Кейт е лидерът! Хари и Мегън все още силно влюбени

Какво показва новият семеен портрет на принц Чарлз?
15 ное 2018 20:00, Иванка Гъркова
3
Кейт е лидерът! Хари и Мегън все още силно влюбени
Chris Jackson

Вчера принц Чарлз навърши 70 години. По този повод от британския кралски двор публикуваха в социалните мрежи две негови семейни снимки. На тях той е седнал на пейка със съпругата си Камила и внуците им – принц Джордж и принцеса Шарлот. От двете им страни стоят принц Уилям и принц Хари заедно с Кейт (държаща принц Луи) и Меган. 

Експерти по езика на тялото на Острова веднага анализираха фотосите, за да разкрият техните скрити чувства и амбиции.
 
Според Джуди Джеймс, снимките са направени по-рано. По лицата на херцога и херцогинята на Съсекс си личи, че в момента на заснемането те са знаели за това, че ще стават родители. От друга страна близостта между Уилям и съпругата му показва, че връзката между тях е много силна и процъфтява.
 
„Кейт намери мястото в семейството и доверието към нея се увеличи след като тя роди третото си дете и се появи Меган“, казва специалистът по езика на тялото. Според нея принц Луи е много послушно бебе и неговата майка го държи с гордо вдигната глава. По думите ѝ, тя го държи сама и това не ѝ тежи, а именно нейната изправена поза и самоувереност показват, че тя се смята за лидер сред останалите.
 
Принц Уилям е застанал плътно до съпругата си, което показва, че двамата мислят по един и същи начин – нещо, което сплотява връзката им, обяснява Джуди. „Той се съгласява с усмивката на жена си, но това е Кейт, която показва по-голяма независимост тук, заедно с двете ѝ най-големи деца, спокойни до баба си и дядо си“, обяснява тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
8
 
! Отговори
no name преди 5 години
Всъщност Камила не е виновна за нищо. Двамата са се обичали много преди да се появи Даяна, но никога е нямало да получат разрешение за брак през онези години. Затова Чарлз е принуден да се ожени за Даяна, натрапена му жена, която той така и не успява да заобича.Той си поддържа връзка с Камила през всичките години, а горката Даяна е ползвана за разплод.Никой от рептилите не е очаквал Ди да стане любимка на света.Мн.е гадно да си роялти.Все ти казват какво може и какво не може.Егати живота
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хари и улям са страшни шошумигери - Как се снимат с тая камила ? дето почерни живота на Майка им.