Фотошоп, дълги крака... Колко е висока Светлана Гущерова?

Плеймейтката прекали с корекциите по снимките
9 окт 2019 23:00, Иванка Гъркова
71
Фотошоп, дълги крака... Колко е висока Светлана Гущерова?
Facebook
Колко е висока Светлана Гущерова? Този въпрос стана особено актуален след като фенове на модела я хванаха да използва фотошоп. Публикувайки последните си снимки във Facebook, тя предизвика поредната дискусия за това защо родните звезди често си коригират кадрите.
 
На една от снимките, на която младата майка е по черен бански, си личи, че са ѝ удължили изкуствено краката с помощта на програма. След това изниква и друг въпрос: "Колко пък да е висока?".
 
По-находчивите от последователите на плеймейтката в социалната мрежа не ѝ спестиха критиките.
 
"С фотошоп програма си е удължила краката. Не е възможно 168 см джудже да има такива дълги несъразмерни крака. Трябва да ви забранят фотошопа... Прекалявате.... На живо не може да те познае човек", написа мъж под снимката, на която Гущерова се държи за главата. Друг пък посочва, че гледайки я, на него му иде да направи същия жест с ръцете, невярващ на случващото се. 
 
"Правят си фотошоп и си удължават краката, защото наяве са ниски и късокраки. Това поражда комплекси в тях. Те не могат да се възприемат такива,каквито са всъщност. Големите красавици. Коя от тях се осмели да си направи селфи без грим. Без екстеншъни??? Всички са еднакви. Някак си станаха безинтересни и скучни. Колко по-красиви и естествени жени има от нея...", коментира друг фен на Светлана. 
 
Все пак, измежду негативните реакции след най-новата фотосесия на Гущерова, се намират и няколко положителни похвали за красотата и чара ѝ. 
 
Много български звезди използват фотошоп, за да изглеждат перфектно на снимките си. Някои обаче пропускат някои важни детайли, с които кадрите им изглеждат по-скоро комично. 
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
4
 
! Отговори
беееее, преди 4 години
Звезда ама друг път.Чекнала се на некакво конкурсчЕ за ръкоблудци,сменила си физиономиятра,напълнила се със силикон,ботокс и подобни ГМОта,вързала един грухчо с дете,и харчат откраднатите от дъртия гущер народни пари.А жълтурски медии възхваляват тези недоразумения.
54
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
....красотата и чара ѝ????____Липсват.Всичко е само пластични операции, изкуствени коси, мигли, ботокс и фотошоп.И плеймейтка е осъвременен превдоним на древна труженичка:)а простовати женички се кича с"гордост" псевдонима имайки го за титла.
53
0
 
11
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Български звезди - суха (гола) вода...
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изображения тип трите грации съществуват стотици години в европейската цивилизация. При всички от тях 2 жени са в гръб, една - в анфас. Ако настоящите ви образци се снимат в гръб, няма да се различават мъже и жени. Нито мъжете имат добре оформени силни рамене, нито жените са със заоблени долу форми.
51
0
 
15
 
! Отговори
истината преди 4 години
Цялата изкуствена, дори едното й око се е притворило от силикона и ботокса. Страшна гледка. Рептил та дрънка.
50
1
 
11
 
! Отговори
Vergy98 преди 4 години
168 см висока жена е джудже?Я по-сериозно.
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимката е за клозета!
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От показаната снимка няма вид на жена. Голям бюст може да се направи изкуствено, талия и закръгленост в ханша и бедрата имат само жените. Ако мъж е закръглен в тези части, 100% е с хормонален проблем. Налагате модели на безполови на вид създания като образец за красота. Затова си прави фотошоп.
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е точно джудже, но е една глава под останалите жени. Имах позната толкова висока, до рамото ми не стигаше на токчета, но пък бе душа човек.
46
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
168 e среден ръст - не е джудже, не е висока. Високите са от 175 нагоре.
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами то си има такава процедура, режат, шинират, чакат организма за запълни "разреза", режат, шинират и т.н.
44
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не симпатизирам на тази, но '168 см джудже'?!! Моля? Покажете викингската жена на въпросния господин ( ако изобщо има такава, щото леко се съмнявам).
43
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекаляват писачите с "новини", като тази - това са безсмислици - да се пише за някакви женоря и мъже, които нямат никакво значение за никого, освен за самите себе си. Апропо - жена 168 не може да се нарече "джудже". Трябва да си особено орязан умствено, за да не си наясно, че това е среден ръст за жена у нас.
42
1
 
20
 
! Отговори
. преди 4 години
Като й гледам лицето незнайно защо в главата ми се появява сцена от филма "Мумията се завръща". Нищо лично. Някаква странна асоциация.
41
0
 
12
 
! Отговори
хуху преди 4 години
тази бимбетка ми изглежда, като всички други. Единствената разлика е цвета на косата.
40
2
 
20
 
! Отговори
. преди 4 години
Може да си направиш гърди, дупе, човка, скули, коси, обаче ако си 1.50 няма как да се направиш 1.80.В крайна сметка, на кого му пука какво си е направила ... как и беше името ... Светла Гущерова. То в България има стотици крaнти като нея.
39
0
 
6
 
! Отговори
Скоро преди 4 години
Нищо, ще намери Светлото И такава процедура и като си удължи реално краката, ще видите вие!
38
2
 
33
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
168 см не е джудже,а средно висока жена ! Някой пак си е бъркал в носа докато пише глупости ...
37
0
 
22
 
! Отговори
Дзъ преди 4 години
Не знам какво ще ги правим всички тия без един ден трудов стаж, като се разведат и поостареят... а до тогава б о й, ски и с о п о л и и някое кръгче с мерцедеса
36
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чрез фотошопа от кокошка, става на щраус.