Лиса Кудроу: Ролята на Фийби бе трудна

Актрисата разказва за проблемите, с които се сблъсквала през годините
20 сеп 2019 21:21, Дарена Найденова
4
Лиса Кудроу: Ролята на Фийби бе трудна
Reuters

Лиса Кудроу добива популярност със сериала „Приятели“. Тя влиза в ролята на Фийби – странна жена, която грабва публиката със своята невинност и детско мислене. Играта ѝ е толкова добра, че Кудроу е първата от целия актьорски състав на сериала, която се сдобива с награда „Еми“.

Зад кулисите обаче ситуацията не е чак толкова ведра. В скорошно интервю, направено по време на катерене в предаването „Hiking with Kevin“, актрисата признава, че ролята на Фийби понякога ѝ се струвала доста трудна.
 
Кудроу завършва биология в престижния колеж Васар, но актьорското майсторство я привлича повече и така тя се озовава на снимачната площадка на „Приятели“. Сценаристите и режисьорите харесват странната ѝ личност и веднага я виждат като Фийби.
 
През 1994 година зрителите се запознават с нея и я обикват още от началото. За всичките 10 сезона, Фийби се превърна в един от най-обичаните персонажи в сериала. Все пак обаче тя признава, че невинаги ѝ е харесвало.
 
„Играла съм и преди глупави момичета. Но не беше моето. Не се чувствах добре. На прослушването бях единствената, която можеше да се справи с процеса. И затова получих ролята. Но трябваше да работя здраво, за да бъда Фийби“, признава Кудроу.
 
Тук обаче идва приятелското рамо от Мат ЛеБланк. Той игра Джоуи Трибиани – глупавият приятел, който е привлечен само от плътски удоволствия. С времето обаче героят на Джоуи се разви в различна посока, която се хареса повече на някои от феновете.
 
Още за Лиса Кудроу и сериала "Приятели" четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Реплики от филма:Рос: - Егати простотията!Фийби: - Ми, Дааааа!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко да е трудна за 1М на епизод?? Доста по трудни роли има в живота...
1
1
 
1
 
! Отговори
Шляпайте на воля преди 4 години
Ох на мен пък Рейчъл ( Дженифър Анистън ) много я харесвах и продължавам де :)Колко пъти съм я споменавал в молитвите. За малко да хвана тендовагинит .