Заедно са! Джиджи пак в прегръдките на Зейн

Двамата пуснаха снимки в социалните мрежи
22 окт 2018 22:09, Петя Славова
14
Заедно са! Джиджи пак в прегръдките на Зейн
Instagram

През есента Джиджи Хадид и Зейн Малик обявиха, че се разделят. Причината за това решение, по думите им, бе несъответствие на графиците им. Оказа се, че любовта все пак е по-силна и след няколко месеца двамата отново се събраха.

Този път звездната двойка реши да не огласява толкова за случващото се в тяхната връзка и все по-рядко започнаха да се появяват заедно пред публика.

Преди дни моделът за първи път от доста време публикува трогателен кадър на страницата си в Instagram, в който се вижда, че е в прегръдките на Зейн.

Преди да обявят през март тази година, че се разделят, Зейн и Джиджи излизаха 2 години и 5 месеца. Някои от последователите им още не вярват в искреността на двойката. Според тях раздялата им е била само пиар ход заради новия албум на Зейн.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново блудкав пълнеж, вместо новини и забавления. Не занимавайте хората с личния живот на някакви си не особено популярни и безинтересни хора.
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами тоя Зейн Малик е бил в.бой групата One Direction, ако не се лъжа. Създадена е от Саймън Кауъл. Те бяха Номер 1 идоли на тийнеджърките само преди 3-4 години. Този Зейн (от арабски произход ) е бил един от най -обожаваните. Групата отдавна вече не съществува и някои от членовете й имат соло кариера. Колко е нетрайна славата, особено когато някой е бил само обект на.любовта на тинейджърите Утре те порастват и ги изоставят, появяват се нови и от славата на предишните звезди не остава нищо!
6
0
 
39
 
! Отговори
Мая преди 5 години
Какви са тези двамата и кой ти знае, камо ли какво си правят.
5
0
 
39
 
! Отговори
Голямо рокадо преди 5 години
Чудя се - да извърша ли операция "Преместване" след тази новина или не.
4
2
 
36
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
От статията разбирам, че след известно отсъствие Зейн отново е фърлил гъсто върху невинното личице. Това разбирам от статията.
3
0
 
38
 
! Отговори
16039 преди 5 години
Ох, сега спокойно ще си доплета чорапа.
2
0
 
33
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Nergal сина на Енлил или Енки или Nergal вокала на Behemoth? Както и да е, това са ни новините в България. Колкото се може по далече от реалната журналистика.
1
0
 
36
 
! Отговори
бай онзи преди 5 години
Ох, така се развълнувах от тази новина