Актрисата Саня Борисова отива на дуел във "Фермата"

Тя бе набедена, че се грижи предимно за външния си вид
19 сеп 2019 08:32, Александър Попов
20
Актрисата Саня Борисова отива на дуел във "Фермата"
Снимка: Фермата

Актрисата Саня Борисова ще се бори за мястото си във "Фермата: Нов свят". Във втората седмица на риалитито тя бе избрана за ратай заедно с треньора на звездите Сами Хоссни, но изгубиха битката за имунитет от дуел срещу маникюристката Силвия и балканския шампион по културизъм Тихомир Рангелов.

Това остави избора на първи дуелист в ръцете на фермера на седмицата при чорбаджиите – софтуерния милионер Митко Караиванов.

Още по темата
Той аргументира обстойно избора си: "Не може да се лишим от Сами. Изисква се изключително много мъжка сила тук, ти знаеш какво се случва - мъкнем торби с цимент, бъркаме бетон. Той е добре подготвен физически и се равнява на двама като мен. Това ми е 80% от решението. Едни 10% са лични към теб, Саня. Ставам свидетел на доста подмятания, че се грижиш повече за външния си вид, отколкото за фермата. Това е шанс да затвориш устите на всички и да докажеш, че си боец. Последните 10% са лично мои. Аз пък станах свидетел на подмятания, че съм задкулисен играч и съм проектирал предаването едва ли не 10 кръга напред. Искам да докажа, че не играя игрички. Най-лесно бе да пратя Сами като един от най-силните играчи с идеята, някой да го отстрани".

Милин бе изгонен от "Фермата", след като шамароса Бети

Борисова прие абсолютно радушно решението на Караиванов и заяви, че е готова за битка. С чорбаджийките дори се размечтаха какво би било, ако тя спечели и се върне триумфално като фермер на седмицата при богатите. "Всички жени ще стоим с маски на лицето. Работата ще се разпределя между мъжете, а жените по цял ден ще се разкрасяват и ще навиват косите си с ролки", предложи организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: ФерматаСаня Борисова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анелия Георгиева преди 4 години
Хайде порцелановата в къщи! Ужасно скучна и мудна.Няма да се запомни с нищо интересно!
9
3
 
16
 
! Отговори
Митьо Ушите преди 4 години
Много си е арна жената. И като актриса е добра.Вие какво искате, да не би холивудските звезди всичките да са професори и академици?
8
7
 
26
 
! Отговори
saki преди 4 години
На оня богатия Мамин Ники ,му трябва някоя по рязка и разтропана жена, да го строява и води, като маникюристката Силвия. Просто с тази флегматична дървена филосовка Саня , няма как да има успешна връзка ,защото и от двамата няма кой да води.
7
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимендо 3 :Е ,кой да изберат,бе ?! Баба Вуна от Чипуркови ливади,дека тепа на пот и чесън?!!!
6
5
 
29
 
! Отговори
Митьо хотелиер преди 4 години
Много е хубаво детето. Браво, браво. Дебна я от бая месеци, знам че е самичка и си търси спонсор. На такова съкровище веднага земам мезонет в центъра и жип Мерцедес. Природата кат и е давала и аз ша давам. Да са живи и здрави мойте работници да ми бачкат за по 600 лв, да ми изкарват парите за държанки и жипове
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защото нормалните хора няма да заформят скандал.
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на мен не че ми е антипатична, ами някак си ми е безлична. Да, сладурана е, има приятен външнен вид, не е т*па, но някак си като проведеш два-три сериозни разговора с нея лъха на посредственост и безпринципност. Опитва се да се хареса на всички. няма как-
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая става ли за ферма, защо не избират по-нормални хора за *** шоу.
2
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има нещо отвратително в нея, не мога да посоча точно какво,но е антипатична.
1
3
 
25
 
! Отговори
Зрител преди 4 години
Ама дуелът с мотики ли ще бъде или с пили за нокти, щото довечера има и мачове путиливизора, дали си заслужава гледането?!?