Дейвид Бекъм за брака с Виктория: С годините става по-тежко!

Футболистът с откровено интервю за семейния живот
19 окт 2018 22:22, Петя Славова
23
Дейвид Бекъм за брака с Виктория: С годините става по-тежко!
Снимка: архив, Reuters

Неведнъж семейство Бекъм е било "развеждано" от слухове. Но явно в тях има и доза истина. Ето че Дейвид призна, че в брака му с Виктория има доста тежки моменти. Футболната звезда бе гост на шоу в австралийската телевизия The Sunday Project.

В него 43-годишният спортист признава, че с всяка година бракът с модната дизайнерка става все по-труден, когато се налага да се решават възникващи проблеми.

"Когато имате брак от толкова години, колкото имаме ние, отношенията стават сложна работа".

В тийзъра към предстоящото предаване Дейвид добавя: "С годините решаването на проблемите става по-тежко". Сега феновете на двойката чакат с нетърпение да се появи и цялото интервю със звездата и да узнаят какви проблеми възникват в семейство Бекъм.

Говори се, че в отношенията на Дейвид и Виктория има криза и то не отскоро. Източници разказват, че звездите дори са готови за развод, но заради появата на пето дете, тези разговори били стопирани. Новината за увеличаване на семейството така и не е потвърдена от Виктория и Дейвид.

Семейството има четири деца – 19-годишният Бруклин, 16-годишният Ромео, 13-годишният Крус и 7-годишната Харпър.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Хаха. То даже в БГ преди 2010-2011 никой не го интересуваше това звезди, известни личности. Супер измислени неща, внесени от САЩ в България, просто с постоянно повтаряне тренираха масите, създадоха го като вкус и сега даже в БГ този онзи се вкарват във филми насила.. ний сме един баир тука, Лили Иванова е звезда и още шепа хора всичко друго е наужким.
19
0
 
2
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Последното изречение, което цитирах ме разби.
18
1
 
3
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Вместо да се пишат реални и важни новини за България и българските граждани, ни занимават само с глупости, които не са важни за хората. бекъм, някакво измислено изнасилване. Какво става с важните неща за държавата, престъпления - осъдени, социална политика, здравеопазване, транспорт и т.н. Явно наистина целта е да ти изпилят мозъка с биг брадъри. "Сега феновете на двойката чакат с нетъпение да се появи и цялото интервю със звездата и да узнаят какви проблеми възникват в семейство Бекъм".
17
0
 
8
 
! Отговори
а беее преди 5 години
тая все намусена бе
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виктория стана доста разшлякана а на тоя всеки ден му пълнят пощата с голи снимки разни 18 годишни златотърсачки.
15
0
 
11
 
! Отговори
А преди 5 години
Смислените неща са трудни и тежки. Не случайно над 50% от браковете се разпадат. Благодаря им за примера, който дават
14
5
 
3
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Амчи ти кат я зимаше къде зяпаше бря.. тя психарка! Хубуу момчи, добре играй футбул ама наивну..
13
0
 
5
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
Така е, но явно толкова му е преляло, че му се тая, та през оная, май, май.(вече)
12
0
 
22
 
! Отговори
65 преди 5 години
Представяте ли си ,колко трябва да си кух,че да говориш пред цял свят за проблеми в семейството си .Как ли ще се чувстват децата им?И виждате ли,,мама и тати ще правят пето дете,та четири деца да не са на разведени родителиАма и аз що чета простотии рано сутрин .
11
0
 
15
 
! Отговори
65 преди 5 години
Точно обратното-когато мъжете ги хваща критическа след -40-45г става страшно.Иска им се нещо по различно,уморени са ,искат децата да с все малки за да ги контролират.Жените около 40 леееко губят от своя чар.А още едно дете?Пълна глупост е.че ще поправи брака То да не е бетон.Само едно моментно лепило,което носи последствия цял живот.А и защо въобще ни занимавате с тези?Пишете как нашите бг.семейства да се справят.Ей така ,най_общо
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато жените започне да ги хваща критическата, на мъжете им става трудно.
9
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че на кой му е лесно със съпругата? И да добавя: след като влязат в менопауза, нещата се затрудняват още повече. Просто Всевишният не си е давал много зор когато е сътворявал жената... Малко претупана работа е. Но да не забравяме, че жената е едно от последните творения на Всевишният, докато е създавал света. Нормално е да е бил доста уморен, докато я конструира. Нямам друго обяснение за многобройните бъгове в жените.
8
6
 
14
 
! Отговори
АзВечеСъмТе преди 5 години
Бекъм е пич! Явно Вики се психясва вече. То с пет деца, кое по-напред бате, да любиш ли, възпитаваш ли, да дизайнерваш ли какви? За слугинските готвене, чистене, пране не говорим.. освен това към 40всички жени се сбъркват
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като вампир го е награбила. Добре че е бивш спортист и до сега добре се справя. Дано да и е направил номер 5
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекалила е с операциите и изобщо не е това, което беше. Явно има някакви отклонения, щом не е осъзнала, че трябва да се спре с корекциите. Вече е късно. Със сигурност му е трудно на пича.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бекъм заедно с въздесъщият Райън Гигс бяха най- великите крила както в историята на Манчестър Юнайтед, така и в световен мащаб през 90-тте. Бекъм по дясното крило, Гигс по лявото...просто като братя ... сцепваха.
4
6
 
22
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
ех дейвид поне ти от двамата имаше маааалко талант и що ти трябваше да се задушаваш с тая скучна пластмасова позиорка ?карайте до като може и после в статистиката на разведените англиски кинтаджии ,но главата горе чакат те на опашка къде по вълнуващи жени аре късмет
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствената звездна двойка която да издържи толкова години брак и с 4 деца..20 години вече. Да са живи и здрави, а за Дейвид какво да кажа..прекрасна кариера и човекът с най-прецизното центриране в историята на футбола.
2
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Модна дизайнерка .. друг път. 2те с Ангелина Джоли доста налудничави физиономии имат. Басирам се, 4е нито на Бекъм, нито на Б.Пит им е бил приятен живота с тези змии.
1
6
 
32
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Красавецът и Звяра...