Меган гушна бременното си коремче на Fashion Awards 2018

Херцогинята даде приз на дизайнерката, ушила сватбената й рокля
11 дек 2018 21:50, Петя Славова
8
Меган гушна бременното си коремче на  Fashion Awards 2018
Снимка: Getty Images

Меган Маркъл отново предизвика истински фурор с появата си. Този път съпругата на принц Хари бе гост на Fashion Awards 2018 в Лондон, предава Daily Mail.

Някогашната звезда от сериала "Костюмари" знае как да влияе на аудиторията и рядко греши в избора на тоалет. И този път тя се появи в черна дълга рокля с голо рамо на Givenchy, която много точно очертава закръгленото ѝ коремче. Косата ѝ бе прибрана.

Появата на наградите доста изненада гостите, защото присъствието ѝ не бе анонсирано. Херцогинята на Съсекс се появи на сцената за да връчи статуетка на създателката на своята сватбена рокля Клеър Уайт Келър. Творческият директор на Givenchy спечели приза за най-добър британски дизайнер на годината за колекциите дамско облекло.

По реакцията на Клеър стана ясно, че за нея присъствието на Маркъл също е изненада. „За мен е голяма чест да съм тук, на наградите на британските дизайнери в моя нов дом Великобритания“, каза херцогинята и бе силно аплодирана. Събитието се състоя в "Ройъл Албърт хол" в Лондон.

Меган очаква да роди през пролетта на 2019 г. предполага се, че детето ще се казвай Кали или Шейн, но съпрузите може и да променят предварителното си решение.

Вижте още за събитието в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много голяма хитруша е тая жена вижда се в погледа и , също е и зодия лъв горко му на Хари , готин е *** ше тегли. Такъв е живота , брат му коня си хвана супер добра партия Кеит е добродушна и чиста.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кого е бременна?
5
3
 
0
 
! Отговори
65 преди 5 години
До Анонимен: Щяла да ги съсипе?И как ?Поясни ,точно.Пишете глупости.
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво коремче - тая е тлъст слон! Може би е по-коректно да го наричаме бирено шкембе.
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разголена ,боса,с черни нокти какво си пъчи корема,?както е дошла ,така може да си тръгне там от където е дошла,че и семейство няма!най-много да я пратят при първия и мъж.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо и няма на жената. Жена, като всички останали. Не ми интересува. Не я познавам. Не разбирам какво има да й се обсъжда. Една бременна жена.
1
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Черна шантонерка. Ще ги съсипе.