Ричи остана без Розмари, Кали с желание да го бие

Фолкпевицата му изкрещя в лицето: "Ти си супер жалък!"
23 окт 2018 10:45, Александър Попов
61
Ричи остана без Розмари, Кали с желание да го бие
Кадър: Нова тв

Манекенката Розмари напусна къщата на VIP Brother, след като не успя да се пребори за зрителския вот с другите двама номинирани - Петко и Стефан.

На излизане тя сподели, че е благодарна на Ваня и харесва Ричард, защото е добър и е загрижен за семейството си.

Моделът даде щита на Ваня, а не на Ричи, защото: "Трябва да е мъж и да се справя сам".

По-рано в шоуто Розамари трябваше да отговаря на въпроси на съквартирантите и основно питанията бяха за нейния годеник. Тя призна, че преди да влезе в шоуто е имала проблеми във връзката си и затова се случила закачката между нея и фитнес инструктора.

Ричард продължава да бъде в центъра на вниманието след изцепките и отношението си към Розмари. Една от коментаторките - Кали, пък заяви, че е готова да влезе в къщата и да му "шибне една в лицето".

Нейното желание беше удовлетворено и тя нахлу вътре. Кали беше видимо бясна и заяви в лицето на Ричи, че е "супер жалък" и няма никакво възпитание.

Ричи пък беше като гръмнат от неочакваната атака. По-рано той изпадна в амок и от песента на съквартирантите, осъзнавайки, че всички ще го подиграват след шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: РичардVIP BrotherРозмари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
5
 
! Отговори
а стига бе... преди 5 години
Една вечер гледах това след 24 ч. и Лора направо си шмръкна една доза. Уж се опитваше да си закачи някаква гривна със зъби. Не знам защо не се скри в тоалетната като иска да се друса.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родните "звезди" или са много изгладнели или наистина са си повярвали,че са ВИП персони ! С изключени на Стефан,от които струи лек интелектуален полъх,всичко останало е пълен потрес! Хеле пък Лора Караджова,която прилича презобил кон и недоразвит щангист! А гостите в студиото,които ги защитаван,винаги и на всяко гърне мерудия - срещу някой лев,майка си баща си ще продадат-децата не споменавам,понеже половината са ялови кранти,останалите не знаят,от кого са забременени!
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом са опряли до Кали Чалгарката,на трима мъже не кандисала.....няма какво да се коментира! Говоря за официалните мъже,за останалите тя си знае!
42
3
 
15
 
! Отговори
no name преди 5 години
Това с Кали беше малко пресилено, но ми беше кеф да му гледам глупавия поглед, докато тя го хранеше. Песента ще бъде супер хит. От сега виждам как другата седмица като излезе Ричи във всяка дискотека ще го посрещат с тази песен. Ще му се иска да потъне вдън земя. Ще си я припяват дълго време хората....Ти си супер жалък....ти, да, да ти.... Ще си ходи към Мадан май.
41
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай Ричи, всички ти завиждат и се пукат от злоба, но в историята остават само Победителите.
40
2
 
15
 
! Отговори
ВТ преди 5 години
До Тая КалиСъщата див .Кали чалгарката , която има деца от 10 мъжа ,все добри хора бедни и нормални .. дето пее докато потните селяци ядат кифтета .. тая чете морал и е ТВ критик
39
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие разбирате ли, че Ричи рева, ама със сълзи и глас, защото Рози отрече, че е спала с него. Един вид отрече му най-великото постижение в живота, че е правил с.екс пред камера. Да бяха сложили един таймер от ББ да се види колко изобщо е бил с.екс. Обзалагам се, че всичко е приключило за 2 минути. ***. И много я харесваше Рози, докато му пусна, после била к..ва, била грозна, била не била негов тип. Чак и я номинира. Ама иначе и мрънка що не му казвала добро утро.
38
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ричи е най-жалкото същество, което съм виждала. Толкова е ***, горкия, че дори не може да разбере защо всички го осъждат. Ами защото си ***, брато. Защото има едно правило, което всеки нормален човек разбира и уважава - кавалерите НЕ ГОВОРЯТ! Естествено, че Рози ще отрича, всяка жена би отрекла. Защо да споделя нещо толкова лично, от което тя ще търпи само негативи? Заради теб ли? Щото какво си направил за нея? Освен че си вдигаш рейтинга с нея. ***. И шамари са ти малко. Жалко създание.
37
2
 
32
 
! Отговори
Ричко преди 5 години
Ричи - *** и нагъл *** , който се подигра брутално с достойнството и чуствата на момичето. Голям стратег, голямо нещо - и майка си ще продаде без да му мигне окото! А Розмари горката все още го харесвала .... ами явно ме може да осъзнае в какъв филм я вкара тоя ***. Дано да го изгонят скоро да ходи д пасе козите на селото си!
36
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ричкото трябва да се събере някъде с Божинката. На двамата заедно айкюто може да надмине стайната температура.
35
1
 
26
 
! Отговори
гост преди 5 години
простотия до шия
34
6
 
26
 
! Отговори
Тая Кали преди 5 години
За тая Кали ли става въпрос? Тая дето и свиреше задничитуу катуу шотланска гайда ли бе? До скоро и имаше клипа в нета ха ха ха...
33
8
 
19
 
! Отговори
Господ е казъл.. преди 5 години
...не съди,за да не бъдеш съден! Тая псевдо певица и ,,добра"майка от позицията на морал и норми ли съди момчето? Тя много бързо забрави порното,което прави с младеж,който може да и е син! Интернет е велико! Тъй че да си наляга е..я гАз,много добре я знаем и сега да ми се прави на Дева Мария и Всевишния съдия някак не и върви!
32
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям красавец, прилича на Попай Моряка
31
0
 
33
 
! Отговори
f-e-h преди 5 години
Много глупава тази Розмари...ужасТ Тоя се подиграва с нея, а тя накрая го харесвал ...тцтцтц
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То добре че в тази къща има поне един, който не е супер жалък....
29
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новата песен за Ричи ще върви ли във фитнес Пулс ,че да си взимам карта ?
28
2
 
25
 
! Отговори
:D преди 5 години
Едни хора се вживяват в глупостите, които едни други хора правят пред едни камери на една телевизия в едно реалити 'шоу', което е забавно само на едни други хора, които трудно си написват трите имена без правописна грешка.Хайде стига сте ме занимавали с глупости и абсурди! Няма по-голяма простотия от Шит брадър, която са излъчвали през последните години!
27
8
 
28
 
! Отговори
сара преди 5 години
То хубаво Ричи е супер жалък, ама и Кали май не му отстъпва...
26
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧУДЯ СЕ ТОВА ГРАЧЕЩО НА ИМЕ БОЖАНА КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ НИЩО ВЪСПИТАНО НЯМА В НЕЯ , ДЪРЖАНИЕ НИКАКВО