Ася Капчикова събира тен в слънчев Тайланд

Плеймейтката показа секси форми в социалните мрежи
17 яну 2019 21:40, Иванка Гъркова
16
Ася Капчикова събира тен в слънчев Тайланд
Instagram

Вместо да си почива в някой зимен курорт, Ася Капчикова избра слънчев Тайланд. Плеймейтката прекара няколко незабравими дни на остров Пукет и не пропусна да се похвали със снимки в социалните мрежи.

Русокоската е в страхотна форма и на много от кадрите показва перфектното си тяло.
 
"Слонът, моя приятел", написа миньончето и публикува няколко снимки в Instagram. На тях тя е във водата, по бански, но се е качила на малко слонче.
 
Компания на Капчикова прави Елза Парини. Двете дори пуснаха общо видео, в което разказват информация за секса при слоновете, която научили по време на тяхната обиколка с животните на плажа. Снимали са се и как се опитват да хванат такси.
 
Не е ясно дали с Ася е бил и приятелят ѝ, но по снимките си личи, че почивката определено ѝ е харесала.
 
Вижте още от екзотичната почивка на Ася Капчикова в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
.... преди 5 години
Виждаме вкуса на журито. Всяка година некви късокраки трътлести черни, че и кривокраки създания печелят ния конкурси. Неясно защо няма нито една стройна и слаба красавица.
11
1
 
6
 
! Отговори
му ха ха преди 5 години
И този силиконов дакел в графата "звезди".
10
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 5 години
От какво се е уморила?
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слончето е симпатично!
8
1
 
4
 
! Отговори
65 преди 5 години
Леле колко лош коментар от моя страна.Те отишли да се образоват на тема секс между и със слончета,а пък аз какво си помислих.Срамота за пишещите.Не трябва да се докосвате до писалка за тая статия.Марш във Столипиново
7
1
 
11
 
! Отговори
65 преди 5 години
Като се върне ще видим колко тен е събрала.То от събирането на пари дали ще и остане време за плаж.А и тая ,той или какъв то и да беше Парини ще и намври работа.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ниска ,трътлеста ,дебела...
5
1
 
15
 
! Отговори
мнение преди 5 години
1. Участва с експлоатация на животни.2. Показва голия си ***, а не красотата и чара на мястото, на което е попаднала.Извод - нисък интелект, повърхностен характер, елементарност. Тая и на луната да иде, ще се снима по прашки... и нищо повече. Примитивно същество.
4
1
 
15
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Ако обичате, къжете на пудела, яхнал слона, че слоновете не обичат да ги яздят така, а също, че е много вредно за тях, тъй като от подобни "перфектни" телеса гръбнакът им се изкривява.Надявам се, че скоро нея ще я язди слон
3
1
 
19
 
! Отговори
Факт преди 5 години
В България трябва да си безкрайно ***, нагъл, посредствен, интелектуално изостанал ,за да привлечеш вниманието на журналисти,които са с такива близки качества. А иначе итересът към такива хора се измерва с количеството употребена тоалетна хартия от тях. Житейските им истории са винаги с дъх на употребена тоалетна хартия.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новина от световно значение!
1
2
 
37
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Кое от двете е Ася ?