Шакира проговори за депресията

Ето какво разкри звездата
13 ное 2019 23:15, Ивета Иванова
10
Шакира проговори за депресията
Снимка: Reuters

 Шакира призна, че е страдала от депресия, слез като получи кръвоизлиз на гласните струни през ноември 2017 г. Тогава тя изгуби гласа си и трябваше да отмени световното си турне "El Dorado".

Сега певицата, която има връзка с футболиста Жерар Пике, признава, че тогава се е чувствала така, сякаш е изгубила своята идентичност. Това много повлияло на психическото ѝ здраве.

"Това беше моята идентичност. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото - бях толкова депресирана. Не бях позитивна. Бях толкова песимистично настроена. Жерар видя най-лошото в мен. Трябваше или да ми направят операция или да се случи чудо", обясни звездата пред вестник "The Guardian".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Парите не са всичко , 7 го е казал точно , примитивните хора виждат само парите , вижте югоизточна азия , едни от най щастливите хора в света , живечят в колиби на оризовото поле и ходят голи и боси и въпреки това са супер позитивни и топли , ние сме нещастни защото ни е сбъркана ценностната система не ни е проблема че сме бедни , тоя пуст преход ни сасипа , не защото ни ограбиха а защото ни наложи грешна ценностна система успелите хора на които искахме да подръжаваме бяха мутрите не умните хора
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът на музиканта,спортиста,артиста е тогава когато не може по някаква причина,да прави това което най обича.Примитивният човек това не го разбира,а вижда само паритеП.р.о.с.т.а.кът винаги осъжда,напада и оплюва всичко което е извън тесният му кръгозор./ПРИМЕРИ-по долу от 1 до 6/
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Богатите хора също са човешки същества и стига с тия *** коментари, че като имала милиони, нямала грижи. Проблемът, за който трябва да се замисли - нейната идентичност единствено това да е певица ли е, защото нормалното е да е много по - широка палитра? А Пике, щом е останал с нея след кризата, значи вероятно са двойка, която ще остарее заедно. Нещата не са само красиви и захаросани и истинските мъже го знаят и предлагат рамо в труден момент.
5
0
 
6
 
! Отговори
Профи подигравател преди 4 години
"слез като получи кръвоизлиз"Моментален Пулицър, след което незабавен ръководен пост в МОН!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много често най богатите са най депресирани
3
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нужда да мисли дали ще може да си плати сметките и дали ще има работа пък депресирана. Ай сиктир.
2
7
 
29
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Пари имат за цял живот, че и до 5то коляно в лукс да остарее. Ама пуста лакомия...
1
0
 
11
 
! Отговори
??? преди 4 години
"кръвоизлиЗ"?"кръвоизлАЗ"?