Ванко 1 се махна от VIP-а, Кулагин и Плачков се сбили?

Рапърът не се чувствал добре, поиска да си ходи
25 сеп 2018 09:37, Александър Попов
58
Ванко 1 се махна от VIP-а, Кулагин и Плачков се сбили?
Кадър: Нова тв

Рапърът Ванко 1 се раздели с VIP Brother, след като призна, че здравето му е разклатено. Снощи той помоли да напусне.

"Искам да изляза, за да мога да се лекувам. И до болници бях, прегледаха ме. Наистина не се чувствам добре", призна Иван Главчев.

Големият брат уважи желанието му, а по този начин се спасиха номинираните за изгонване - Диона, Веселин, Ричард, Ева, Наско и най-долюбваният - Кулагин.

Напрежението между Плачков и гримьорът пък е ескалирала и се стигна до физическа агресия. Тази вечер ще станат ясни подробностите, както и какви ще са последствията.

Снощи се изповяда и Ваня Костова, която разкри своята гледна точка за раздялата си с "Тоника".

"Бях принудена да напусна, бях много дълбоко наранена и засегната. По-малко от едно денонощие след това бях диагностицирана с диабет. Бях наранена от Гого, който каза от името на всички колеги, че моето поведение е проблемно и колегите не са щастливи с присъствието ми във формацията. Това бе преди наш съвместен концерт с Ал Бано", разказа Костова.

Колегите й се дразнели, че на големи концерти си позволявала импровизации, които държали в напрежение останалите и ги карало да се чувстват глупаво.

"Страдам само когато стане дума за това", призна изпълнителката.

Диона пък призна след въпрос на Кулагин, че е от ромски произход и не се срамува от това.

Номинираните за изгонване влезнаха в битка на знания в поредната порция "Краезнание". Освен, че трябваше да покажат своите знания, Съквартирантите се бореха и за пари към изтънелия бюджет в Къщата. Веселин се справи най-добре, като успя да отговори правилно на 4 въпроса.

Втори се класираха Ева и Ричард, които отговориха правилно на по три въпроса. Единствено Кулагин не успя да отговори правилно на нито един въпрос. С успеха си Веселин добави 30 лева към бюджета на Къщата за следващата седмица, който беше 66 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Ако това са "новите мъже", разбирам защо "новите жени" си говорят на "брааат".
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плачков да не е брат на дижеи диан плачков
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само за инфо плачков има ли нещо общо с деан плачков или дмс дижеи
34
0
 
12
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Представете си ABBA да влязат в шведския Вип Брадър,за да се обясняват,защо са се разпаднали..
33
1
 
7
 
! Отговори
??? преди 5 години
Курагин дали вече е като китаец у главата?
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От предаването бай брадър единствено досега от всичките му серии се изкефих на Майк Тайсън, когото бяха поканили. Помня, че Кънчев напълни гащите и се чудеше какво да го попита, а после Железният като влезе в шоуто Виповете си глътнаха граматиките. Това действителн е ВИП от величина и само като си помисля, че е профукал 300 милиона долара по жени и сещате се какво, луд за връзване.
31
6
 
11
 
! Отговори
Златена преди 5 години
Истината мнозинството в нашата мила родина България е от гейове и затова Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но пък хубавото е със оставянето на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата
30
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кулагин от първия ден нарушава правилата във Випа Брадър, не го гонят защото геевете отдавна са в положение на позитивна дискриминация. На тях са им позволени неща забранени за другите.
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това на снимката що за същество е? Да върне одеждата на прабаба ми ако обича.
28
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за преуспели хора са тези, които за кинти се разголват пред стотици хиляди воайори и се оставят някякъв глас да ги командва и да ги унижава? Това е недостоен начин да си изкараш парите - напомнят ми мацките по витрините в Амстердам.
27
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В пердишния сезон се вихреше един арогантен и истеричен готвач, сега някакъв си гримьор, после сигурно ВЕЛИКА звезда ще е някоя Преуспяла маникюристка. Докъде я докарахме, че обслужващия персонал започна да се държи господарски! Баба WC също има място след такива випове - сигурно хиляди на ден се възползват от нейните услуги, а признание никакво...
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа срама нямате ей,виж те се колко пари струва те.Ама иначеVIP Ха-ха Ха-ха
25
5
 
24
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До ПенсионерНяма смисъл да ги превеждаш и да си губиш времето по разни банки. Кажи само къде живееш, аз ще дойда, понеже съм представител на Вип Брадър и ти ще ми ги хвърлиш от балкона :)))
24
3
 
26
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
"..бюджета на Къщата за следващата седмица, който беше 66 лева..." - направо се просълзих за горките хорица. как ще карат седмицата със 66 лева направо им се чудя. То верно че и аз карам със 70 лева на седмица, ама сме само двамата с бабата. А тук колко хора са, как ще карат така. Не знам, направо вдигнах кръвно като разбрах. Имам спестени едни 100 лева за дърва за зимата, викам си да им ги дам да си купят хляб поне. Някой да каже къде да ги преведа...
23
7
 
36
 
! Отговори
Мустакис преди 5 години
Най тъпия брадър до момента откъм интерес.Ако Кулагин не беше вътре,колкото и спорен да му е характера тази сбирщина там няма с какво да забавлява аудиторията.Ужасен формат и антивъзпитателна вербална комуникация.
22
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази година Биг Брадърът е интересен.
21
0
 
57
 
! Отговори
Въпроска ? преди 5 години
Поредната измама! Направиха си предаването ,Ники Кънчев разпалено призоваваше наивните фенове да пускат SMS . Изведнъж тариката Ванко 1 поиска разрешение от " Големия брат" да уведоми всички,че има здравословен проблем .Наивниците продължиха да изпращат SMS-и. След паузата водещия успокои,че парите ще са за "благотворителна кауза". Каква сума, каква кауза ? Шменти капели !
20
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ваня стана банална с нейната хленчене,
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦИHИЦИ СЪР!!!!
18
3
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо пускат такива сутеньори като Ванко 1 ...така се получава едва ли не реклама за този престъпник съсипал по най-отвратителен начин не една женски съдби...