Културистът Тихомир на дуел със счупена глава във "Фермата"

Той излиза в битка с хомофоба Милин
37
Културистът Тихомир на дуел със счупена глава във "Фермата"
Снимка: Фермата

Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов направи първите си стъпки на арената във "Фермата: Нов свят" контузен. Той почти разби главата си в табелата на шоуто, която се извисява зад водещите.

Масивната дървена плоскост се разклати зловещо при сблъсъка с главата на Тихомир, а Андрей тушира конфузната ситуация с усмивка: "Искам да се извиня на Тихомир! Удари го табелата, но тя е мерена по мен и затова така стана".

Спортистът бе предизвикан на дуел още на самия старт на шоуто от лошото момче и хомофоб Иван Милин. Той още на кастингите на риалитито обяви, че за него е въпрос на мъжка чест да „смачка“ всеки гей като препятствие към голямата награда от 100 бона в състезанието.

Това предизвика и извънредния двубой за място във "Фермата", защото освен културист, Тихомир е открит гей, който живее на семейни начала с друг мъж от 8 години.

"Квалификациите на Иван не са към мен лично отправени. Обиди ме малко, но събуди повече спортния ми хъс. Толкова съм убеден в победата, че спокойно мога да си заспя по време на битката", заяви хрисимият Тихомир.

"Че я видим тая работа!", отвърна с лукава усмивка героят от криминалните хроники Милин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДедоТо пък е много трудно, да тренираш. Лягаш на лежанката, буташ 5 пъти, почиваш си, пак лягаш и пак буташ. След 5 повторения, може и да двигнеш някоя гиричка и айдеее у кущяята, да та храни мама.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко интелигента и красноречива снимка. Кара ме, да се чувствам горд, от това, че живея във времена, в които вниманието на нацията е приковано в подобни гледки.
23
2
 
7
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Нищо против момчето Тихомир ,но си пролича ,че освен мускули трябва и мъжко сърце.Той нямаше сърце за битка. Да на моменти показа колко е тренирал и до там.Главата не работи.
22
1
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
...И в главата ако беше тренирало поне 1/10-та от това за маса,ама......!
21
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Културистите са комплексирани злобни хора.Смятат че всичко на тоя свят се решава с големите им мускули.Работя до фитнес и всеки ден виждам такава измeт.Безумен поглед от много химия,татусите,задължително плешак от тестостерона който зобат и с талибанска брада а.к.а модерен талибан.Блъскат се в хората и търсят с кого да се сбият.Най-добре да почнат да ги стрелят лошото е че после ще ги лежиш като за човек а ти си очистил болно от бяс животно.
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За глупав народ, глупави предавания.
19
5
 
5
 
! Отговори
Лорд Евгейнин преди 4 години
Този сладур живее с най-желаното дупи в BG - Месечков!
18
3
 
3
 
! Отговори
11 преди 4 години
До панчоАаа, сега разбрах - некапсулиран, голям и безграничен свят е, когато двама мъже изпитват любов. Пфуууууу!
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Oчакваме ром професор или академик, може и завършил колеж (средно специално) по тъкачество в Кембридж, дори и да не е nanospinning
16
6
 
14
 
! Отговори
11 преди 4 години
До панчоАве, Панчо - това мъже да се праскат в анaла за безграничен свят ли го смяташ, бе ненормалник? Това е за повръщане, бе Панчо. Нормален човек не може да приеме такова нещо. А това за мъчението - да ти се връща, гейзееер сплескан!
15
15
 
3
 
! Отговори
панчо преди 4 години
До 11дано един ден разбереш в колко повърхностен и капсулиран малък ограничен свят живеешдано агонията ти на кон с капаци не те мъчи цял живот
14
1
 
22
 
! Отговори
КралиМарко преди 4 години
Здравейте ПРОСТООЛЮДИЕ!*** кой ще ти гледа Минута е Много, или Стани Богат, таз нация интелект нема бре.Тъпотия до шия, ракиджок домашен и телевизионни лилипути!Ей, тези малки опосуми, не спряха да перът парите на Пеевски, то не беше по ТВ7, то не беше по БТВ , абе незаменини подложки бре!А народа смотаан, оглупел, пари нема за култура и просвета, дома си стои и гледа нещо леко,смешно,тъпо..абе близко досущ кат него.Тука баце е така.Тука с една книжка - правят те премиер!Ватман Минчев - милионер
13
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Тишко май не е свикнал с трудностите. За толкова години толкова пъти "отказвам се" и "не знам" не сме чули от всички участници до момента. Ама то не е като да се фръцкаш насам-натам и да се/те пляскат там.
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
въздухар!
11
6
 
29
 
! Отговори
Аман от драскачи ! преди 4 години
Поредната дума с изкривено значение. Хомофобията е страх от еднаквото, в частност от "гейзерите". Ако не са ми приятни и не ги искам наоколо, то това не означава, че ме е страх, та да съм хомофоб. Просто съм обикновен българин със собствено мнение.
10
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че е ударен в главата,ударен е!Хлопа му дюшемето!
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е от голямо значение. В това предаване и без това не му трябва.
8
7
 
20
 
! Отговори
anon преди 4 години
повечето обратни мъже които познавам са подмолни ***. жалка работа... Господ някой ден ще ги накаже всичките отпадъци в производствения процес на природата...
7
4
 
3
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Хомофоба са Гитлер и Кобугочеството ТРИ.
6
4
 
17
 
! Отговори
Мюмюн конвенцията преди 4 години
Малиии тоз ако *** хванииии