Натали Портман заменя Крис Хемсуърт в "Top"

След като феновете на филма поискаха повече жени в него
22 юли 2019 22:48, Дарена Найденова
18
Натали Портман заменя Крис Хемсуърт в "Top"
Снимка: Reuters

Тези дни в Сан Диего, САЩ се провежда най-голямото събитие за любителите на комикси, филми и сериали – Comic Con. Тогава се провеждат т.нар. "панели", на които се представя актьорският състав на различни проекти и се съобщават най-горещите новини за всеки от тях. 

Един от гостите беше и Натали Портман, която присъстваше на панела на Марвел. Тогава беше обявено, че тя ще се завърне в новия филм за Тор, но в малко по-различна роля. В първите два тя играеше Джейн Фостър – любимата на бога на гръмотевиците, но не я видяхме в третата серия. Все пак, накрая на "Отмъстителите: Краят" отново зърнахме Джейн, което даде надежди на феновете, че тя ще участва и в четвъртия филм "Тор: Любов и Буря". 
 
Е, явно почитателите са били на прав път, тъй като Натали Портман не само ще участва, но ще бъде и в главната роля. На събитието в Сан Диего, тя гордо вдигна тежкия чук на Тор, с което ясно показа, че ще притежава божествени сили и ще се превърне от обикновен човек в супергерой. 
 
Този път промяната не е направена, за да се задоволи фенското желание да виждаме повече жени в главните роли, а просто се следва оригиналната история в комиксите. Там Джейн се превръща в Тор след като самият той е определен като недостоен да си служи с чука. 
 
Във филма "Тор: Любов и Буря" ще се завърнат Крис Хемсуърт и Теса Томпсън, а режисьор ще бъде Таики Уайтити, който застана зад камерата и на последния епизод от поредицата "Тор: Рагнарок". 
 
Феновете на филма ще трябва доста да почакат, за да му се насладят. На Comic Con беше обявено, че той се очаква да излезе на 5 ноември 2021 година. 
 
Още новини за кино четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
чао... преди 4 години
Не гледам такива глупотевини,ютия за мозъчни гънки.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анон преди 4 години
Толерастия в действие- сакън Тор да не се окаже много мъжествен- веднага промяна. Същата работа и с новия Джеймс Бонд - мацка... черна... предполагам ще е и лесбийка. Всичко ***... надявам се хората да гласуват с портфейлите си и да е не им гледат помията...
14
1
 
1
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Тоя път оборска ли ще е, каква ли? :)
13
2
 
6
 
! Отговори
Калигула преди 4 години
Добра актриса с лоши филми, и този ще е такъв.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
въпреки, че тия поредици по комикси ми идват в повече, нека да уточним нещо - Портман няма да е жената Тор, а само ще вдигне чукa на Тор. Това са различни неща, защото чукa може да се вдигне от всеки човек, който е достатъчно достоен. Тогава този човек взима и силата на Тор. Taка че няма нищо странно ... и други са го вдигали.
11
0
 
1
 
! Отговори
turmion katillot преди 4 години
До АнонименТова че е направил милиард от кино прожекции не значи че филма не е на загуба. Вземи го сравни с другите филми на марвел студио и ще видиш. Авенджърс infinity war беше преди капитан марвел и направи доста по големи приходи.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До turmion katillotКапитан Марвел напраив над милярд само от кино прожекции.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като стане супер герой ще и дадат едно супер дилдо да бие лошите :D
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е цветните да се размножават, а белите да се джендаросат.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Феминизъм + джендаризъм + либерализъм + мултикултурализъм = тотална деградация на цялото общество! Всичко се прави по учебник...
6
3
 
13
 
! Отговори
turmion katillot преди 4 години
До БауХич не си в час, Приходите от Капитан марвел са едни от най лошите за Марвел студио. Вземи се образовай малко.
5
2
 
15
 
! Отговори
До Бау преди 4 години
Тpoлче, щом феминистките, ЛГБТИ-та и малцинствата са толкова кадърни, нека да си измислят собствени поредици , а не да крадат чужди!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като е толкова яка, никой не може да я насили- една модерна версия на Пипи.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е дребна, добре че има суперсили и този чук, но боговете дали ще го харесат...?
2
18
 
5
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Не задоволяват ничии прищевки... Просто си има зрители (бая), които ще идат да го гледат точно заради промяната. Това са приходи, продуцентите обичат приходи ... Черни, хомосексуалисти, всичко това води до допълнителни приходи.
1
2
 
37
 
! Отговори
НЕ! преди 4 години
Напротив, подобни промени в комиксите се правят, за да задоволят прищевките на определени малцинства. Много хора са отменяли Тор в задълженията му, включително извънземно с външен вид на кон. Капитан Марвъл първоначално е бил мъж. След последните промени в комиксите за Спайдърмен, в ролята на човека паяк влизаше чернокож или латинос. След като феминистките и малцинствата са толкова умни, кадърни и талантливи, защо не си измислят собствени поредици, ами крадат чужди?