Софи Търнър мислила за самоубийство

Звездата от "Игра на тронове" призна за депресията
20 апр 2019 02:30, Ивета Иванова
8
Софи Търнър мислила за самоубийство
Снимка: Reuters

Софи Търнър призна, че е планирала да се самоубие. Звездата проговори открито за психическите си проблеми в предаването на доктор Фил -  "Dr. Phil Show".

Когато актрисата е била на 17 г., или 4 години след започването на снимките на сериала "Игра на тронове", Софи е развила депресия.

"Странно е. Казвах, че не съм депресирана, когато бях по-малка, но тогава мислих много за самоубийство. Дори не знам защо", разкри тя.

Звездата от фентъзи сериала каза още, че смята, че е получила психически проблеми заради омразата и постоянните критики в социалните мрежи.

"Хората казваха неща като: "По дяволите, Санса е качила килограми", "По дяволите, Санса трябва да свали 5 килограма", "Санса е дебела". Просто имаше много коментари за теглото, за пъпките по кожата ми, защото бях тийнейджър и това беше нормално. Получавах много коментари за килограмите, кожата и затова как не съм била добра актриса. И аз просто им вярвах. Казвах си, че съм дебела, че имам много пъпки, че съм лоша актриса. Карах хората от отдела за костюми да ми стягат корсета доста", обясни Софи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната татуирана
5
2
 
17
 
! Отговори
дедо ви преди 4 години
Да отива в завода за 15 лв надник на три смени и ще и мине депресията!
4
4
 
8
 
! Отговори
dfgfdg преди 4 години
Евтин PR, то само с мислене не става.
3
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-противната от всички герои в сериала .
2
0
 
16
 
! Отговори
Ннн преди 4 години
Омразата ражда само още омраза. Те мразят нея, тя мрази себе си.
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде поредната. Ами моме, като се ровиш в клозeта социални мрежи, накрая винаги замирисва на фвкалии. Е завчера твоята хипер извесна колежка Яна Маринова и на нея и замирисало писаха "медиите".