Йоана с латино песен - Fiesta

Клипът е сниман в язовир Огняново
19 юли 2019 19:38, Ивета Иванова
9
Йоана с латино песен - Fiesta
Снимка: Virginia Records

Певицата Йоана зарадва феновете си с нова лятна латино песен. Парчето носи името "Fiesta", а клипът към него е впечатляващ.

Двудневна романтика по суша и вода, изпълнена с красиви залези и латино танци, съпътстват снимките на видеото. Йоана и екранния й партньор Галин Найденов осъмват на върха на 20-метрова кула в язовир Огняново, но след заснетите дубли, двамата губят контрол над лодката и течението ги отнася на 3 км от залива.

Спасителен екип ги издърпва на брега, а цялата операция протича на фона на изпепеляващи живака температури, съобщават от Virginia Records.


В клипа изпълнителката показва и завидни шофьорски умения, движейки се по подножието на планина, както и по централна пътна артерия – предизвикателство там се оказва не само натовареният трафик по време на снимките в движение, а и ограничената видимост заради монтираната камера на предния капак.

Песента излиза едновременно в две версии – българска и английска, като втората ще бъде подкрепена от екипи в Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Великобритания, Германия, Гърция и Румъния.

"Латино музиката е част от мен още от ранна детска възраст. Танцувах 8 години спортни танци и винаги съм искала да направя песен с по-екзотично звучене. Работата по парчето отново ме събра в студиото с талантливия Monoir, а след това с Павел Николов от Pavell & Venci Venc’ написахме българския текст", споделя Йоана.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Така е преди 4 години
Много ми харесва песента и ! Йоана има огромен глас , не случайно са я канили още преди да участва в Х Фактор да представя България и на международни конкурси а от там се е прибирала винаги с престижни награди !!! Такива хора, като нея трябва да се подкрепят !!!
8
1
 
5
 
! Отговори
Da преди 4 години
Йоана има уникален глас , тя е момичето с шарените плитки, където стана финалист в последния Х Factor а новата и песен също е стахотна ! Желая и успех !
7
2
 
4
 
! Отговори
ми... преди 4 години
Клише песен и клип като на всички днешни еднодневки.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуиана ква и е тарифата
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко Йоани станаха, не мога да ги оправя вече.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз на това му викам чалга...
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази пък откъде се взе?
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
колко струва една такава реклама?!
1
2
 
15
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Ъ?