Уил Смит и Джейда – трудните моменти от брака

Двамата са семейство от 20 години и остава пример за Холивуд
21 окт 2018 11:10, Петя Славова
7
Уил Смит и Джейда – трудните моменти от брака
Снимка: архив, Reuters

Тази година Уил Смит и Джейда Пинкет Смит отбелязват 20 години брак. Една от най-дълговременните двойки в Холивуд остава пример за феновете си, че любовта може да продължи и толкова дълго.

Изглежда техните отношения са идеални, но всъщност невинаги е било така. За сложните периоди в брака 50-годишният Уил и 47-годишната Джейда разказват в шоуто Red Table Talk.

Звездното семейство си спомня за трудните епизоди от брака им.

"Един ден се събудих, Джейда плачеше и това продължи 45 дни. Дори съм ги броил. Така започваше всеки нов ден. Беше най-лошото време за брака ни. Чувствах се жалък и безпомощен", обяснява актьорът.

Вижте още за семейство Смит в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
тъщо преди 5 години
вижда се, че мъж ти трябва на тебе, отдавна не си имала на кво да се радваш в такъв смисъл
6
0
 
0
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
Не знам какво вижда Уил Смит в банята, ама знам че след някоя друга година или трябва да ослепееш или да си намериш хоби. И като те на напъне да фърляш да мяташ, че иначе менюбг.
5
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Моля всеки да цъкне линка и прочете цялата статия. Всеки ром ще напише по-грамотен и разбираем текст. Това ли е чалга-куптурата на 21-ви век? Авторът дали е горд, че не може да пише и не му се разбира дори основния смисъл?!
4
0
 
10
 
! Отговори
На мерижджея тъста преди 5 години
До На меринджея тъщатаТо защото на мъжете не им увисва това и онова. Ама ако могат да платят на некое девойче на възрастта на щерките им да им премигва с мигли, си мислят, че и те подмладяват. Не искат да се видят в огледалото. Като погледнат една жена на тяхната възраст виждат собственото си лице и тяло, които не искат да приемат. А ако гледат тези на девойче тройно по-младо, си внушават, че и те са на толкоз и животът е още пред тях. Да, ама не. Илюжън.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Тя е актриса също. Докато хонорарите и не са били 8 цифрени, като тези на Уйлката, то тя изкарва поне 10 пъти повече от обикновения американец.
2
11
 
5
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
Фърлял е в широката фуния, минало е време и оная се е сбръчкала, гърдите стават на джапанки и тръгват надолу. След това оная се е спекла, че вече само трябва да ходи по градини и родителски срещи, да прави рукола с домати и пилешко. Реване, пита майка си дали да не се разведе. Тя й вика, че ще изтърве парите. Голяма житейска драма, големи сълзи. Мисля че за вулвата е време да открие тялото.бг, а Уил да си извади един дебел риболовен билет.
1
10
 
11
 
! Отговори
Пича преди 5 години
Той е човекът за пример! Толкова готин и позитивен, истински идол!