Анджелина Джоли за ролята на жената в обществото

Звездата се появи на корицата на сп. Elle
10 авг 2019 15:40, Иванка Гъркова
25
Анджелина Джоли за ролята на жената в обществото
Списание Elle

„Какви имаме призванието да бъдем в този живот е нещо, което всички трябва сами да разберем. Мисля, че често може да прекрачим границата като жени, защото инстинктът ни е да обгрижваме или да се съобразяваме с очакванията на обществото“. Това пише Анджелина Джоли в своето есе за списание Elle. Актрисата ще се появи на корицата на септемврийското му издание.

Бившата съпруга на Брад Пит говори за ролята на жената в обществото, семейството и най-честите стереотипи за нея.

Актрисата изглежда невероятно на снимките, заснети специално за списанието.

„Често казвам на дъщерите си, че най-важното нещо, което могат да направят, е да развиват ума си. Винаги можеш да сложиш красива рокля, но няма значение какво носиш външно, ако нямаш силен ум“, казва Анджелина, според която трябва да има повече жени в политиката.

Според 44-годишната актриса, която се чувства отлично разведена, една жена трябва да има свое мнение и независима воля, които я правят особено привлекателна.

Джоли споделя, че в момента има много работа и е щастлива от това, което прави. „Може да е трудно да отделим време, за да се запитаме какви всъщност искаме да бъдем – не какво смятаме, че останалите ще одобрят или приемат, а какви наистина сме ние. Но когато послушаш себе си, може да направиш избора да пристъпиш напред, да се учиш и промениш“, обяснява тя.

Наскоро стана ясно, че най-големият син на актрисата, който е осиновен, вече е приет студент. Мадокс ще учи биохимия в Южна Корея.

„Безкрайно горда съм със синовете си заради мъжете, в които се превръщат, начина, по който уважават сестрите си и как те са уважавани от тях“, коментира гордо майка му.

„Ако бях живяла в минали времена, можеше да бъда изгорена на клада редица пъти просто заради това, че съм себе си“, казва още актрисата.

Още снимки от фотосесията на холивудската звезда може да видите в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
За съжаление жените са обременени и от самата биология, и много е трудно да догонват мъжете - напр. на мен ми се наложи да гледам внуци за около две седмици и забелязах, че започвам да подреждам трудно изреченията, че мисля по-бавно, и това са определено не много добри признаци за влиянието на гледане на семейства и на деца, помислете си......затова браво на такива като Анджелина......
20
0
 
3
 
! Отговори
мери преди 4 години
Харесва ви или не, тя е една успяла жена, с деца, с милиони, с интересен живот за разлика от обикновеното живуркане на голямата част от хората изобщо, особено живота на жените, които за щастие дори и не осъзнават какви безплатни слугини в някои географски ширини, че и у нас, са......., защото на прислужниците се плаща и си имат и нормиран работен ден!
19
3
 
3
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Жената е изключително посредствена актриса, а есето й, поне цитатите от него, е стара, претоплена феминистка '' манджа''. По-добре да не се изказва, защото е скучна.
18
0
 
6
 
! Отговори
лили преди 4 години
В сегашно време немалко жени се справят сами, и то никак зле, аз познавам доста такива, понеже съм работила цял живот с хора - и деца си имат, и пари, и добър живот. Така, че някои мъже не са наясно и си въобразяват, че без тях жените ще умрат едва ли не от глад, и за ваше успокоение има достатъчно празноглави с единствената мисъл в главата да спипат някоя будала.....
17
8
 
7
 
! Отговори
Сигурно си имате преди 4 години
основания...Ама истината е, че една жена след 35 лазарника ако няма жив татко или съпруг да я гледа, трябва да работи...НО! Животът не ме е сблъскал с много такива жени. Да не кажа, с нито една. Която да е почнала като хубавица, да е цоцала от 20 до 35 годинки от тати и от мъжа си, и после рязко да се е разработила...Не вярвам в промяната на дърти години.
16
8
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До Лили - не се чудете, в България жените са обикновени прислужници, за което вина имат и самите те, но в другите страни съвсем вече не е така!
15
4
 
7
 
! Отговори
лили преди 4 години
Тук някой е доста объркан - познавам много жени с истински живот и много мъже без такъв, тъй че, по-добре се примирявайте или си намерете някоя без много акъл и я вържете към печката.....
14
7
 
8
 
! Отговори
Това няма да е гот.. преди 4 години
Щом под статии за жени, плюсовете са в полза на жени, значи...Какво? Ами, че мъжете живеят живия живот, истинския. Нямат време за сайтове, и работят. Най-вече работят. А и с приятели ходят по кръчмите и коментират на живо. А вие се пуйчите във форумите, ама мъжете ви не дават да излизате след 20:00 ч. И сте много отворени, ама слушкате.Единствената работа, на жените, според някои писатили, е да раждат деца, да се грижат за тях и да не позволяват да загасне Огънят в семейната пещера.:))))))))
13
6
 
9
 
! Отговори
хммм преди 4 години
Тая преди ми харесваше по времето като изигра Хакер, обаче скоро си пролича що за *** е, и тя тормозена горката не била щаслива с бат Пит вече, накрая се разбра че всичко е било за пари и хиляди долари издръжки. То на тая възраст взеха здраво да изпрекват жените вече, да няма някакъв вирус, който да ги поваля около 50 или е просто от куpвaлия.
12
5
 
7
 
! Отговори
245 преди 4 години
До Песене, песен...Не е жена, най- вероятно гей от някое нпо, който *** хем щото обича да гопсуват и да му обещават здрава мъжка любов, хем и да пропагандира характерното за нпо-тата нетрадиционно "семейство" от еднополови индивиди. И Анджелина и тя си превръща дъщерите в трансджендъри и си реже разни нещаа напълно в услуга и за реклама на пластичните хиррурзи, нищо лично просто бизнес.
11
5
 
9
 
! Отговори
Песене, песен... преди 4 години
До Анонимната алкохоличка 11Ама я пееш сама с майка си и баба ти. Дано да са живи и здрави. Ако не можеш да имаш здрава и ползотворна и за двамата връзка с мъж - нищо не става от теб.Иначае Дядо Боже нямаше да ни дели на полове. Разделил ни е, за да се разберем и съберем. Не го ли направим животът ни е безсмислен. Всяка християнска религия дава около три развода. Ми погледни се, ***! Вземи се в ръце. И за теб има мъж и чака! Скуби мустаци, епилирай гъзаци. Намерете се. Да ви сватосвам ли!?
10
2
 
8
 
! Отговори
245 преди 4 години
Дъщерите си подстригва и облича като момчета, включително и на официални събития- костюми, вратовръзки, ама те двете били искали така твърди тя, негърчето седи настрана немило недраго, а цялото им богатство официално е завещала на най-голямото осиновено дете- тайландче, ли камбоджанче и т.н. И тя ще ми говори как си възпитавала дъщерите.....Невеоятно красива жена, излъчване, актриса, харесва ми бунтарското в нея и абсолютната фатална жена, обаче за отношение към децата да не дава пример, щото не
9
12
 
5
 
! Отговори
Марк О`Семов преди 4 години
До АНОНИМНАТА ИСТЕРИЧКАСтига кряка, бе...:))))))Цивилизационният слой е мнооооого тъъъъничък. А под него има дебел слой народопсихология, родова памет, хилядолетна култура, подсъзнание, нагони и... физика. Хормони, полови белези и т.н.Никаква власт на мъжа над жената не може да свърши, сладурче. Десет годинки на фона на 50 000 е миг във вечността. Матриархатът на този свят е кауза пердута.:)))))))
8
9
 
7
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 4 години
ТОВА, КОЕТО СИ НАПИСАЛ, НИКАКВА ВРЪЗКА НЯМА С ТЕМАТА, И НИМА ЩЕ ОТРИЧИТЕ, ЧЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ХУБАВИЦИ, И ОТ КЪДЕ НАКЪДЕ СИ ПРАВИТЕ ТЕЗИ НЕЛЕПИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ, НЕ Е МНОГО ЯСНО, ДА, ВЛАСТТА ВИ ПРОСТО СВЪРШИ....., ИСКАТЕ НЯКАКВИ РОБИ В КЪЩИ, НЯМА ДА КАК ВЕЧЕ ДА БЪДЕ ТАКА.....
7
4
 
5
 
! Отговори
Ясно преди 4 години
До анонимнаЗначи си непривлекателна и търсиш богаташ.И не става а? Чудна работа...
6
7
 
5
 
! Отговори
Нали? преди 4 години
До АнонименА и в бокса, борбата и щангите има все още мъжка и женска категория. В същото време жената, щото е дискриминирана и тормозена домашно нали, живее 7 години повече от мъжа си...Ами значи това не е еманципация, а хитрост и лукавство.Когато Ви изнася искате привилеги като жени, в същото време искате правата на мъжете. Ама правата и привилегиите вървят ръка за ръка със ЗАДЪЛЖЕНИЯТА.Еманципация е най-малкото да отпадне разделението на половете в спорта.
5
5
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Жените меркантилни, а, ами вие започнете да търсите не само хубавици, а непривлекателни, меко казано дами и тогава ние ще спрем да търсим богаташи, а що се отнася до това, че нямаме мускули, да не би слабичките мъже, които не са достатъчно мачовци да са по-долу от вас, много добре знаете, че има и умни и т....ъпи, и всякакви, независимо от пола.....
4
4
 
7
 
! Отговори
Браво на Мадо! преди 4 години
Ще учи биохимия. Та да обясни на майка си какви непоправими вреди си е нанесла с наркОтиците на шамандурата. Като беше млада не спираше да пука, друса и люби - сега като одъртя "Ах, ох, развивайте ума си...".
3
10
 
7
 
! Отговори
Много убаво преди 4 години
А клипът, в който е дрогирана до безпаметност, заснет от дилъра й ще го пускате ли в кампанията?Брад Пит откакто се раздели с нея спря пукницата... Слочаеност? Не мисла!Мъж-ерген алкохолик - няма. Трябват си жена и деца за тая работа.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие вече нямате роля. Станахте меркянтилно нагли прасета. Ползата от вас е само да рпдоте. Аз други вече невиждан.