Рога на показ: Тристан Томпсън отново спипан в изневяра

Флиртувал с най-добрата приятелка на Кайли Дженър
20 фев 2019 23:00, Ивета Иванова
12
Рога на показ: Тристан Томпсън отново спипан в изневяра
Снимка: Instagram

Появиха се слухове, че Тристан Томпсън отново е изневерил на Клои Кардашян. И то не с кого да е, а с най-добрата приятелка на Кайли Дженър (сестра на Клои) - Джордън Уудс.

Instagram акаунт с името Hollywood Unlocked твърди в своя публикация, че Джордън е стояла в къщата на Тристан до 7 часа сутринта, като преди това той е правил домашно парти.

Изглежда, че Клои потвърждава тези слухове, защото остави коментар под публикацията на акаунта. Риалити звездата постави единствено няколко емотиконки, наречени "крещящо човече", чието буквално значение е "Кажете го по-високо за хората най-отзад". Коментари оставиха и две от приятелките на Кардашиян - Малика Хак написа: "Силни факти", а Ларса Пипен заяви: "Амин!".

Тристан Томпсън написа в Twitter, че това е фалшива новина, но после бързо изтри публикацията си.

Смята се, че Джордън и Томпсън са започнали да флиртуват по време на концерт на рапъра Дрейк. Източници на "E!" посочват, че Тристан и Джордън били заедно на концерта със свои приятели и след като шоуто свършило, отишли да видят Дрейк. Тристан бил прегърнал Уудс и двамата през цялото време стояли един до друг. После отишли на домашно парти в баскетболиста.
 
Другите приятели си тръгнали в малките часове на нощта, но Джордън останала до 7 ч. Двамата постоянно флиртували и се докосвали, говорили си и се гушкали на дивана няколко часа.
 
Кайли Дженър все още не е коментирала темата. От "Е!" съобщават, че целият клан Кардашиян е потресен от държанието на Джордън Уудс и те вече не искат да имат нищо общо с нея. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Иветче, да беше написала кои са тези хора, с какво са прочути имената им и къде са ги прославили.Да беше написала нещо и за мнението на Луис Маруло по тази тема.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истина ще излезе че никой не се интерусува от реалите -бозата на Кардашанките и търсят начини да вдигнат гледаемостта
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какви рога става въпрос?
1
2
 
17
 
! Отговори
:(((( преди 5 години
Дреме ми дали е спипан в изневяра.