Лукс и сексапил на яхтата на Роналдо и Джорджина

Двамата плават около Франция
25 юни 2019 15:55, Ивета Иванова
17
Лукс и сексапил на яхтата на Роналдо и Джорджина
Снимка: Reuters

 След като бяха на почивка в Гърция за известно време, сега Кристиано Роналдо и любимата му, Джорджина Родригес, са избрали друга европейска държава, за да продължат лятната си ваканция. Двамата в момента са във Франция и плават с яхта.

Яхтата носи името "Африка", съобщават от "The Sun". Тя може да побере до 12 души в шестте си кабини. Плавателният съд е дълъг 47 метра и има 3 палуби. Всички помещения в яхтата са оборудвани с климатик, а обслушващият персонал се състои от 9 души.
 
На "Африка" има фитнес, джакузи, СПА зона, Wi-Fi сигнал. А и там Роналдо и Джордижна могат да опитват много водни спортове - има сърфове, пособия за каране на водни ски, атрибути за гмуркане. Двамата се радват и на водна пързалка, както и на частна лодка.
 
Влюбените могат да се възползват от външно кино и да гледат филми под звездите.
 
Родригес публикува в социалните мрежи снимки от джакузито с Роналдо, както и такива, на които се пече и показва стройна фигура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
32
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 4 години
До стрина радкахвани Корнелия за патката да ти даде парички заради тъпите комунисти не можем да се оправим още насадиха кражбата в народа и всеки ламтее за пари да е богат няма да гледа да е щаслив да си работи и взима заплатата
13
1
 
34
 
! Отговори
Al habib al *** преди 4 години
O minha garotao...
12
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко това е за пред медиите. А истината, е че Роналдо е скрит ***. Всички знаем, че приятелят му е някакъв арабин. А се крие за да не загуби фен базата си и пари от бизнеса си от реклами. Както знаем католиците са против такива извращения. Дори родителите католици не приемат децата си който са с различна сексуална ориентация.
11
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При данък от 40% Роналдо, дава по 400000 евро за всеки милион който изкарва на държавата, демек за дебилли като тоя от комънт 5! А иначе е интерестно, че на тая яхта има 9 човека обслужващ персонал за 12 почиващи, кво включва обслужването е ключово хехе :)) Бадр Хари наблизо ли е? ;)
10
3
 
42
 
! Отговори
Тираджия преди 4 години
Човека е богат с труда и таланта си!!!!
9
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 5Твоите бивши лидери, защо не ти дадоха пари? Нали подкрепяхте 50 години равенство? :)) Накрая ти ядеш кисело мляко те карат мерцедеси.
8
1
 
36
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Такива като теб..много лесно се разпореждат с парите на другите..докато своите си ги пазят само за себе си.Поинтересувай се за благотворителността на Ронално и тогава пиши глупости.На теб ли да ти даде яхтата си? Че си беден?Защото и аз също съм беден за яхта или мазерати...
7
13
 
35
 
! Отговори
Беселина преди 4 години
А къде са му децата на тоя, набързо ги забрави...
6
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като им подари пари, какво? Айде подари твойте пари на най бедния си комшия да видим, какво ще стане :) Ще ги изхарчи и пак, ще е най бедния. Така проблеми не се решават ат простолюдиее. Защо все богат трябва да ви подарява? Длъжен ли е? Защо не станеш богат и да раздаваш ти? Роналдо е от супер бедния остров на Португалия... Сам се е оправил. На никому не е длъжен. Може да си харчи парите, какво иска.
5
21
 
38
 
! Отговори
стрина радка преди 4 години
Хората няма ко да ядът, той вместо да дари парите на бедните, за яхти-махти, Джорджини-морджини, нам си кви глупости ги харчи.
4
2
 
48
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
При положение ,че наш Киро Домусчиев открадна държавата и с парите взе да инвестира в щата Небраска на САЩ където за благодарност го направиха почетен гражданин без никой по света да е чувал за него какво остава за световна мега спортна звезда като Роналдо ?Носъл на гърба си отбор като Реал Мадрид и видя ,се че без него отборът не е същият.Има хора , които на този свят са извън земни с уменията и знанията си и е нормално да живеят друг живот.
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствено от цялата суета ме привлича по-тясното местенце на Джорджева.
2
6
 
56
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Само мога да се радвам на щастието на Роналдо!!Дай Боже всички като него!!
1
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека си е направил пибличен дом на лодка.