Падна маската и на Шотландеца в "Маскираният певец"

Коя известна личност се криеше под нея?
20 окт 2019 10:49, Александър Попов
30
Падна маската и на Шотландеца в "Маскираният певец"
Снимка: Нова тв

Падна още една маска в музикалното шоу "Маскираният певец" - след забележителен двубой с Пчелата, Шотландецът напусна формата завинаги.

Зад образа на Шотландеца се оказа оперният певец Юлиан Константинов, който умело се опита да заблуди както детективския панел, така и зрителите.

"Най-тъжно беше да крия истината от моя син. Той идваше у дома и споделяше, че неговите съученици предполагат, че аз се крия под маската на Шотландеца. Разбира се нямаше как да му призная и това наистина ми тежеше", сподели оперният бас.

Константинов разкри и какво се крие зад датата 20 януари 1996 година, която присъстваше в уликите за него – един от най-важните моменти в музикалната му кариера, който е премиерата на операта "Дон Карлос" в Софийската опера и балет.

Маската на Шотландеца е шестата, която бе свалена на сцената на шоуто. Неразкрити остават още десет известни личности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
7
 
! Отговори
бг преди 4 години
ТОЛКОВА Е ПРОТИВЕН ТОЗИ ЧОВЕК, ЧЕ ЗАРАДИ НЕГО НЕ ГЛЕДАМ КУП ПРЕДАВАНИЯ! ПРЕДИ ГОДИНИ СИ СПОМНЯМ, ЧЕ ИМАШЕ СПОР С НЯКАКЪВ ГРАЖДАНИН , КОЙТО МУ ВДИГНАЛ ЧИСТАЧКАТА, ЗАЩОТО Е ПАРКИРАЛ НЕПРАВИЛНО! МНОГО НАГЪЛ И МНОГО АНТИПАТИЧЕН МАЗЕН И ЛИЦЕМЕРЕН ТИП!
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този зеленчук не е участвал единствено в Съдебен спор по Нова. Освен като човек изглежда е много посредствен и като певец, защото всички негови изпълнения бяха отчайващо слаби.
14
0
 
15
 
! Отговори
:)))))))) преди 4 години
На бас,че следващата свалена маска ще на вечното присъствие лилавокосата Патрашка...
13
1
 
26
 
! Отговори
един преди 4 години
До Анонименв нова тв са винаги едни и същи и си раздават бонусите помежду си. няма да видиш външни хора там.
12
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам какъв певец е този, но определено е лош и арогантен човек. Помня как обиждаше къци вапцаров без причина.
11
1
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ГО РЕКЛАМИРАТЕ ТОВА ПРЕДАВАНЕ!!ХАЛВАДЖИЯН ОБЯВИ, ЧЕ ПРЕДАВАНЕТО МУ Е НАГЛАСЕНО ШОУ ВСИЧКО И ТЕГЛЕНЕТО КОЙ КОЯ ЛИЧНОСТ ДА ПЕЕ И ЗАЯВИ НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА НЕ ГО ГЛЕДА!
10
4
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Хубавите маски в това...шоу са няколко,една от тях е Гарвана,също и Балерината,Розата.Другите са отблъскващи и...грозни,като Кукера,въпросния Шотландец и други.Симпатиите на публиката започват от визията,а това е дело на гримьорите.Изкуството въздейства чрез...сетивата и за това трябва да има...синхрон от визия и изпълнение на артиста.(из...записките на изкуствоведа от Кривунделово)
9
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много вулгарна личност! След изпълненията му спрямо семейството на Къци Вапцаров всички телевизии трябваше да спрат да показват муцуната му. Но не! Морала е погребан, да живее прoсташтината!
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бг версията на шоуто е като китайските телефони които са реплика
7
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едни и същи "успели" българи се мъчат да ни пробутват във всяко предаване...Как не ви писна? Ако не е "великият" Юлиан Константинов, ще е "великият" Ваня Джеферович. Ако не са тия двамата ще е Андрей Слабаков. Докога? Няма ли други хора в тази държава или тези си плащат да ни ги лансирате всекидневно?
6
1
 
23
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Тез халваджани всички предавания само пеят сметни що за аудитория търсят. Уж се скараха с домуса ама пак са си там цирка продължава
5
1
 
14
 
! Отговори
- преди 4 години
Пръц....пръц....пръъъъъъъц!!!5 от 11 коментара - над 50 % изтрити - явно 80 % дебилизъм намалява!
4
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този шотландец има ли нещо,дето не се е набъркал?Няма канал,реалити или предаване,където да не му видя GaDната физиономия!!
3
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-жалки са Рачков и Зуека, на всяка манджа меридия, на всяко тъпо предаване се лендзат като некви инфантили с тъпите йм шеги. След господари на ефира и тях да бяха затрили някъде. Шуробаджанашка телевизия.
2
3
 
44
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Предаване за ония 80 процента...
1
0
 
45
 
! Отговори
Чомски преди 4 години
Другата "важна" "новина".