Хари за брат си Уилям: Вървим по различни пътища

Херцогът на Съсекс обясни, че имат добри и лоши дни
21 окт 2019 22:53, Петя Славова
19
Хари за брат си Уилям: Вървим по различни пътища
Снимка: БТА

Британският принц Хари призна, че с брат си Уилям вървят по различни пътища, и че в отношенията им "има и добри, и лоши дни", съобщава БТА, позовавайки се на Франс прес.

Агенцията цитира интервюто на херцога на Съсекс пред телевизионния канал Ай Ти Ви, дадено по време на посещението със съпругата му в Южна Африка. Запитан дали е настъпил хлад в отношенията с брат му, принц Улиям, принц Хари довери, че "неизбежно се случват някои неща".

Напрежението често било породено от натиска, на който е подложено кралското семейство, както и от протоколните задължения на внуците на кралица Елизабет Втора.

"Но въпреки всички ние си оставаме братя. И винаги ще сме братя. Явно следваме различни пътища в момента, но аз винаги ще мога да разчитам на него, както и той на мен!", довери кралската особа.

"Знаете как е при братята , продължи принц Хари. Има добри дни, има и лоши дни". По време на същото интервю съпругата на херцога на Съсекс, Меган Маркъл отбеляза, че тази година е била трудна за кралската двойка заради натиска на медиите. Тя довери, че най-близките й приятели я били предупредили, че омъжвайки се за принц Хари, британските медии ще съсипят живота й.

Кралската двойка предприе мащабна юридическа офанзива срещу таблоидите, с цел да опази неприкосновеността на личния си живот, припомня агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: принц харипринц Уилям
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принц Хари призна, че с брат си Уилям вървят по различни пътища, и че в отношенията им "има и добри, и лоши дни.'Честито'И кога започна това 'вървене по различни пътища'Само несъобразителните няма да се досетят.Истината е макар и болезнена е че всичко идва от съпругите им.Има една българска поговорка 'от където е жената от там е и родата'Характерно е за супругите да променят съпрузите си и да ги отдалечат от собствените им роднини ...
6
2
 
7
 
! Отговори
- преди 4 години
Свободата винаги е за предпочитане пред лакействането и то на брат си. Успех и щастие
5
4
 
14
 
! Отговори
123 преди 4 години
Супер те ни смятат за животни, дори обида за животните, нашите продажни медии още по-ожесточено ни занимават с тия. Продължавайте да ни дразните с тия, още повече да ги намразим.
4
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алоо,,Днес .бг" , България е парламентарна република и не е редно всекидневно да ни облъчвате с новини за монархическата британска фамилия.Това може да се тълкува и като опит за подмяна на държавнаа ни с-***!Прокуратурата трябва да ви повдигне обвинение за преврат и смяна на политическото устройство на държавата.
3
4
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Игра на тронове. Хитрец с лукава жена е тоя Хари...
2
7
 
16
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
МегЪн е виновна,че Хари е намразил брат си и се оправдава с медиите. Нали е била актриса преди това? Защо медиите да не я харесват като Грейс Кели например,която също е била актриса и е станала принцеса? И защо трябва да вървят по различни пътища двама братя(не става въпрос кой ще вземе короната)? Нали живеят в Бъкимгамския дворец,тесен ли им се вижда?
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ok