Майли Сайръс за брака: За мен той не е старомоден!

Певицата в откровено интервю за "Vanity Fair"
Обновена: 23 фев 2019 13:14 | 23 фев 2019 13:14, Иванка Гъркова
10
Майли Сайръс за брака: За мен той не е старомоден!
Снимка: Vanity Fair

Загубата на моя дом ме промени много повече, отколкото бракът. Това признава Майли Сайръс пред "Vanity Fair". Певицата ще се появи на корицата на списанието за месец март. 

Изпълнителката дава първото си интервю след брака си с Лиъм Хемсуърт в края на 2018 г.

"На много може да се стори старомодна причината, поради която хората се женят, но аз не мисля така, защото това е един вид нова ера. Всички ние се променяме. Сега можете да видите как изглежда куиър (от английски queer – ексцентричен, странен, необичаен. Събирателен термин, използван за обозначаването на сексуалните и джендърни малцинства, несъответстващи на хетеро или цисджендърна идентичност), в хетеросексуални отношения. Гордея се, че съм куиър", обяснява тя.

Майли е категорична, че хората се влюбват в характера на самия човек, а не в пола или външността му. "Това, в което съм влюбена, съществува почти на духовно ниво. Няма нищо общо със сексуалността. Усещанията на новото поколение нямат нищо общо със сексуалността или пола. Сексът – това на практика е една малка част, а полът – е още по-малка, почти несъществуваща част от отношенията", коментира Сайръс.

Любимата на Лиъм разкрива, че когато е с него се чувства по-силна. Тя изтъкна, че въпреки сватбата, булчинската рокля с голямо деколте, прическата и цялата суетня около събитието, тя все не се смята за "вежлива хетеро дама".

Майли Сайръс смята, че някои хора не я харесват, защото не играе роли и споделя публично много моменти от живота си. "Представям ви се такава, каквато съм наистина. Когато хората слушат песните ми, те разбират какво чувствам точно в този момент. Разбира се, в мен живее вечно неудовлетвореният творец, на когото бързо му става скучно, затова се придвижвам бързо из живота", добавя тя.

За списанието певицата се снима леко разголена - нещо, което не е нетипично за нея. Кадрите са дело на фотографа Райън Макгинли.

Цялата фотосесия на Майли Сайръс може да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ай стига с негативните мнения, някои хора се променят.
5
1
 
2
 
! Отговори
Таню преди 5 години
До House M.D.Същата. Едно време го играеше малкото тексаско селенче хана монтана...
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щи кажа що не те харесвам щото си цялата в татуси и пиърсинги една жена не остана дето да не е татуирана и с пиърсинги а е много лошо това и си го слагаш с мъж с с много много пари а не с някой безработен или с заплата 1000 лв
3
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Отново да си попитам - за щерката на Били Рей Сайръс ли става дума?
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами на 30 като не е толкова загоряла и се обади био-часовника стана на консервативна. Идеологии според текущите нужди
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали беше "пансексуална" - сиреч налиташ на всичко, което се движи. Какво стана сега, някое реле ли ти гръмна, че взе само с мъже да се занимаваш, че и брак? А ръси пропаганда години наред.