"Златната" Любомира Казановa каза "Да". Булка е!

Гимнастичката се омъжи за своя любим Александър Александров
25 сеп 2018 13:30, Иванка Гъркова
17
"Златната" Любомира Казановa каза "Да". Булка е!
Илиана Раева, Facebook
Любомира Казанова мина под венчило. Този уикенд грацията от предходния ансамбъл по художествена гимнастика каза "Да" на своя любим Александър Александров. Кумува ѝ нейната приятелка и бивша съотборничка Християна Тодорова.
 
"Толкова много любов имаше на тази разкошна сватба... Да са живи и здрави и дълги години да са толкова влюбени!", написа Илиана Раева във Facebook. Тя качи снимки от сватбата и уточни, че шаферки на красавицата са били Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Снежана Дечева.
 
"Много красота, много звезди в очите, много щастие и усмивки имаше днес! И в най-важния ден от живота на Буба, пак бяха заедно, една до друга, обичащи се както винаги... Наистина много красота... във всичко... А двамата младоженци... просто прелест...", коментира още Раева.
 
Сватбата на олимпийската медалистка от Игрите в Рио през 2016 година бе уважена още от Ина Ананиева, която бе треньорка на Любомира, гимнастичките Невяна Владинова и Катрин Тасева, представители на Българска федерация по художествена гимнастика и други.
 
Любомира и Александър са заедно от няколко години, като едно от нещата, които ги свързва, е любовта към спорта. Тя е гимнастичка, дъщеря на олимпийския медалист Милко Казанов. Той е гребец и се състезава за Азербайджан. Затова и в украсата на сватбата присъстваха елементите палки и гребла.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ги наричат ,,ЗЛАТНИ" ,като са бронзови.Златно беше онова поколение Лили,Анелия,Диляна,Бианка,сестри Дунавски когато на почетната стълбичка нашите бяха първа,втора и трета а ансамбъла първи в многобоя.в сегашното поколение е трудно да натовариш така децата че да не им ,,нарушиш правата"/помните случая как треньорка ,,упражнява насилие и обижда гимнастичка !?!?/ Нешка така ги обиждаше и тормозеше че бяхме 1 в света .Това интернет поколение е силно само пред клавиатурата и глезено в живота
6
1
 
3
 
! Отговори
тръц преди 5 години
Не , то у свето други булки нема !
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оправи се в живота това моме, не го мислете ;)
4
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мама я е научила да бъде златотърсачка. И момета копа копа, намърдало се на мястото на изгоненото сираче Цвети Стоянова и ето че инвестицията дава резултат - принца хъхъх с папийона и портфело.
3
0
 
13
 
! Отговори
Валери Божинов преди 5 години
Кво ????? ............... А аз що НЕ бях поканен сред тия сладурани ?!?! .................. Обиден съм ! ......... Ся ще си разплета чорапите и ще си набуча още три автогола !!!!! ...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съпруга е много красив и много млад хъхъхъ
1
6
 
6
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 5 години
А кум кой е бил? Щото там нали имаше някаква традиция за първата вечер и кума?