Тирион Ланистър умира на финала на Game of Thrones?

Фенове: Актьорът Питър Динклидж е намекнал за това
17 окт 2018 14:07, Ивета Иванова
48
Тирион Ланистър умира на финала на Game of Thrones?
Снимка: Instagram

Спойлер за осмия сезон на Game of Thrones се появи из интернет пространството. Виновникът за това е актьроът Питър Динклидж, който играе Тирион Ланистър във фентъзи сериала. Питър не дава много интервюта и рядко коментира сагата.

Дори след славата, която получи, благодарение на тази роля, той винаги седи встрани и навярно е давал най-малко изявления от всички други главни герои. Но тази година той наруши тази своя традиция и отговори на повече въпроси на журналисти и фенове.

Пред Vulture Динклидж призна, че персонажът му е претърпял доста драматично развитие за осемте сезона. "Той беше доста безотговорен в началото. Но порасна за няколко сезона и разви силно чувство за отговорност. Не морал, защото той винаги е имал морал, но той разбра какво да направи със своята интелигентност", коментира Питър.

Той разкри, че е доволен от края на историята на Тирион. И феновете смятат, че актьорът намеква, че героят му умира във финалния сезон на сериала. "Опитвам се да намеря правилните думи. Мисля, че за него е отреден много добър край. Няма значение какво е това - смъртта също може да е прекрасен завършек", обясни Питър Динклидж.

Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
g.d. преди 5 години
spoiler?
46
0
 
4
 
! Отговори
До Динко преди 5 години
Ти пък Динко чакаш във филма ,, Игри на тровове" българи да ти напишат направо. Гледай първи сезон и ще видиш племето,, Дотраки" на мен звучи като, че живеят близо до траките. Номадско племе.Титлата им е кал вместо кан.(хан) на вожда. На другите езици се казва впрочем кан не хан.За другите народи описани от Мартин може да поспорим. Британи ли са, викинги ли, византийци ли описва, но ,, Дотраките" сме баш българите. Това са прабългарите. Съжалявам че са рошави и примитивни и няма да ги харесаш.
45
3
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Е, Динко - погледни по-надълбоко! Българите и траките са едно и също нещо. Сега размести буквите на Ланкастър. Става Трак нъ сал. Т.е. Това са мореплавателите в книгата - Грейджой. На салове са пренасяли конете. От години се славим с розовото си масло. Това значи рози - рода Тирел. Колко приказки за змейове имаме, а? Ето ги Таргариените. Червените ланистъри са комунистите, сивите вълци са сивата икономика, а другите са ромите. Това е книга и филм за гражданска война в България. ;)
44
3
 
2
 
! Отговори
Динко преди 5 години
За всички невежи!Сценария е вдъхновен от историята-войната на розите между Ѝ*** и Ланкастър(Старк,Ланистър)!Какви българи,какви 5 лева!Нас за народ не ни имат на запад!Скоро гледах филм 1 час за обсадата на Константинопол!Познайте,Тервел не се споменава никъде!
43
0
 
1
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
"Джон Стоун наистина ли е полубрат на Диенериз? Тя не знае и се чифтосва с него"Не бе, най-обикновени роднини са. Ако прочетеш книгата, ще разбереш че в рода Таргариен поколения са се женели роднини за да запазят драконовата кръв чиста. Мисля, че Трион Ланистър няма да умре, а ще оглави рода си. Това за сериала. За книгата не знам, но съм убеден че 6-та и 7-*** книга драстично ще се разминават с излъчените сезони и ще са изключително брутални.
42
1
 
6
 
! Отговори
До 40 за историята преди 5 години
Остави ги драконите, те са за украса.Като гледах сериалът си мислех:,, Така ли би изглеждала Европа, ако го нямаше християнството?". Рода на Ларинстър за мен са византийците, Севера, където прекарва детството си Сноу са скандинавските народи.Българите сме Дотраките, тук са описани по-скоро прабългарите, ( не траките),които винаги са на кон. Не напразно, когато съпругът на Денерис канът(тук са прекръстили титлата на кал) бива отровен и не може да язди кон, повече няма да управлява племето.
41
0
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
А ти откъде знаеш, че Крум не си е направил чаша от главата на Никифор? На една маса ли си ял и пил с хана и той лично ти е показал всички чаши де е имал? Разбираемо е това да не се харесва на гърците.Много ясно, че ще пренапишат историята.А сагата на Мартин е фентъзи.Имената дори имат разлика в звученето на различните езици и превода в книгата на български.Гледал съм сериалът на анг,нем.,ита.На едно място е Санца на друго Санса,Сноу не го превеждат Сняг нито на немски нито на италиански.
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако някой е учил малко средновековна история, КАКТО ТРБЯВА, а не захаросаната версия от гимназията, където Крум не пие от черепа на враговете си (да, отпадна), и има достатъчно мозък, да отдели всичките дракони, фейчки, зомбита и прочие ...Ще види, че историята си е баааш, като тази на стария континент. И не, не си мислете, че са били мили и добри българските владетели. Борис Едно колко кланета е направил в името на "светата вяра" малииииии :). Просто - не бъдете овце и бъдете по-критични.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 34Въйййй, каква мъка, каква болка ...
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До четящДа, 7000 страници с хиляди факти, препратки и проче. За някои хора е супер, но не всички ще инвестират толкова време в тази история.
37
3
 
5
 
! Отговори
четящ преди 5 години
Прави ми впечатление, че повечето коментиращи не са запознати с епичната фентъзи поредица "Песен за огън и лед". Би били хубаво да се запознаете или да прочетете поредицата преди да започнете да бълвате простотии. Сериала се доближава доста до книгите, но има и огромни разлики, ако все пак някой си направи труда да прочете излезлите до момента 5 книги, а не да зяпа сериала за да види кой-кого ще убие, из**ка и т.н
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дали му е леля?"Много млада за леля ми се струва Денерис" - на времето като са имали хората по 6-7 деца, най-малките братя и сестри са били наборчета на децата на най-големите братя или сестри. Дени се разжда горе-долу по същото време когато по-големия й брат (не онзи дето го убиват диваците) има 3-то дете (но от друга жена). В серияла се пробваха да узаконят Джон Сноу, от чисто комерсиялна гледна точка, но той си е ***. Баща му е женен за друга жена.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гарваните и драконите не стигат за "10 минути". Просто времевата линия започва да се движи много по-бързо. Иначе трябваше Денерис да пътува половин сезон до там. Търси се динамика, а не копиране на Дързост и Красота.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джон Сноу според книгите въобще няма бузи, нито е къдрав. Всъщност режисьорите са мислили актьора, който играе рамзи за тази роля. ИЗбрали са Кит Харингът единствено за да си прилича с Роб. Стивън Дилейн въобще не е плешив, както то изисква книгата. За тази роля подходящи са Марк Стронг и Ед Харис. А лина Хеди е прекалено слаба, в книгата церсей е описана доста развлачена, жена над 30 изкарала три бременности без липосукция и секцио.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дракон камък е на четири-пет месеца от вала и поне на тридесет дена гарванов полет, но дани долетя за десет минути. А Едрик, който е сборен образ между книжния Джендри книжния ЕДрик направо прехвърча разстоянието. Корабите на Юрон пътуват с телепорти. А образът на Станис е съсипан - в книгите той е обичлив баща и справедлив монарх, а тук го изкараха егати мизерника.
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сериалът е всичко друго но не и брилянтен. Невероятно гафове. Джайм паад в езеро, което два сантимертра и изведнъж водата му е до шия, но плува с бронята; Брон препуска сто метра до голям арбалет и няма кой да го спре. Драконът застава като за сминка срещу Брон. Драконът не може да отведе Джон Сняг и компания до Вала, но ги отведе обратно, а от Вала пращат писмо до Дани, но не и до Санса и тя стои в неведение, при положение че един гарван пътуваа с месеци до Дани. Шаш!
31
1
 
3
 
! Отговори
Дали му е леля? преди 5 години
Много млада за леля ми се струва Денерис. С Джон са на една възраст Аз последно в Германия като гледах някакви серии от 7 сезон показваха как в някакво видение майката на Джон Сноу се омъжва за бащата на Джон Сноу. Имаше сватба, не знам защо му казваха ко*пеле през целия филм в такъв случай.В Ролята на бащата на Сноу беше русият актьор, същият който играеше ролята на брата на Денерис, убит от кана на Дотраките, съпругът й. Дали не е бащата на Денерис и Сноу? Станало е преди 20години
30
2
 
11
 
! Отговори
Динко преди 5 години
Сериалът е брилянтен!Страхотен сценарий,прекрасна актьорска игра,уникални ефекти,въобще филмът е абсолютно вън от Холивудските клишета-няма черни главни герои,нито гейове и т.н.Не съм изненадан,че не е особенно популярен в БГ!В една страна в която масата гледа турски сериали,какво да очакваш!Все пак в нашата родина няма следи от модеронст,тук само се следва сляпо!
29
0
 
3
 
! Отговори
X преди 5 години
Той е един от много малкото, които остават живи.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не е полубрат, но са роднини - леля и племенникотношенията, връзките и сюжетните линии са толкова преплетени в тези книги, че няма как да се обяснят едни отношения с 2-3 думи.има и много по-скандални "връзки" в тази история