Милин пред изгонване от "Фермата", удари шамар на Бети

Ще се решава дали ще продължи участието си
17 сеп 2019 09:08, Александър Попов
80
Милин пред изгонване от "Фермата", удари шамар на Бети
Иван Милин. Снимка: Фермата

Хомофобът Иван Милин, който сбъдна мечтата си още в началото на "Фермата" - влезе и спечели битка с гей, се забърка в нов скандал.

Той разбуни духовете сред зрителите, а в социалните мрежи се надигна и основателно недоволство, след като удари жена.

Според йерархията в шоуто, Митко даде задача на Елизабет да изчисти шефската къща след едноседмичния престой вътре на Милин. Бети направи забележка на Милин, че цапа басейна с кални обувки, като в отговор получи редица обиди и шамар.

Ударът не бе сериозен, но е в нарушение с договорите на участниците. А и какво значение има дали е лек, среден или силен?

Иван Милин се извини на Бети, но трябваше да си стегне багажа и да излезе временно от фермата, докато от продукцията решат дали ще продължи участието си.

Междувременно се заформи завера във "Фермата", в която се включиха и едни, и богати. Целта е да се изгони софтуерния милионер Митко Караиванов. В дъното на интригата застана Ивайло Шопски, който е в открит конфликт с Митко.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: ФерматаИван Милин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Някой 64509 преди 4 години
До ПрогресивенА защо трябва изобщо да удряш? Това е комплексарска постъпка.
61
1
 
6
 
! Отговори
Този преди 4 години
Милин носи брада за да не му се вижда обринатото лице.
60
0
 
4
 
! Отговори
Конфуций преди 4 години
До ИлиянКоя ли може да е? Нямам трпение да разбера...
59
3
 
4
 
! Отговори
Илиян преди 4 години
До КонфуцийХаха, ти само си виж името, множествено число не завършва на "й"
58
2
 
4
 
! Отговори
Конфуций преди 4 години
До Илиян: Видяли са, че пишеш думите в множествено число с "й" накрая и това бързо ги е разубедило....
57
0
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Природно неинтелигентен кроманьонец! Да не кажа prost !
56
4
 
4
 
! Отговори
Илиян преди 4 години
На кастинга бях с една от участничките в този сезонТя категорично искаше да обясни на психолозите от журито че не е проблем да прави секс в ферматаТака че ще ни очакват още простутий
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Втория въпрос е , ако продуцентите търсят извадка от масовия българин, което е възможно , но такива персонажи са малко."Малко? Малко са, ако работиш в банка, университет, училище или в БАН. Иначе, такива "неща" щъкат навсякъде. Толкова са много и гадни, че ти иде, да ходиш с една траба и да им набиваш "морал и акъл".
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знамо що за същества са тези и в каква ферма работят, но това не е за работодателите да го решават, а за прокуратурата!
53
0
 
12
 
! Отговори
Илиян преди 4 години
ЗдравейтеХодих на кастинга на ферматаИ знаете ли какво ми казахаСкучна личност съм и няма интрига около менСега като гледам предаването разбирам че те имат нагласата да правят Биг Брадър
52
1
 
14
 
! Отговори
112 преди 4 години
След тази случка просто трябва да спрат предаването
51
2
 
17
 
! Отговори
teo преди 4 години
Иван и Андрей развалиха това ПЕТО ИЗДАНИЕ на фермата, като включиха един ГРАМАДЕН *** И ТОЗИ ИВАН милин, който "МИЛВА" С ШАМАРИ ЖЕНИТЕ ! Андрей и Иван смесиха ФЕРМАТА с онова шоу на РИНГА и ако смятат, че НОВ СВЯТ е пълен с *** и хулигани ще свалят ГЛЕДАНЕТО НА ФЕРМАТА ТАЗИ ГОДИНА!!! Много жалко, зрителите имат съвсем друг НОВ СВЯТ, а не МУСКУЛИСТИ *** И ХУЛИГАНИ ! Зрители ?????<b
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Ивайло Шопски е точно лицето на българската д'журналистика.
49
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпросният Милин на снимката е истинското лице на тримата джуджаци -Андрешко,Иванушка и НикитУ Николов.Също и на "великата" психоложка Ани Владимирова.Такъв им е манталитета-такива участници подбират.
48
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е противен да го гледаш, а като заговори ти идва да избягаш. Изключително неприятна и нагла личност, самочувствие без никакво покритие; Дано да го изритат, че заради него няма да гледам предаването.
47
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първия въпрос е , защо е вътре такъв типигьос. Втория въпрос е , ако продуцентите търсят извадка от масовия българин, което е възможно , но такива персонажи са малко.
46
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тази брада направо да го пращат да се бие за ИДИЛ.
45
0
 
37
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Много обичате интриги, нали. Затова умирате за подобни пошли предавания. Същата боза е и онова игри на волята. Това са интригантски предавания, целящи да се отклонява вниманието на хората и да се вълнуват от дребни, никому ненужни интрижки и да не се замислят за престъпленията по висшите етажи. Хората преди хиляди години са го измислили, нарича се "Хляб и зрелища". Явно умственото ни развитие е още на ниво от преди новата ера.
44
0
 
32
 
! Отговори
WTF преди 4 години
Типичен Бай ***! Мисли се за недосегаем и че всички са му длъжни. Само му вижте държанието. Поведение на невъзпитано 6 годишно дете! И този се има за голям мъж хахаха!
43
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма какво да преценяват - абсолютно безкомпромисно изгонване!