Вече понамирисва: Криза за сапун във "Фермата"

Зъбите на мъжете почерняха в опит за малко повече усмивки
23 окт 2019 08:47, Александър Попов
7
Вече понамирисва: Криза за сапун във "Фермата"
Снимка: Фермата

Първата сутрин под надслов "Сто години назад" във "Фермата", която постави участниците в шоуто в условия без съвременни удобства, стартира почти комично. Всички направиха нелеп опит да си измият зъбите без четка и паста, а вместо закуската участниците за пръв път очакваха с нетърпение наставниците си Марин и Росен, за да получат спешни инструкции за производство на сапун.

"Не можем да перем дрехите си, да си мием ръцете. Положението замирисва", сподели софтуерният милионер Митко Караиванов, който след епичния дуел с Ивайло Шопски надви и адаша си Калайджиев в битката за фермер на седмицата.

Истинско изпитание за мъжете бе примитивното миене на зъби с комбинацията от показалец и сода.

"Ще си направя четка от някоя клечка, така не може да продължава! Като изляза от тук всички жени ще се откажат от мен, а аз приятелка ще си търся! Ще трябва да се свържа с Тишо да ме запознае с компанията си", каза военният Станислав Борисов, намигвайки към хомосексуалната ориентация на бившия си съотборник Тихомир Рангелов.

Треньорът на звездите Сами Хоссни, който в началото на шоуто отнасяше доста подигравки за холивудската си усмивка, се захвана да приготвя паста за зъби от настъргана лимонова кора и прясна мента от градината.

Докато жените майсторяха черги от парцали, восъчни свещи и шапки под инструкциите на гост-майстор, Сами и автомонтьорът Краси Джунов обърнаха ситуацията с лошата хигиена на майтап. Вдъхновени от маникюристката Силвия, която изписвше веждите си с въглен от огнището, те преобразиха лицата и усмивките си – бившият национал по плуване осъмна с вежди тип „чайка“ и сочни мустаци, а нашенецът с минало на еротичен модел в Испания почерни един зъб като селски коцкар.

Комедийната им трансофрмация разсмя всички фермери, а Краси и Сами си заслужиха аплодисментите с импровизирано хоро.

Обявяването на седмицата "Сто години назад" едва не докара микроинфакрт на участниците в състезанието за 100 000 лева. Водещият Иван Христов ги помоли да съберат целия си багаж за 15 минути, да се съблекат по бельо за 120 секунди и да хукнат към сиромашкото стопанство само по хавлиени кърпи и мешки с основните си принадлежности. На масата в кухнята ги очакваха народни носии, с които продукцията иска да поощри сплотяването на бедни и богати като ги изравни по един от основните белези за социален статус – дрехите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
6
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Всички реалитита и турски сериали трябва да се забранят със закон!Човек не може да види нищо свястно по телевизията.
4
3
 
18
 
! Отговори
А бе, преди 4 години
Няма нужда сайтове да преразказват телевизионни предавания.Който иска ги гледа,защо ги натрапвате?
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това предаване не го гледам заради лигавите участници...плоскогъзрста зубърка да ви обяснява как си ударила фанито, или някъв *** да ти се прави на психолог
2
2
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
През 1919 година е имало и ***, колкото и какъвто искаш, и четки и паста за зъби. Само ферми не е имало, а чифлици с всички удобства.
1
2
 
18
 
! Отговори
G преди 4 години
Вече в поредна статия авторът Алехандър, забравя, че имаме думата "ЗАПОЧВА" и упорито използва "СТАРТИРА" за какво ли не. Наистина е крайно необходим закон за защита на българския език. Защото подобни псевдо журналистичета, лишени от всякаква грамотност и чувство към родния си език, бълват чуждици, мислейки, че придават по - висок стил на и без това глупавите си статии.