Звездите, които не обичат да се усмихват на червения килим

Ето кои са те...
24 мар 2019 13:12, Петя Славова
2
Звездите, които не обичат да се усмихват на червения килим
Снимка: архив, Reuters

На червения килим звездите обичат да се показват в пълния си блясък. Оставили проблемите си зад стените на къщите си, знаменитостите широко се усмихват пред камери и фотообективи, за да афишират добро настроение и пълноценен начин на живот.

Но има и такива, които не обичат толкова медийното внимание и усмивката много рядко ще се появи на лицето им в такъв момент.

Кристен Стюарт

След поредицата „Здрач“ лицето на Кристен Стюарт се помрачи. Дали причината е просто в раздялата ѝ с екранния ѝ партньор Робърт Патинсън или в избора да започне да излиза с жени, не се знае. Това, което е видно е, че Стюарт вече не сияе от щастие на червения килим, а усмивката ѝ ще видим твърде рядко на бляскаво събитие. Телевизионният водещ Джими Фалън също я попита защо толкова рядко се усмихва, а тя му отговори, че всъщност може да го прави, но не става по команда.

Сестрите Ашли и Мери-Кейт Олсън

Те станаха известни още като деца, но в настоящето предпочитат да не говорят много за личния си живот. Далеч изчезна някогашната им жизненост и двете като че ли доста бързо са се състарили. На червения килим усмивките отдавна са твърде застинали на лицата им. По този начин сестрите изглеждат почти винаги.

Вижте кои още звезди не се усмихват особено много на светски събития в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това на снимката какво е ?
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кристен Стюарт е супер