35
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ще повърна -Честно!
34
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторът на статията, Александър Попов е прикритГейтак, затова го дразни изказването на Ричард за гей парада! НЕ на ДЖЕНДЪРСКАТА Истанбулска Конвенция!!!
33
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кулагин ги прави на дробсърма, бие ги като шкембе у дувар, мачка като валяк смешните ни випове.