След 22 години брак: Лари Кинг се развежда за седми път

Той и Шон Кинг имат двама сина
21 авг 2019 10:56, Петя Славова
10
След 22 години брак: Лари Кинг се развежда за седми път
Снимка: архив, Reuters

Лари Кинг подаде документи за развод със седмата си съпруга Шон Кинг след 22-годишен брак, съобщи Асошиейтед прес.

Телевизионният водещ, който е на 85 години, има осем брака със седем жени. Той се жени два пъти за Ейлин Акинс. Шон е с 26 години по-млада от него.

Шон е певица и телевизионна водеща, когато се омъжва за Лари Кинг през 1997 г. Ражда му двама сина - Чанс иКенън, които вече са големи. Връзката им е бурна.

През 2010 г. и двамата подават документи за развод, но се сдобряват, припомня БТА  Лари Кинг напоследък имаше серия от здравословни проблеми. Преди две години той се разболя от рак на белите дробове.

В молбата за развода, подадена в съд в Лос Анджелис, Лари Кинг посочва като причина непреодолими различия. Според американските медии обаче причината е изневяра на Шон отпреди три години - с треньора по бейзбол на сина им, която Лари Кинг така и не успява да преодолее, пише в. "Mirror".

През 2016 г. близък на двойката казва пред сп. "People", че Лари Кинг е много разстроен от едногодишната връзка на съпругата му и не знае какво да прави. По същото време Шон казва, че бракът й с него е приключил.

През август 2016 г. обаче двамата заявяват, че приказките за изневяра са само слухове.  Лари Кинг има пет деца. Бракът с Лари Кинг е четвърти за Шон.

Още новини за звездите, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1 АнонименМного ясно, друго си е да си седиш със съпруга, която не обичаш и да си го вкарваш, където и на когото ти падне, важното е да не си сам нали??? Е, американците може да са сЕкви, но не са мишки като БГ мъжа!
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе, кви са тия дето ни занимавате с тях, бе? Кво като се развежда за 10-ти път?! От това по-добре или по-зле става за планетата?! Някакъв световно-незначителен човечец се бил развеждал!Нямал и какво да пишете? Що не пишете, че свинското е поскъпнало с не по-малко от 30% за 10 дни? Или не са и казали?!Аман от свиркаджии!
6
5
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Ех, няма да им дойде акъла на богатите. За парите дето са те ошушkaли тези 7 съпруги при развода, можеше всеки ден да плющиш супер красиви ВИП ескорти на по 19 години и все да са различи докато си жив. Една жена може, да ти роди дете, за да имаш наследник, после я махаш и си живееш като арабски шейх с харем :))) Чичо Чарли ги знае тези хватки, питай го
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кое не разбра от първия път бе, Лари?
4
2
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Говедоидни драми....
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шон? Евахти женското име ръйш лии.....
2
0
 
15
 
! Отговори
Св. Петър преди 4 години
дърта кукумявка
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американска работа и на 85 г. Шъ съ задомява ли пак?