Орлин Павлов се похвали: Много е хубаво да си татко

Това са страхотни мигове, обяви певецът
25 мар 2019 22:10, Иванка Гъркова
15
Орлин Павлов се похвали: Много е хубаво да си татко
Снимка: Facebook

Бащинството са сладки мигове, които всеки мъж трябва да изпита. Това заяви пред bTV Орлин Павлов, който стана татко в средата на януари. Певецът изтъкна, че помага на приятелката си като сменя памперси.

Изпълнителят призна, че се разплакал в родилното, след като видял за първи път дъщеричката си Елизабет. Разчувствал се и при вида на половинката си.
 
"Не знам, това чувство не може да се опише. Много е хубаво, много е истинско. Някак си това те свързва още повече с половинката и с детето, разбира се. Прави една изключително силна и калена връзка, завинаги“, разказа той.
 
Павлов призна, че е предпочел да чака навън докато тече раждането.
 
Певецът коментира още, че детето му вече разпознава образи. "Въобще едни страхотни мигове, които остават завинаги. Ние снимаме като луди, за да запечатаме всичко това", добави музикантът.
 
Той уточни, че детето не е кръстено на никого, просто с приятелката му са отсели Елизабет от няколко варианта.
 
"Много ни е хубаво заедно и наистина съм супер щастлив", каза още той и изтъкна, че се надява момиченцето да вземе най-доброто и от двамата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
7
 
! Отговори
Петър преди 5 години
И ОТ ТОЯ НИЩО НЕ СТАВА.
7
2
 
8
 
! Отговори
Да пише след 12 год. преди 5 години
Когато дъщеря му стане на 12-13 год. тогава да пише колко е готино да си баща!? До тогава е весело, а после?
6
3
 
10
 
! Отговори
Додо преди 5 години
"Певецът изтъкна, че помага на приятелката си като сменя памперси."========================Аман от Евроатлантическите ценности, напомпани от Джордж Сорош! Какво му пречи на този келeш да се ожени за "приятелката" си и детето да си има семейство от майка и баща? Да, аме не! Не е модерно да си мъж и да се ожениш, освен ако не се ожениш за Гей. ***, соросoидни гадове, дето отровихте обществото ни!
5
5
 
7
 
! Отговори
Bill Charlie преди 5 години
Горкият, много е зле. И той ли се мисли за "звезда".
4
4
 
12
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Ох, ще се разплача! Какъв е тоя, световнонеизвестен ? Кой го боли джиляка, че бил сменял памперси ? Още много мъже в БГ сменят памперси, ходят на работа по строежи и заводи, не си доспиват, понеже малкото реве цяла нощ , ама за тях никой не пише. НЯкакъв си сополан, дето уж нещо можел да пее, ама никой не го е и чувал, взел че станал татко и гледай сега...... Не се ли усещате, че миришете на "изкуствено" с подобни статии ?
3
1
 
11
 
! Отговори
Друг стар татко преди 5 години
Само почакай да видиш!
2
1
 
23
 
! Отговори
Дълголетен татко преди 5 години
Бре, да му е живо и здраво детенцето! Интересно, какво бащинство е видял Орлин, та бебока е на два месеца? Живот и здраве да порасне, за започне да разбира някои неща(4-5 год), да тръгне на училище, и като навлезе в пубертета, да го питам тогава. Някой ден му пожелавам да стане и дядо, и тогава вече може да осмисля, какво е да имаш деца!!!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Павлов на кой е човек?Снимат го въвфилми,беше жури.Като пее казват,че епрофесионално-приемам,макар да чу-вам нещо за приятелите и нищо повече.Нищо лично,безлично- въпрос на усещане.Невиждам суперталант за даприпозная особата в тези зони.