Кирил от Етрополе - личният коафьор на Донатела Версаче

За мечтите, които се сбъдват...
13 ное 2019 22:19, Дарена Найденова
7
Кирил от Етрополе - личният коафьор на Донатела Версаче
Снимка: Instagram

Всеки родител учи детето си да вярва в мечтите си и да се стреми към тях. Рядко обаче хората имат късмета всичко, което желаят, да им се случи. Не такъв е случаят обаче с българина Кирил Василев, който от Етрополе стига до столицата на модата Милано.

При него всичко се променя преди 12 години, когато решава да отиде на гости при приятелка в италианския град. "Усетих една енергия, която за първи път усещах", признава Василев пред „На кафе“. Скоро обаче трябва да се прибира в България, но си оставя вратичка за връщане обратно.


Връщайки се в родината Кирил не може да забрави за преживяванията в Милано и за чувството, което градът е оставил у него. Затова само седмица след това решава да замине отново към Италия и да се установи в града. Ходът му е повече от правилен, тъй като само 4 години след това той ще се срещне с една от най-влиятелните жени в модната индустрия.

Историята с коафьорството му започва още докато учи в родния Етрополе. На 14 години влиза в гимназия и започва да се упражнява върху своите съученички. "Те бяха чули, че съм правил косите на други момичета и бяха много удивени. На мен ми беше интересно, а те постепенно започнаха да ми се доверяват", казва Василев.

Вижте още за Кирил Василев в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: миланоКирил Василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
До тоя под мене преди 4 години
Поне като ми дооди по голЕма нужда, можЕм да стискам.
5
1
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Ало, Дружба..Къде е той, къде си ти ....?
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е туй извънземното на снимката?
3
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 4 години
Требе да му плащат и вредни
2
2
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЛЕЛЕ ТАЯ Е ПОГРОЗНЯЛА ОЩЕ ПОВЕЧЕ И ВЕЧЕ НАПРАВО СИ ПЛАШИ!!!КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ГИ ПУСКАТЕ ТЕЗИ НЕЩА ПРЕДИ ЛЯГАНЕ ТА ХОРАТА ДА СЪНУВАТ КОШМАРИ ПОСЛЕ!
1
1
 
19
 
! Отговори
Лили преди 4 години
До АнонименМного си ***! А какво да стане? Автомонтьор ли? За да се гордее баща му? Предполагам ти си бизнесмен световно неизвестен с няколко милиона приходи на месец, баси комплексара си честно