Дрейк искал деца от Риана! Като в приказките, но...

Рапърът с емоционална изповед пред The Shop
22 окт 2018 17:45, Ивета Иванова
7
Дрейк искал деца от Риана! Като в приказките, но...
Снимка: Reuters

Дрейк и Риана имаха доста продължителна връзка - те бяха заедно от 2005 г. до 2016 г., с малки прекъсвания.

Рапърът и сега признава, че е разочарован, че не е получил "живот като от приказките". И е искал Риана да бъде майка на децата му.

Той каза пред The Shop: "Докато животът се оформя и те учи на собствените ти уроци, аз се озовах в ситуация, в която нямам своя приказка, нямам нещо като: "О, Дрейк създаде семейство с Риана и това е просто толкова перфектно". Имаше време, в което наистина исках нещо такова".
 
Дрейк направи емоционална реч по време на наградите Video Vanguard Award на MTV през 2016 г.
 
Тогава той каза за изпълнителката на "Pon De Replay": "Влюбен съм в нея от 22-годишен. Тя е един от най-добрите ми приятели на този свят. Тя е жива легенда в нашата индустрия".

Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: звездиРианадецаДрейк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Питанчев преди 5 години
Дали детето на тая Риана ще прилича на фотошопираната Риана дето сме свикнали да гледаме в медиите. Където е натоварена с толкова грим ,мазилки и козметично - хирургически интервенции или ще прилича на Риана преди да се разкраси и омаже с козметика ? Щото ако е второто тая приказка на Дрейк ще е като филм на ужасите И явно тя го е усетила щом като е започнала да се дърпа в момента когато е поискал деца .
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще го направят ама за 2-3 дни.После ще забравят.Остановено е че поколението милениум -тия реколта след 2000-та година в САЩ са способни да си задържат вниманието върху нещо само с 15 секунди повече отколкото може да го направи златна рибка.На златната рибка мозъкът е с размери на грахче..Размерът имал значение казват.Има разбира се.1500 пъти по-голям мозък изкарва 10%повече производителност.От тия милениумките.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е ква легенда е Риана?Има 5 песни дето се знаят.Преди 7-8 години беше модна сега някой въобще сеща ли се за нея?Ей тия черничките като почнат да избиват комплекси колко са велики става бибрутално грозно и смешно.Ким и мъжо и Кени бяха обявили че са наследници на египетските богове..Имаше един рапър казваше се Нас той пък обясняваше че родата му били фараони.То е просто потресаващо.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но квотата за мамуни била преизпълнена за годината и нямало откъде да вземат помощи....
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз искам деца от Риана