Карол Мидълтън кани Уилям и Кейт за Коледа. Ще приемат ли?

Майката на херцогинята живее в скъпарско имение в Бъркшир
9 дек 2018 20:04, Иванка Гъркова
13
Карол Мидълтън кани Уилям и Кейт за Коледа. Ще приемат ли?
Reuters

Уилям и Кейт най-вероятно ще пропуснат празненствата с кралското семейство в Сандрингам тази година. Причината е, че са получили покана от Карол Мидълтън, която иска да ѝ гостуват в Бъксбъри. 

Майката на херцогинята живее в имение за близо 4,7 млн. паунда в Бъркшир, където, според британските медии, Уилям и Кейт ще изберат да прекарат Коледа.
 
63-годишната жена е подготвила много изненади за тримата си внука, една от които е естествена елха в двора ѝ, която децата могат да украсят сами.
 
Карол е започнала приготовленията веднага след Хелоуин, като тези дни е забелязана да купува специална опаковъчна хартия и панделки за подаръци.
 
Майката на Кейт, която отскоро е веган, е приготвила две менюта, едно от които е без месо, за да може да удовлетвори предпочитанията на кралската двойка и внуците ѝ, които трябва да се хранят по-пълноценно.
 
На самата Коледа Карол и съпругът й отиват на църква, после на разходка и се прибират вкъщи, за да отворят подаръците. За обяд ядат пушена сьомга и пият шампанско. „Наскоро станах веган, но не бих се разсърдила, ако отида в нечий дом и не се съобразят с това. Най-добре е менюто да е гъвкаво“, коментира Мидълтън пред „The Telegraph“.
 
Щастливата баба ще направи най-различни коледни сладкиши и палачинки за принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия Луи. За Уилям и Кейт пък ще има греяно вино.
 
Новината за това, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж няма да бъдат заедно с кралицата на всички празници, не изненада британските медии. От няколко седмици насам се носи слух, че отношенията между двамата братя са обтегнати и това е причината принц Хари и съпругата му Меган да искат да се отделят. Междувременно стана ясно, че майката на херцогинята на Съсекс ще празнува заедно с тях Коледа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
9
 
! Отговори
ФФФФФ преди 5 години
Ама много ни е важно ... :)))
6
0
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Ще приемат, ще приемат , ей сега ми потвърдиха. Щяло да има шестстепенно меню включващо па.ча, свинско с кисело зеленце, , трушийка , суджуци, винце от дядот,о, *** и шкембе чорба към 5 сутринта.
5
0
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Анонимен"...да ни натрапвате никому ненужното английско кралско семейство"Всъщност това семейство е изключително успешен туристически и медиен продукт и покрай него сигурно се правят милиардни обороти!Къде сме ние?Както винаги-в батака!От нашия "цар" инкасираме само загуби....
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е кво да правиме. Аз съм на тънки мезета и сливовица.
3
1
 
19
 
! Отговори
I'm преди 5 години
Аз пък си представям как щастливата баба точи кори за баница и меси тесто за сладки. Отделно, върти няколко тенджари с варива и манджи в тях, за да има богата маса. И всичко това в кухнята на имението за 4,7млн паунда, в което си живее ей така...Ама живи и здрави да са! Да хапнат, да пийнат, пък да си ходят със здраве.
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Карол Мидълтън кани Уилям и Кейт за Коледа. Ще приемат ли?"Сега цял месец няма да мога да спя и постоянно ще ме мъчи тази мисъл.
1
0
 
31
 
! Отговори
666 преди 5 години
Живо се интересувам. Ще приемат ли?