Рийз Уидърспун – една независима жена на 40

Звездата изглежда страхотно в зелена рокля на Givenchy
20 яну 2019 16:09, Иванка Гъркова
22
Рийз Уидърспун – една независима жена на 40
Vogue

40-те са най-добрият период в кариерата ми, а това е рядкост в Холивуд. Всяка жена на тази възраст трябва да е независима и сама да изкарва парите си. Това казва Рийз Уидърспун пред Vogue. Симпатичната актриса украси корицата на списанието за месец февруари. 

Звездата изглежда страхотно в зелена макси рокля от пролетно-лятната колекция на Givenchy. При това носи усмивката си на уста.
 
Холивудската звезда застана зад обектива на списанието заедно с майка си и дъщеря си, за да покаже поразителната прилика между трите поколения.
 
Уидърспун разказва, че от малка е бунтарка и никога не се е притеснявала да изказва мнението си на глас. Това ѝ носело конфликти както в училище, така и в работата – на снимачната площадка.
 
„Омръзна ми да участвам в проекти, в които съм в единствената главна женска роля. Омръзна ми да чета сценарии, в които има само един женски персонаж, който е написан лошо, но въпреки това всяка жена желае да получи възможността да го изиграе, защото нищо друго не ѝ се предлага като опция...“, споделя тя и уточнява, че сериалът „Big Little Lies“ има за цел да „постави жените в центъра на историята“. Тя не само участва в него, но е и негов продуцент.
 
Подтикната от това да защитава правата на жените, Рийз създава школа за млади режисьори. Тя има собствен канал в YouTube, участва и в различни дискусии.

Всички кадри от фотосесията можете да видите в галерията на Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките тея, независимите, като ги хване полицията и започват да питат: "а ти знаеш ли коя съм"... И като им обясниш кои са и се окаже, че са обикновени психопати, и започват да обвиняват наляво и надясно в сексуален тормоз и да искат обезщетения и пари. Много познато. Всеки, подкрепил такава, трябва да полежи няколко години в затвора. Ей така, за да знае какво е усещането да те тормозят мижитурки.
9
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако една жена на 40 е независима, значи не е живяла и няма да живее. Това значи, че никой не я чака в къщи и никой не мисли за нея като за част от себе си. Желая го на всички феминистки - да са независими на 40. Заслужили са го.
8
10
 
14
 
! Отговори
Вальо преди 5 години
Тези независими бели жени с по едно дете или без дете ще доведат до края на бялата раса.
7
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
носи широки дрехи да крие тлъстините.
6
0
 
6
 
! Отговори
Sest преди 5 години
Не е ли на 42
5
2
 
6
 
! Отговори
Хирург преди 5 години
Това фотошоп ли е или от сега е започнала да коригира очите?Тежка професия е тази актьорската - принуждават те да осакатяваш тялото си, за да останеш на работа. И за мъжете важи вече, макар при 10-на години повече.
4
4
 
14
 
! Отговори
преди 5 години
На марксистите и феминистите все някой другхим пречи.Техните безкрайни революции крой нямат!
3
4
 
20
 
! Отговори
;-) преди 5 години
Имам чувството, че някои хора са били на инструктаж в НПО-тата, където са им подхвърлили парички за определени Пи Ар статии.
2
4
 
21
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
Чух записа като я хванаха с мъжа и да кара пиян. Започна да вика на ченгето: Ти знаеш ли коя съм и тн. Доста ми падна в очите. А и тези въпроси не минават в САЩ с ченгетата.
1
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красавица!